Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız musleradan hiç memnun diildim bilio musun.sanırım yeni squad update ile skillerini degiştirdiler performansına bağlı olarka

mal mal goller yiodu cunku :)
Mesaj tarihi:
abi bakıyorum burda tekrardan başladı fifa muabbeti. ben en son koltuğumu falan kırdıktan sora bırakmıştım oynamayı. 1 ay falan geçti oynamayalı. gaza getirdiniz beni :D yarın başlicam tekrardan.
Mesaj tarihi:
lan sunu farkettimki ps3 oynicak fazla vaktim yok,

oluncada cogunlukla fifa oynuyorum, mis gibi o kadar dokunmadigim/almadigim oyun varken..

sanirim oyunu rafa kaldiricam.

bunuda buraya yaziyim gaza gelirsem gelip okiyim diye dsfdsf :D
Mesaj tarihi:
oyunun cd si olsa kıracaktım bugun.

insanlar inanılmaz defans yapıyor, ben niye yapamıyorum lan. hep winning kültürüyle oynuyorum. yine karşı karşıyaları atamıyorum. son maçımda adam penaltımı çıkarttı ya.
Mesaj tarihi:
Bunlari yapiyorum zaten (: ama genelde sorunum Adam degistirmede, pes ten daha farkli bicimde adam degistiriyo, ve istedigim adami secene kadar gol oluyo (:
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bunlari yapiyorum zaten (: ama genelde sorunum Adam degistirmede, pes ten daha farkli bicimde adam degistiriyo, ve istedigim adami secene kadar gol oluyo (:

sağ analog ile adam değiştir, normal değiştirme tuşuyla değiştirirsen pis şeyler olabiliyor.
Mesaj tarihi:
sag analogla değiştiremem abi, el alışmaz bu saatten sonra.

neyse şimdi iyi gidiyorum, demek ki pro lar denk gelmiş son 6 maçıma.

patience is the answer.
Mesaj tarihi:
sag analogla degistirmezsen kaybedersin..

cunku sag analog ile defansin en arkasindaki adami secip kacan adamlari yakalayabiliyosun, oteki turlu her ucgen + l1 de kap krizi gecirirsin.

r1 ile degistirirsen hali sahadaki deli danalar gibi ortada sican oynatir adam sana..
  • Yeni Oluştur...