reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 benim elim teammate containden hic kalkmiyo lan mass press yapiyorum dsfdsfdsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi mass contain winningde işe yarıyordu, burda hemen eziyolar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çift adam basmak her zaman olmaz baskı altında 2 iyi pasla direk gol bulunuyor yoksa çok boş kalıyor gerisi varsa maç yapcak oynarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben biraz geç gelicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 tr saati ile geceyarisi 4-10 arasi sizleylerim beybiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hofirat ekleyin birazdan gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yarin aksamustu gelirim bende o zaman aksam 7-8 gibi evde olun lan prime time takilalim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hot fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 uykum var tokatlayamam 11-12 gibi gelin olm 2-3 endr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 dün gece yaptık esh ile asdfsd 1 galibiyet 1 beraberlik ikinci maç çok yalan dolan oldu ama sadf werder bremen - flamengo yaptık. Flamengo işte bendim, ilk yarı defans arkasına atılan topta deivid ile kaleciyi çalımladım ve boş kaleye vurdum, direkten döndü :( Sonra 75 gibiydi galiba yedim :( Ama 90+'da Renato affetmez adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 78de ben 2 yi bulsam pizarro kazmasiyla donmezdi de 6 pastan voleyi kaleciya nisanladi. Sen de benim tarzda oynuyosun, red in sevmedigi tarz (: Ilk macta da yedigIm gol yine defans hatasi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Red said: uykum var tokatlayamam 11-12 gibi gelin olm 2-3 endr tokat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 geliyorum ben, inv atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hacı bunu pc den mi oynuyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Oyunlar / Konsol |-- |-- |+ Re: Fifa 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hee doru tabi. : ) nerden alabılırız online oynamakl ıcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bugun maç atabilirim var mı şu saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 reyo ps açıp kaçıyor musun nedir sdfsd adam online oluyor bırakıyor öyle sonra neden maç yapamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vJvEgNeU4kQ abi verilmemiştir umarum ya ahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 laga lugayi birakinda gelin bu hafta sonu eyice bi resital sunayim sizlere eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bazen bu boktan oyunu boşuna oynayıp sinirlerimi yıprattığımı düşünüyorum, ilk başladım, 8 maçlık galibiyet serisi sonra yine resmen script engeli ve 6-7 yenilgi, ilahi beraberlik falan ... 2 lig birden düştüm, sonra yine seriye bağladım, 10 galibiyet 2 beraberlik, 3. lige geri geldim ve şimdi resmen yine oyun engel oluyor... Oyunun en iyi sol ayaklarından James Rodriguez ile bomboş plaseleri atamıyorum ters kanattan, ne bileyim boş kaleye Hulk ile vurduğum şutlar direklerden dönüyor ... Adamlar nerden vursa giriyor bunun aksine, girmese bile kaleciden sekip oyuncusunun önüne kalıyor. Hayır öyle maçlar oluyor ki bazen gerçek bir oyuncu ile değil, EA Sports'un sinir bozmak için yazdığı bir NPC ile oynuyormuşum hissine kapılıyorum. 2 kere kolu fırlattım geri döndüğümden beri sinirden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi multiplayer oynanan her oyun sinir bozucu, mesela ben gta4 oynuyodum dun, iki dakka multiye giriyip dedim deathmatch, lan bu kadak sikimsonik bi deathmac yoktur kimkime dumduma, hayir zevk almamama ragmen sinirlenmeye basladim, kapattim 5 dakka sonra mesela counterdada o sekilde, mousun canina okuyorum yeri geldigi zaman, quit yazip cikiyom fifada bunu yapamiyosun, illaki maci bitirmek istedigin icin 20 dakka sonunda sinir kupune donuyosun, o yuzden haftada 1 falan oynamak gerek sdfsdfds :D bu arada red gelde su fifa 13 cikmadan cakiyim sana 8 tane ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi yok ben sadece bunda sinirleniyorum, birde nba 2k12'de biraz sinirlenmiştim. Direk sinir bozucu, saçma sapan aptalca şeyler dönüyor. Rakiplerin ezikliğini geçtim oyun resmen mutlu olmanı engelleyecek şekilde dizayn edilmiş ve ona göre çalışıyor ... Buna artık sonuna kadar eminim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar