Cacik Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ya bu top rakipteyken x ve r1 e basınca aç gibi geliyor ya oyuncular basmaya , dokunma imkanı varsa kapıyor direkt, bunu engellemenin bi yolu , trick i varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kolaydan zora : aşırtma pas, 1-2, çalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 reyou said: iki gun once red hafif geliyo diye ucusuyodun esh, h2h de 8 yiyince kendine geldin heralde dfdsfdsf Red div 4 te zaten, div3 te oynadığım adamlar hitlerin komutanları gibi, yarıyı geçirtmediler diyorum. denk mi geldi bilemicem de, hakkaten çok kalite farkı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bu arada 35 liraya almayı düşünüyorum cd-key , takılıyomusunuz akşamları fln varmı aksiyon , ona göre alayım değecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pc için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Esh said: reyou said: iki gun once red hafif geliyo diye ucusuyodun esh, h2h de 8 yiyince kendine geldin heralde dfdsfdsf Red div 4 te zaten, div3 te oynadığım adamlar hitlerin komutanları gibi, yarıyı geçirtmediler diyorum. denk mi geldi bilemicem de, hakkaten çok kalite farkı var yani. galibiyet maglubiyet oranlarıma bak ama :) pati içinde çok dişli rakipler cıkıyor ama h2h de yenilmiyorum sdfs ayrıca sana 8 atıcam bi gün motive oynarsam.rage quit attırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gs ile zor. MC ile atarsın ama. ben div3 te ezdiler derim başka da bişi demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 5 yıldızlarla oynamayı bıraktım ya interi aldım mı yenilmiyorum heyecanı kaçıyor. ama gs ile atıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben de spartak moskovayla oynicam. 88de emenikeyi alıp hakan baltanı ezicem. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sol bek şart ya.hakan yorulunca çok sıçıyor sol kanat semihi oynatıyorum ama servet baya iyidi fifada.ama gerçekçi olsn diye oynatmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben bilmem, ama 8 zor yani baroş la falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 geçen bi eleman geldi karşıma sercan baroş oynattı adam inanamadım. ama yendi , ona daha bi inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bende turk kani olsun diye cimbomu aliyorum bazen dfdsfdsf oda sirf necati yuzunden, adama karsi nedense bi sempatim var lan, necati fetisimiyim neyim dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gelin lan fifa damarim kabardi sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sabah 4te mi diyosun abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yüklüyorum bende hadi asdsad hofirat psn id aylardır oynamıyorum gerçi bir ısınalım önce asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dark la ayni zaman dilimindeyiz sanirim, atariz onla iki tek dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Esh said: Sabah 4te mi diyosun abi hahah abi fifa dedigin gece yarisi oynanir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ne zamandır ilk maçımı yaptım, seasonsta div3'te bırakmışım bende neyse ilk maçımı yaptım oradan, bilbao ile birine 2-1 koydum, golü de 85'te yedim yani asdfds tuşları bile unutmuşum ya, ilk gol komediydi zaten. Llorente ile soldan gelen Susaeta'ya bıraktım ara pası, şut neydi laa yuvarlak mı kare mi derken kaleye doğru iyice gidiyordum. Sonra topu çekip vurdum penaltı çaldı hakem top girdiği halde ASDSADAS hayat işte, iyi oynayınca insan tuşları bilmese bile koyuyor :P bakim ya biraz ısınayım. pas hızlarını bile ayarlayamıyorum daha ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 demin oynuyodum ben de div3 e çıkacaktım yine. son 3 maça 13 puanla girdim. ve o hata geldi.. bir takım değiştirip isvecle oyniyim dedim. ilginç bir şekilde hiç oynayamadım, ibo boyuna direkleri dövdü falan. 3 maçı da kaybedip div4 te kaldım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 var mısınız gece 12den sonra fuhuşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 okdir uyumayin sabahlara kadar mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bilbao ile 3/3 yaptım, deli oynuyorum. Defansta ikinci adamı çağırmayı 3. maçta hatırladım üstelik asdfasd kareye basarak çağırmaya çalışıyordum ahahaha çok deli bir gol attım birde ama nete upload etmedi nedense ea, bakacam tekrar çıktığımda asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 cift adamla basınca kalbini kırmıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 öküz gibi dalmıyorum ki direk üstüne iki kişi asdfdsa ben alan daraltırken yapay zeka top kapsın diye çağırıyorum asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar