destur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 cumleten selâmun aleykum siz eski oyunculardan bir ricamız olacak. mümkünse şu evede kullanılan terimler vs buraya açıklamalı yazsanız çok makbule geçecek.forumda ekseri bunlar kullanılıyoz ve sıkıntı oluyor meselâ , küçük-büyük sanktum ,blob,cloak jamleme,skrambleme , v.s vs vs :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bulduklarım; Gerekli olanların çevirisini yaptım, yanlışım varsa düzeltin R&D = Research and Development RMR = Red Moon Rising Devs = Developers BC = Battlecruiser Indy = Industrial ship? Inty = Interceptor? NOS/nosses = Nosferatu module CO = Covert Ops CPR = Capacitory Power Relay HAC = Heavy Assault Cruiser(Ship) SP = Skill Points Ganked = Birçok kişi tarafından öldürülmek RP = Research Points OR Role-play Aggro = Düşman size saldırıyor demek AF = Assault Frigate WCS = Warp Core Stabilizer Stabs = Stabilizers KOS = Kill on sight (Görüldüğü anda öldürülecek) FOF = Friend or Foe (Arkadaş veya Düşman) NAP = Non-Aggression Pact (Saldırmazlık Antlaşması) n-hawk = nighthawk n-mare = nightmare CBC = Command Battle Cruiser OD = Overdrive ext = Shield Extender PDU = Power Diagnostic System(Unit) BCU = Ballistic Control System(Unit) DC = Damage Control SB = Sheild Booster veya Sensor Booster veya Smartbomb AWU = Advanced Weapon Upgrades ESO = Energy Systems Operation ASC = Advanced Spaceship Command TSM = Tactical Shield Manpulation MAPC = Micro Auxiliary Power Core İşe dönmeden bulabildiklerim bu kadar. Bir de link: http://www.eve-academy.eu/kainscionofbalance/TermList.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bende direk desturun sorduklarına bir açıklama yazayım. küçük büyük sanctum: guristas için konuşuyorum gurista sanctum denilen anomalynin 2 tipi var biri içinde istasyon olan diğeri böyle içinde baloncuklar olan. istasyon olandan biraz daha az npc çıkarken diğerinden daha fazla çıkıyor. blob: genelde büyük alliancelerin oluşturdugu 200 ve üzeri insandan oluşan fleetler. cloak jamleme: bu ne bilmiyorum scram: warp scramble dan bahsediyor burada ama türkler bunu hem scramble hemde distrupter için kullanabiliyor. sonuç olarak birinin warplama ihtimali ortadan kalkmış o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 tum cevaplara +rep :) emeğinize sağlık o/ ama dahası d var meselâ ,meselâ bir alıntı zweisamkeit said: bir tcu yu efektif olarak patlatmak için 200 adam gerekiyor. bu tcu nedir ? otekileri de alıntı yeri vermeden ilâve edek bait fishing blob hot drop suicide priamry ve ötekiler hani şu eve sokak ağzı ile kullanılan terimler i de ilâve etseniz :) :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 destur said: tum cevaplara +rep :) emeğinize sağlık o/ ama dahası d var meselâ ,meselâ bir alıntı zweisamkeit said: bir tcu yu efektif olarak patlatmak için 200 adam gerekiyor. bu tcu nedir ? otekileri de alıntı yeri vermeden ilâve edek bait fishing blob hot drop suicide priamry ve ötekiler hani şu eve sokak ağzı ile kullanılan terimler i de ilâve etseniz :) :)/ TCU: Territory Control Unit: yani 0.0da ele gecirilebilen bir sistemi elde tutmak icin kullanilan modul cihaz neyse BAIT: Yem EVEde pvp sisteminin onemli elemani sana ates eden her gemi yada gatede orda burda mal mal duran her gemide olabilir hersey bait olabilir adami paranoyak yapan birsey halk arasinda dominixde denir kalabalik gruplar carrierlarla titanlari baitler kisaca yemlemek aggro aldirtmak combata sokmak icin kullanilan kurbanlik tanki saglam gemi. Blob: kalabalik fleet acilimi zor biraz neden ,biz 10 kisiyiz 30 kisi gelir blob yedik deriz ama arkamizdan o 30 kisiyede 100kisi dalar onlar blob yedik der 100e 300, 300e 500, 500e 1000 diye gidio gorduk yani halk arasinda yine NC derler. Hot Drop :Scoutlarin gozculerin fark edemeden direk ana fleetin ustune beklenmedik anda indirme saldiri yapmaktir, titani olan arkadisimiz var ama posta bile goremioruz artik. Primary : ilk hedef FCnin (Fleet yoneten kisi) yoruma acik bi soru primary her combatta deisebilir ama buyuk savaslarda genelde FCler primary verilior ilk. Bunun disinda Plex ( iki anlami var bir 30gunluk game time birde Deadspace comPLEX ikiside aslinda para demek ISK yani tutucu gemiler Tackler vurucu gemiler DPS hani bana diyen gemiler Logistik CAP: capital ship SC: supercapital AHAC:armor hac ALFA: tek salvoda verilen damage POS: uzaydaki kurmasi kaldirmasi dert vurmasi apayri bir dert olan baloncuk, Bubble: Yine balon yine bi dert warplamayi engelleyen cihaz NC: Northern Coalition MM:Morsus Mihi(doganaya) DRF: Drone region force, SBU TCU felan gereksiz seyler. ABC: Arkonor Bistot Crockite madenleri AC: auto cannon imba matar silahi ileri teknoloji HAM: Heavy assault missile cok acaip dps diyenler var efektif degil diyende cok JB:Jump Bridge uzaklari yakin eden cihaz Cyno: uzaklari yakin eden kimse kisi sahis Scam: dolandirilmak Carebear: Sevkat ayisi, pvp girmeyi sevmeyen sadece para kasan arkadaslar Gate akitvasyon : bi ince heyecan bazen adrenalin bazen husran Pod express: podu ele almak implantlarinda patlamasi eve hizli donmek out gate : destination verilince sistemde size sari gozuken destte gidiceginiz kapi Warp out : kac ! wwwww www: warp to me warp bana gel Reimburse: Beles bedava size patlayan geminizi vermesi sirketinizin Crystal set : cok para Slave set : daha cok para Faction item : marka item pahali item Officer item : cok pahali item 0.0 plexleri: 6/10: Dusermi lan 8/10: kesin biri yapio ak 10/10 (eskiden ordu topliyodun simdi tek yapilio melet) detayli bilgi icin google Anomally: bugun deisicekleridi yeni sistemi bilmiorum simdi baktim ertelenmis tekrar grind durmadan ayni gemileri vurma hizli nakit temiz para BORC: isteme nolur calis seninde olur. Thecur3: Noob. Uzunelendil: mirasyedi aklima geldikce yazarim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 10 dk dır ben nerede bir tcuyu patlatmak için 200 adam gerekiyor yazmışım diye yazdıgım mesajı kontrol ediyorum. oyunda yazdığım sonra aklıma geldi ayrıca ldyle: gizli farmer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zweisamkeit said: 10 dk dır ben nerede bir tcuyu patlatmak için 200 adam gerekiyor yazmışım diye yazdıgım mesajı kontrol ediyorum. oyunda yazdığım sonra aklıma geldi ayrıca ldyle: gizli farmer :D ay em sorri abi hani şu aaa ya katılma konusunda vardı oradan alıntı yaptık tum açıklamalar için teşekkür ederiz.devmı varsa bekleriz :)/' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zweisamkeit said: ldyle: gizli farmer :D scsx: Alenen farmer. hayta: panik atak. (bunu yazmadan geçmek istemedim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 megetege said: zweisamkeit said: ldyle: gizli farmer :D scsx: Alenen farmer. hayta: panik atak. (bunu yazmadan geçmek istemedim :D) farmerım farmersın farmerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Hmm kısaltma degılde başka seyler.. AHA Tutdum bana warplayın..!