Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sprint var da, hangi adamla sprint atayım? peter crouchla mı tuncay sanlıyla mı, emile heskeyle mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 gerçi fiorentina zorladı seni (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ilk şutun gol olunca moralim bozuldu 2-3 olurdu sdfs abi bende de hakanbalta falan var nolcak.durarak oynayan adamlara karşı onlar gibi oynamak gerekiyor genelde sende reyo gibi sprint atmadan bekleyerek yavaş oynadıgından ben seni beklemek istemediğimden pres yapıyorum.bu sefer böyle tek atakta gol yiyebiliyorum işte boşluk oluyor öbür türlü seni beklicem yavaş yavaş pasını yapıcan.bende sakin sakin defans yapcam.topu kapıcam aynı şekilde ilerlicem.bayıyor .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 amauri yazıyodu 40 metreden de inmedi top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bu arada ben nasıl yavaş oynuyorum ya , direk yardırıyorum bana sorarsan =) ortada melo köpek gibi saldırmasa daha hızlı da çıkarım da bu sefer forvetler kaçmıyo bön bn bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eklemediyseniz ekleyin benide listenize rendell_ bayadır ultimate dışında maç yapmıyorum ama kapışırız her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Red said: ilk şutun gol olunca moralim bozuldu 2-3 olurdu sdfs abi bende de hakanbalta falan var nolcak.durarak oynayan adamlara karşı onlar gibi oynamak gerekiyor genelde sende reyo gibi sprint atmadan bekleyerek yavaş oynadıgından ben seni beklemek istemediğimden pres yapıyorum.bu sefer böyle tek atakta gol yiyebiliyorum işte boşluk oluyor öbür türlü seni beklicem yavaş yavaş pasını yapıcan.bende sakin sakin defans yapcam.topu kapıcam aynı şekilde ilerlicem.bayıyor .) lan 6 ay oncesinin oyununu soluyosun sdfsdf :) red bi ara uyumada sole adam akilli bi ingiliz fitbolu seyrettiyim sana, yenilerek zevk almayi ogreneceksin dfdsdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 la msg attım onlinedın.sonra çıktın bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yok yaw gormedim valla, bidahakine titresim fln gonder dsfsdfs saka bi yana, yakalarsak bi ara 5 serilik falan bi mac yapalimda adam akilli denk gelemiyoz bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 red artık kolay geliyo da, h2h de rezalet maç kaybediyorum o ne olacak acaba.. çok zor gol atıyorum, çok gerizekalı karambol golleri yiyorum. artık kornerden falan gol de atamıyorum, var mı bi taktiği kornerden topa vurabilmenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Esh said: red artık kolay geliyo da illa 8 mi atalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ahah adam direk satis koymus fdsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genelde berabere bitiyo ki maclar (: yanince de max 2 fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Var mi gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 div3 e çıktım, 5 maçta da 5 gol yiyerek 4 e düştüm. teşekkürler fifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kol kırdın mı sen onu söyle, kol kırmadan fifacı olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi kol kıracak kadar oynayabilsem... yarı sahayı geçemedim, div3 te. bir CSKA geldi karşıma, oturup ağlayacaktım ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 EA, UEFA EURO 2012’YI EXCLUSIVE OLARAK RESMİ LİSANSLI VİDEO OYUNU İLE KUTLUYOR. EA SPORTS UEFA EURO 2012 ™ sadece dijital olarak indirilebilir içerik olarak hali hazırda EA SPORTS FIFA 12’ye sahip olanlar tarafından PlayStation®3, Xbox 360® ve PC sahipleri için sunuluyor. EURO 2012 indirebilir içerik olarak futbol fanatikleri için 24 Nisan 2012’den itibaren oynanabilecek. oha harika bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 oahahah cok iyi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.flickr.com/photos/easportsfifa/sets/72157629328405484/with/7023560745/ bunlarda ekran görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şu oyuna ztn internationalı ayrı bi şekilde getirmediler bi türlü h2h oynarken falan ayrı bi kategori olmalı brezilya vs barcelona olmuyor mesela sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ya ben diyorum eime veriyolar fifada, siz yeni paketi kutluyosunuz. bu mu dayanışma, bu mu ruh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben o yüzden aralık'tan beri oynamıyorum hacı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iki gun once red hafif geliyo diye ucusuyodun esh, h2h de 8 yiyince kendine geldin heralde dfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar