Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 eet iyi yazdılar, ben de giroudyla muslerayı çalıştırdım, yakışmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yalnız musleradan hiç memnun diildim bilio musun.sanırım yeni squad update ile skillerini degiştirdiler performansına bağlı olarka mal mal goller yiodu cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bi de bu yağmurlu havayı engellemenin yolu yok mu arkadaş, rezalet bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi bakıyorum burda tekrardan başladı fifa muabbeti. ben en son koltuğumu falan kırdıktan sora bırakmıştım oynamayı. 1 ay falan geçti oynamayalı. gaza getirdiniz beni :D yarın başlicam tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ekle beni, genelde akşamları 11 12 gibi online ım. psn: Eshreff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Var mi gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 cok oynayınca insanın elinin ayarı kaçıyo sanırım, bana öyle bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 lan sunu farkettimki ps3 oynicak fazla vaktim yok, oluncada cogunlukla fifa oynuyorum, mis gibi o kadar dokunmadigim/almadigim oyun varken.. sanirim oyunu rafa kaldiricam. bunuda buraya yaziyim gaza gelirsem gelip okiyim diye dsfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 reyo gel tokatlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yok abi baydim cidden, fifa 13 cikana kadar kendimi single player oyunlara veriyorum tadini cikarayim azcik ps3 un sfsdfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 fifa 13u bilmem ama 14 ezilmis kola kutulariyla oynanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 oyunun cd si olsa kıracaktım bugun. insanlar inanılmaz defans yapıyor, ben niye yapamıyorum lan. hep winning kültürüyle oynuyorum. yine karşı karşıyaları atamıyorum. son maçımda adam penaltımı çıkarttı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi halisaha oncesinde sana ogretiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 olm sinirlerim bozuldu daraldım yemin ederim. lvl atladıkça daha kötü oynamaya başladım yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yani kimse forvetlerimi döndürtmüyo ben ise rakibinkiler dönmesinler diye dua ediyorum falan, özel bi tuş mu var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 esh aksam resital sunayım istersen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ya bilmiyorum, morlim bozuldu, kalbimi kırdılar. div 3 e çıkamadım zaten artık cıkamam da heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 al bebegims :D http://www.youtube.com/watch?v=7Sx026HxOgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bunlari yapiyorum zaten (: ama genelde sorunum Adam degistirmede, pes ten daha farkli bicimde adam degistiriyo, ve istedigim adami secene kadar gol oluyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tamam artık tackle yapmıyorum.biraz daha iyi oldu gibi. 5 draw 3 lose gidiyodum, son 2 maçı van persie alınca rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bi de pas siddetini otomatik ayarlamaya aldım, biraz daha medeni oldu paslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Esh said: Bunlari yapiyorum zaten (: ama genelde sorunum Adam degistirmede, pes ten daha farkli bicimde adam degistiriyo, ve istedigim adami secene kadar gol oluyo (: sağ analog ile adam değiştir, normal değiştirme tuşuyla değiştirirsen pis şeyler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sag analogla değiştiremem abi, el alışmaz bu saatten sonra. neyse şimdi iyi gidiyorum, demek ki pro lar denk gelmiş son 6 maçıma. patience is the answer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sag analogla degistirmezsen kaybedersin.. cunku sag analog ile defansin en arkasindaki adami secip kacan adamlari yakalayabiliyosun, oteki turlu her ucgen + l1 de kap krizi gecirirsin. r1 ile degistirirsen hali sahadaki deli danalar gibi ortada sican oynatir adam sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 meh son 2 maç ezerek yenildim resmen esh de nosprint tarzına sahip olanlardan ya.acaip uyuz oldugum bi tarz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar