Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dün gece yaptık esh ile asdfsd 1 galibiyet 1 beraberlik

ikinci maç çok yalan dolan oldu ama sadf

werder bremen - flamengo yaptık. Flamengo işte bendim,

ilk yarı defans arkasına atılan topta deivid ile kaleciyi çalımladım ve boş kaleye vurdum, direkten döndü :(

Sonra 75 gibiydi galiba yedim :( Ama 90+'da Renato affetmez adsfs
Sosyal ağlarda paylaş

bazen bu boktan oyunu boşuna oynayıp sinirlerimi yıprattığımı düşünüyorum,

ilk başladım, 8 maçlık galibiyet serisi sonra yine resmen script engeli ve 6-7 yenilgi, ilahi beraberlik falan ... 2 lig birden düştüm,

sonra yine seriye bağladım, 10 galibiyet 2 beraberlik, 3. lige geri geldim ve şimdi resmen yine oyun engel oluyor...

Oyunun en iyi sol ayaklarından James Rodriguez ile bomboş plaseleri atamıyorum ters kanattan, ne bileyim boş kaleye Hulk ile vurduğum şutlar direklerden dönüyor ... Adamlar nerden vursa giriyor bunun aksine, girmese bile kaleciden sekip oyuncusunun önüne kalıyor.

Hayır öyle maçlar oluyor ki bazen gerçek bir oyuncu ile değil, EA Sports'un sinir bozmak için yazdığı bir NPC ile oynuyormuşum hissine kapılıyorum. 2 kere kolu fırlattım geri döndüğümden beri sinirden ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi multiplayer oynanan her oyun sinir bozucu,

mesela ben gta4 oynuyodum dun, iki dakka multiye giriyip dedim deathmatch,
lan bu kadak sikimsonik bi deathmac yoktur kimkime dumduma, hayir zevk almamama ragmen sinirlenmeye basladim, kapattim 5 dakka sonra

mesela counterdada o sekilde, mousun canina okuyorum yeri geldigi zaman, quit yazip cikiyom

fifada bunu yapamiyosun, illaki maci bitirmek istedigin icin 20 dakka sonunda sinir kupune donuyosun, o yuzden haftada 1 falan oynamak gerek sdfsdfds :D

bu arada red gelde su fifa 13 cikmadan cakiyim sana 8 tane ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok ben sadece bunda sinirleniyorum, birde nba 2k12'de biraz sinirlenmiştim.

Direk sinir bozucu, saçma sapan aptalca şeyler dönüyor. Rakiplerin ezikliğini geçtim oyun resmen mutlu olmanı engelleyecek şekilde dizayn edilmiş ve ona göre çalışıyor ... Buna artık sonuna kadar eminim,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...