Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkan yeni oyunlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni oyunlar için eylülü bekleyin demiştiniz ayın 7si oldu artıq yeni oyunlar nedir neler çıktı hangileri güzeldir vs vs.. yardım etseniz bi yav. yeni oyun alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
rome çıkmasını büyük bir heycanla bekliyoruz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hiç birşey çıkmadı[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
burnout 3 warhammer 40k dawn of war silent hill 4 pc Codename Panzers (baba bi kopya koruması olacakmış) the sims 2 NFl ve Madden 2005 gibisinden güzel oyunlar geliyor, ama hepsini bulabilmek için bi eylül sonu yapın siz toptan alırsınız.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
okul açılıyor oyunlar çıkıyor ya adamlar manyak oyun sezonu son bahar ya. yazın bir thief çıktı birde doom
nsf-g2 wow gibi devler kasım da geliyor hemde sınav zamanı ufff?[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Mesaj tarihi:
onun icin eylül diolardı cıkmadı heralde o bi 2005 e sarkar sarkmazsa da yine kasım aralık[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
Süper grafikli RTS ama bina üretmek yok bi bakıma blitzkreig ama daha iyi olacak die umuorum[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
ya bu sene ckmaz cthulhu, kasım diyen de yalan demis ehe[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
cthulu ya sormak lazım uzhua=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
En çok beklediğim oyunlar bu ay çıkıyor

Warhammer 40k Dawn of War
Rome Total War
Sims 2 (çok beklemiyorum ama eh )[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
burnout PC ye mi çıkacak? ciddi Sims2 çıkacak mı bu ay yaw? ilginç geldi de.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
Ben Warhammer40k beta oynadım. Gerçekten eğer bazı sorunları çözerlerse mükemmel bir oyun geliyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
çıksın çıksın hepsi çkısn merak ediyorum hepsini. evet evet çıksın.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
  • Yeni Oluştur...