reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pes i adam yapsalarda onu alsak ya onda ben bole bisi oldugunu hic hatirlamiyom arkadasla 8 milyon mac yaptik hic bole seyler basimiza gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pes'in övünelecek tek yanı resmen şudur, en azından oyun müdahale etmiyor sana, biraz önce öyle saçma sapan bir gol yedim ki, küme düşme golüm oldu zaten ... adam orta sahadan van persie ile gelişine vurdu, top yanından geçti kaleci atlamadı bile, sadece kütük gibi dönüp izledi ... yani direk oynama diyor, golü kaydetmek için sadece rage quit çekmedim, golü de tekrarlara almamış resmen dünya bu rezilliği görmesin diye ... ona iyice sinirlendim sileceğim bu oyunu sanırım, zaten şu aralar saçma sapan harcamalarım yüzünden maddi sıkıntı çekiyorum gidip birde fazladan ps3 kolu vs. alamayacağım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 pes 13 adam gibi olursa onu alcam ben zaten, keske fifa 12 yerine onu alsaydim bu sene, dandik mandik en azindan japon kafasiyla mac yapiyoz dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 simdi reklamlar; red gel cakiyim 5 tane reklamlar bitti eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bana gencken winning krali derlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yatmadan once atcak birileri varmi loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ben custom maç yapıyorum genelde, Created Player1 oynatan lavuklar çoğaldı son günlerde, sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 olm şurda 1 kişi yok mu ultimate oynayan? çok garip lan. müthiş bi olay bence ultimate. resmen oyundan baydığımdan beri oyuna bağlayan mod oldu. 270 maç civarı yapmışım sırf ultimate teamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 takım kurdum da sonradan maç bile yapmadan çıktım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dun haxball in fifa dan daha zevkli ve insafli olduguna karar verdim, en azindan scripting yok. viva haxball ahasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dark bu oyun seni bozuyor sfds haxball ciddi bir iş abi ne fifa ne pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 haxball delikanlinin harman oldugu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_GpZG_HEjo8 bu ne rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oha biraz izledim de çok kötüler lan nası finale kalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 lan bide ben bu turnuvaya girdim 3. macta sanirim elenmistim adamda 6 mi 8 mi tane cakmisti dsfdsf hayir bunlardan biri degil bana 8 atmak, 8 yememek icin baya bi direnmesi lazim lan o zaman o 8 atan kimdi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 chalsea yunan defansı yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 var mı gelen bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=_GpZG_HEjo8 bu ne rezillik Amerikalılar soccerdan anlamıyor... bilgisayarda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 amerikali degil elemanlar, yani usa degil sdfdsf guney amerikali, futbolun dogdugu yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 tshirtlerde Los Angeles falan görünce lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hadi beyler. geng beng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 esh bu gece uyuma, sana controller parcalaticam afdsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 reyo baros ve elmanderle bi tokatlim seni bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Fifa mı pes mi beyler bi karara varıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kamerunla estiriyodum hannover96 lı biri çaktı 1-0 dan 1-2 bide acımadı yakonan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar