Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 h2h seasonsta bir tek bende mi çok kötü lag oluyor ya ? karşı taraf mı bi kıllık yapıyor acaba.cunku oynadıgım her maç ya düşüyorum oyundan yada baya rahatsız edici lag oluyor oysa pro ranked maçta 20 kişi bile oynasak hiç lag olmuyor.veya unranked h2hlerde de tertemiz oynuyorum bi ibiklik var bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi div3 te asili kaldim yau, bi 2 ye cikiyom bi 4 e iniyom anlamdim ben bu isi dsfsdfs. heralde kapasitem bu :) gerci 4 yildiz takim alinca direk div 1 e cikiyom ama ondada bi sure sonra direk karsina real i cikarinca maldonado oluyon :D red bi ara online ol atalim senle iki tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yaparız abi tokatlim bi ara bugun tam bir uefa finali gibi maç yaptım.devre arası importante terimin ögrencileri hırls doldu ilk yarı ezile ezile 2-0 yenik düştüğüm maçta 2. yarıya interi resmen sahadan sildim gs ile 4-2 kazandım maç bitiminde sevinç rage i yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yine 4 yildiza gectim aston villayi aldim 4 macta 6 puan alirsam div 1 e merhaba yakinda birakicam ama baydim oyundan fifa 13 gelsin dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Red said: h2h seasonsta bir tek bende mi çok kötü lag oluyor ya ? karşı taraf mı bi kıllık yapıyor acaba.cunku oynadıgım her maç ya düşüyorum oyundan yada baya rahatsız edici lag oluyor oysa pro ranked maçta 20 kişi bile oynasak hiç lag olmuyor.veya unranked h2hlerde de tertemiz oynuyorum bi ibiklik var bu işte birileri bir yerlerden düğmeye basmış red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MZJ11liqLas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 div 1 i bitirdim lan sonunda 20 puan alip :D h2h oynamam bundan gayri, zirvede birakiyodum dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 EA Sports'la ilgili en iyi konu bu olduğu için buraya gömeyim dedim. http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/404346_10150698098415833_286097650832_11876354_738746592_n.jpg Mega Fabrikalar'da E.A. Sports fabrikasını ziyaret edip FIFA'nın derinliklerine ineceğimiz gün... National Geo'da, Cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420298_10150649077225833_286097650832_11736867_776619393_n.jpg EA Games'in oyunlarını seviyor musun? Peki FIFA denilince akan sular duruyor mu? O zaman sana güzel bir haberimiz var. Nat Geo ekibi Kanada’daki Electronic Arts fabrikasına gitti ve dünyanın en gerçekçi futbol oyununun nasıl üretildiğini keşfetti. Mega Fabrikalar: FIFA 24 Şubat Cuma günü 21:00'de Nat Geo'da. Bu da daha detaylı olan duyuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sonunda dayanamayıp 80 TL den sattım GittiGidiyor da.Alana hayırlı kanser olmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ahah oyun bu yüzden çok iyi ya. acaip sağlam maçlar dönebiliyor yaşıyorsun resmen.ben genelde oynarken küfür kıyamet rageler eşliğinde oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=MZJ11liqLas gözümden yaş geldi rooney'de haha. seslendirme de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 next'e tıklayınca çıkan video da güzelmiş fdsfsd bu arada rahat 3 ay falan oldu fifayı açmayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lan internatinal tournament kapanmis h2h div 1 sampiyonu olup bitirdigim icin tekrar acip onuda heder etmek istemiyorum :D 2 saat lobbyde adam arayip oynamakta cok bezik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ee kimle oynicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 An issue with your EA SPORTS Arena account is preventing access to the EA SPORTS Arena. There are two possible reasons for this: 1. You do not have FIFA 12 for Xbox 360 added to your EA SPORTS Arena profile or you have not completed the registration process. Log inot your account at EASPORTSArena.com to add the game or complete your registration. 2. Your EA SPORTS Arena account may have been restricted for a violation of the Terms and Conditions. Please log into your account at EASPORTSArena.com and contact customer support for details. virginde de eaarenada da varım neden böyle artistik yapıyo bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi ultimate team oynasanıza. beni acayip sardı 2 ay falan önce. bıraktım h2h'ı falan sadece ultimate oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ultimate team ne oluyo tek adam yonettigin seymi? yoksa kendin sifirdan takim yapip onumu gelistiriyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aga ben ruh sağlığım için herhangi bi hedefi olan türlü maçlar oynamıyorum direk unranked oynuyorum.karşıma genelde forveti created player herşeyi 99 olan forvet olsada sinirlenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 abi bu oyun adamı çıldırtır ya, son maçımda barcayı alayım dedim, verkaçların hepsinde yerleri öptü messisi iniestası. fizik motoru mudur nedir bilemicem ama öyle bi body balance yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 normal abi o.pes oynasan messiyi alıp dumduz koşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kabzımallık bende demek ki, kaç maç yaptım bilumum rakip real barca aldı boyuna yazdılar, ben alınca cocuk ikiş adım atamadı. var mıdır bi sırrı? high pressure ultra defence falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o değilde fifa street oynayın, demosunu tabii asdf güzel olacak gibi duruyorda multi de daha sinir bozucu olur fifa 12'ye göre bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 arenada taktik ayarlayamıyo muyuz? pressing passing falan, o menü hiç yok nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar