Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi ztn böyle güzel bi oyunda turnuva yapamıyoruz ya çok enteresan fifa 09 dan beri hiç bi turnuva bitiremedik adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 güzel bi oyun derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 arcade den uzak anlamında sanırım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tertemiz futbol oyunu abi :) sinirlendirme kısmı işin gerçekçliği işte bi haxball değil ama yinede ben çok keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şu oyunu oynarken beşiktaş maçı izler kadar geriliyorum, sinirleniyorum. o yüzden oynamıyorum ya artık, bjk maçlarını da izlemeyi bırakırsam 150 yaşına kadar yaşarım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Red boyuna r2 ,right analog falan kullaniyosun di mi? Bi de pas attigin anda butun oyunculari cross run yaptirmak icin bi olay var mi? Bi de controllerda hersey manual mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 az önce lyondan 9 yedim lan. 7 si kontradan biri penaltı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 herşey semi de bende o yuzden bazen dağlara şut atabiliyorum farkettiysen.barosla bi şut attıydım dün baya güldüm :) bide r2 falan tuşları degiştirdiğim içni bilmiyorum suan hangisi hangisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Esh said: az önce lyondan 9 yedim lan. 7 si kontradan biri penaltı sdf lyon ezer abi. oyun çıktığından beri tek takımım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya bizim kardeşlikten biri psn şifresini, mailini falan pm atsın ya :D son sinir krizinde yırtıp atmıştım tüm bilgileri, ps'ten de silmiştim user'i falan konuşuldu, özledim bak oyunu başlayayım tekrar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 son gelen patchlerle oyun cokgzl oldu bak cidden basla hemen, mis gibi fitbo simulasyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 newcastle la lyona boyuna yeniliyorum diye lyonu aldım lopez ne pis herifmiş arkadaş (= çerçeveyi görünce affetmiyo, son maçımda 4 tane direğe çaktı gerçi. kaleciyle birebirlerde finesse kullanmak şart di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aksam yine akalım esh iyi oluyor maçlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu haftasonu biraz yoğunum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 akşam oynamak isteyen varsa lopez ve bastos nasıl kullandırılır göstereyim zaaaaa id: Oskican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bugun aksam uyumayan olursa cok pis omer urundul futbolu oynarim, yok ben uyucam reyou bana haftasonu tips and tricks ler gostersin diyosaniz ha onada karsi degilim dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aha buldum psn şifresinin olduğu kağıdı, lakin salı'ya kadar yokum. Dönünce ısınayım biraz atışırız dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yeni update geliyomuş 13ünde http://www.ea.com/uk/football/news/details-fifa12gameupdate-02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=elGYZWU6Wy8 uzun zamandır böle gülmemiştim safdsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ay em bek , var mi aksama rakip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gelmediniz haftasonu, veremedim size fitbol resitali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fifa street nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 vay arkadaş division 7 ye çıktım orta sınıf takımlarla elime veriyolar durmadan ama surekli 2-1 yeniliyorum. gidiş yoluna puan da vermiyo hoca. nedir bu karşı karşıyaları atmanın sırrı? yani o kadar çok kaçırıyorum ki oturup ağlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fifa 11 den fifa 12 ye geçişte bende aynı şeyden şikayet ediodum ya.gol atamıodum bildiğin sonra alıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ya bi de karşıdaki adam dandik bunu görüyosun herif oyle bala goller atıp senin 3 topun direge 7 si kaleciye gidince cıldırıyosun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar