Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ilk şutun gol olunca moralim bozuldu 2-3 olurdu sdfs

abi bende de hakanbalta falan var nolcak.durarak oynayan adamlara karşı onlar gibi oynamak gerekiyor genelde

sende reyo gibi sprint atmadan bekleyerek yavaş oynadıgından ben seni beklemek istemediğimden pres yapıyorum.bu sefer böyle tek atakta gol yiyebiliyorum işte boşluk oluyor

öbür türlü seni beklicem yavaş yavaş pasını yapıcan.bende sakin sakin defans yapcam.topu kapıcam aynı şekilde ilerlicem.bayıyor .)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ilk şutun gol olunca moralim bozuldu 2-3 olurdu sdfs

abi bende de hakanbalta falan var nolcak.durarak oynayan adamlara karşı onlar gibi oynamak gerekiyor genelde

sende reyo gibi sprint atmadan bekleyerek yavaş oynadıgından ben seni beklemek istemediğimden pres yapıyorum.bu sefer böyle tek atakta gol yiyebiliyorum işte boşluk oluyor

öbür türlü seni beklicem yavaş yavaş pasını yapıcan.bende sakin sakin defans yapcam.topu kapıcam aynı şekilde ilerlicem.bayıyor .)

lan 6 ay oncesinin oyununu soluyosun sdfsdf :)

red bi ara uyumada sole adam akilli bi ingiliz fitbolu seyrettiyim sana, yenilerek zevk almayi ogreneceksin dfdsdfs :D
Sosyal ağlarda paylaş

EA, UEFA EURO 2012’YI EXCLUSIVE OLARAK RESMİ LİSANSLI VİDEO OYUNU İLE KUTLUYOR. EA SPORTS UEFA EURO 2012 ™ sadece dijital olarak indirilebilir içerik olarak hali hazırda EA SPORTS FIFA 12’ye sahip olanlar tarafından PlayStation®3, Xbox 360® ve PC sahipleri için sunuluyor. EURO 2012 indirebilir içerik olarak futbol fanatikleri için 24 Nisan 2012’den itibaren oynanabilecek.

oha harika bir haber
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...