Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

h2h seasonsta bir tek bende mi çok kötü lag oluyor ya ?

karşı taraf mı bi kıllık yapıyor acaba.cunku oynadıgım her maç ya düşüyorum oyundan yada baya rahatsız edici lag oluyor

oysa pro ranked maçta 20 kişi bile oynasak hiç lag olmuyor.veya unranked h2hlerde de tertemiz oynuyorum

bi ibiklik var bu işte
Sosyal ağlarda paylaş

abi div3 te asili kaldim yau, bi 2 ye cikiyom bi 4 e iniyom anlamdim ben bu isi dsfsdfs. heralde kapasitem bu :)

gerci 4 yildiz takim alinca direk div 1 e cikiyom ama ondada bi sure sonra direk karsina real i cikarinca maldonado oluyon :D

red bi ara online ol atalim senle iki tek
Sosyal ağlarda paylaş

yaparız abi tokatlim bi ara

bugun tam bir uefa finali gibi maç yaptım.devre arası importante terimin ögrencileri hırls doldu

ilk yarı ezile ezile 2-0 yenik düştüğüm maçta 2. yarıya interi resmen sahadan sildim gs ile 4-2 kazandım

maç bitiminde sevinç rage i yaşadım
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

h2h seasonsta bir tek bende mi çok kötü lag oluyor ya ?

karşı taraf mı bi kıllık yapıyor acaba.cunku oynadıgım her maç ya düşüyorum oyundan yada baya rahatsız edici lag oluyor

oysa pro ranked maçta 20 kişi bile oynasak hiç lag olmuyor.veya unranked h2hlerde de tertemiz oynuyorum

bi ibiklik var bu işte

birileri bir yerlerden düğmeye basmış red
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
EA Sports'la ilgili en iyi konu bu olduğu için buraya gömeyim dedim.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/404346_10150698098415833_286097650832_11876354_738746592_n.jpg
Mega Fabrikalar'da E.A. Sports fabrikasını ziyaret edip FIFA'nın derinliklerine ineceğimiz gün...

National Geo'da, Cuma günü
Sosyal ağlarda paylaş

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420298_10150649077225833_286097650832_11736867_776619393_n.jpg

EA Games'in oyunlarını seviyor musun? Peki FIFA denilince akan sular duruyor mu? O zaman sana güzel bir haberimiz var.

Nat Geo ekibi Kanada’daki Electronic Arts fabrikasına gitti ve dünyanın en gerçekçi futbol oyununun nasıl üretildiğini keşfetti.

Mega Fabrikalar: FIFA 24 Şubat Cuma günü 21:00'de Nat Geo'da.

Bu da daha detaylı olan duyuru
Sosyal ağlarda paylaş

An issue with your EA SPORTS Arena account is preventing access to the EA SPORTS Arena.

There are two possible reasons for this:

1. You do not have FIFA 12 for Xbox 360 added to your EA SPORTS Arena profile or you have not completed the registration process. Log inot your account at EASPORTSArena.com to add the game or complete your registration.

2. Your EA SPORTS Arena account may have been restricted for a violation of the Terms and Conditions. Please log into your account at EASPORTSArena.com and contact customer support for details.

virginde de eaarenada da varım neden böyle artistik yapıyo bana?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...