(sen kimsin olllmmmmm) Session change all ready(gate basındaysan sıcdıgının resmı) Fleeet atınn(uyusukluk etme ısde fleet penceresınden gır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 adam nerde!? BURDAAA BURDAAAAAAAA:P -burası neresi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bende bi kaç şey yazayım bari; Point ( Warp Disruptor/Warp Scrambler ) : Düşmanın warplamasını engelleyici modüller. megetege said: hayta: panik atak. (bunu yazmadan geçmek istemedim :D) Ufak bi ekleme ; Panik atak + Evinde hayvanat bahçesi olan adam! Ha bide kendime yakın gördüğüm bir kısaltma; Bil : Milyar demek :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Gluposti said: Bende bi kaç şey yazayım bari; Point ( Warp Disruptor/Warp Scrambler ) : Düşmanın warplamasını engelleyici modüller. Ufak bi ekleme ; Panik atak + Evinde hayvanat bahçesi olan adam! Ha bide kendime yakın gördüğüm bir kısaltma; Bil : Milyar demek :D :D много мерси землак o/ /teşekkürle toprim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Nc>kalabalik ama az elit GOON>kalabalik ama elit deil Pl> paran varsa herseyi yaparlar Russian> hem kalabalik hem elit deil hemde ne dedigin anlayamazsin Bunlarda su andaki en iyi 4 pact veya alliance'in acilimlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Siege Green: Capital gemilerin siege moda geçilmesi isteniyor. Siege red: Capital gemilerin siege mod'dan çıkması isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mübarek nickimi ağzına alma önce destur çek i..e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Doomsday free:kime kime dum duma demek:P titanların istedikleri kişiye sıkabilicekleri anlamına geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Thecur3 said: Mübarek nickimi ağzına alma önce destur çek i..e. abdulkadir bey nerdesin sen yavvvv bak sana bir link veriyom yükle bayılacaksın heroes-in-the-sky http://his.gamescampus.com/ beklerim 2 dunya savaşı uçakları bayılacaksın eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 indirmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 GTFO - get the fuck out - bir an önce uzamak Burn - olabildiğince hızla ( mwdyi açıp, overheat edip ) ilerlemek Weapons hot - silahlara basıp, hedefi o şekilde seçmek için beklemek, böylece kitlediğiniz an ateş edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arkadaşlar biçok şeyi yazmış... az da olsa ben de katayım scram: warp scramble ... +2 gücünde scramble yapar point: warp disruptor... +1 gücünde scramble yapar RF: reinforce... saldırıya uğrayan pos'un defansının devreye girmesi tackle: hedef geminin scram ya da point ile tutulması rail deimos: railgun takılmış deimos (fail deimos ya da) dominos: eskiden vardı bu artık göremezsiniz... nos ile donatılmış nano dominix nano: hızlı gitmesi için donatılan gemiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oluyor ama halâ eksikler var ,teessüf ederiz, hani 0.0 da heaven meaven buyuk sanktum güççük sankum ,mazeler denilen şeyler vs ler kk,rgr,clr,hot,omv vs :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 destur said: oluyor ama halâ eksikler var ,teessüf ederiz, hani 0.0 da heaven meaven buyuk sanktum güççük sankum ,mazeler denilen şeyler vs ler kk,rgr,clr,hot,omv vs :)/ Sanctumlar açıklanmış The Maze canımız ciğerimiz herşeyimiz 10/10 plexdir. kk = Ok rgr = Anlaşıldı clr = Temiz Hot = Sakat ( Ateşli :P ) Omw = Geliyorum yardırıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Destur ne bu ingce merakı tigerstan ayrılıcak mısın yoksaaaaa:P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aman abey ağzın yel alsın :) eskı kadim dostlar burda elbette ki başka yerlerde de dosltar var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar