reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 son macimda kazanirsam div 2 de kaliyorum, kaybedersem div 3 dusuyorum tekrar. valla 5-6 streak ten sonra kesin bi fetret donemine giriliyo kacis yok. eh her zaman oldugu gibi son maclara kaldigim tum sezonlardaki gibi kesin yenilip dusecem :D son macimda hangi takimi alsam bilemedim, chealse alicam sanirim, yadigar takimim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 mokoko said: ya ronaldo'yu fixlesinler yada real madridi 6 yıldız falan yapsınlar. sıkıldım artık ronaldo'yu forvete alıpta onune top dikerek maç kazanan adamlardan. ronalduyu savunan adam hızlı olsa mucadelede alamıyo ztn topu. sağlam olsa hızıyla geçio bu seferde. napıyım lan ben bu adam. real'le oynamicam diyorum ama 5 yıldızda sadece real seçiyo insanlar. yeter be arkadaş sıkıldım artık yani. real'i 6 yıldız yapsınlar isteyen gitsin real - real maçı yapsın surekli ama bi çare bulsunlar şu olaya. seçenek olsun karşımda real istemiorm falan diye. seasons'ta karşıdaki adamın takımı goremeyip oyuna girince çıkmakta üşendirici geliyo insana. surekli çık bi daha takımı ayarla sora gir tekrar real gelsin sıkıldım lan... işte bu yüzden 5 yıldızlı hiçbir takımı seçmiyorum ben, zaten sinirliyim birde bu reziller yüzünden heba etmeyeyim kendimi dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi real madrid ve barça en kolay yendiğim 2 takım herhalde.cunku genelde bebeler aldıgı için yenmesi kolay oluyor. realle oynayan adamlar ister istemez ronaldo var nasısa 3 tane sallarım mantıgıyla oynuyorlar.dayıyorum kontra atagı. bende sinir oluyordum fifa 11 de ronaldo al koş yapanlara.onlara ayrı bi custom tactic hazırladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 üstten pasla gol yemek çok division 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 lan oh be aston villayi aldim, 87 de heskey kaleciyide iceri sokarak maca nokta koydu. div 2 de kaldim :D abi ben sunu anladim 4 yildizli takim alin, cunku ole messi ronaldo gibi topculari olmadiklari icin insanlar iki depardan sonra pas atmak zorunda kaliyo, sonucta fizik gucu degil teknik olan kazaniyo. dun kafayi yicektim chealse aldim, karsima milan cikti abartmiyorum ibrahimovic 2 defans oyuncusu ile kolkola 5 saniye turladiktan sonra gitti bide gol atti. dedim bundan sonra 5 yildiz hayatta almam. lan terry ile a.cole adami indiremediler hayir chase de degil adamla yanyana omuzomuza gidiyoz saka gibi asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aston villa ile olumsuzlugumu ilan edip emekliligimi ilan ediyorum; http://i43.tinypic.com/s4orye.jpg buda div 1 de aldigim kupa; http://i39.tinypic.com/mredg.jpg lan oh be 500 mac falan yaptim heralde, son olarak div 1 ide bitirip nolcana bakarim heralde fdsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 baktım yine yenilmeye başladım, lig falan düştüm, dedim takım değiştireyim. Önce Vasco, sonra Bilbao, Aston Villa'ya geri döndüm falan yok olmadı. Sonra nerden estiyse Fulham aldım, bu seneki kadrosunu da pek bilmiyordum da adamlar harika bir takım kurmuşlar. Zaten 4 yıldıza göre çok başarılı adamlarla dolu bir takım olmuş Fulham, üstüne üstlük bu takım niye 4 yıldız onu anlamıyorum sadfas http://www.youtube.com/watch?v=QnG_jziTSHk aha burada oyuncuları vs. görebiliyorsunuz. Etuhu yerine Sidwell ile başlatıyor H2H'de, zaten olması gerekende o, Baird, Dembele falan gibi adamları geçtim, 82 puanlı Bryan Ruiz var Reserves'te sadfasd, Gygera'da aynı şekilde reservesten başlıyor. Bu takım niye 4 yıldız cidden anlamıyorum. ha birde video da 4.5 yıldız gözüküyor, h2h'de 4 yıldız çıkıyor. Schalke ile yaptım mesela son maçı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi lig 1 de sanirim 4 yildiz alan insan yok, aston villa ile gode mode on takilirken, lan bi baktim h2h te karsima real madrid cikti, oha lan dedim o saskinlikla cikmadim oynadim 2-0 kazandim :D lan keske ole devam etseydim, mallik iste sonra yine aston villa aldim bu sefer karsima barca yi cikardi lan dedim maytap mi geciyon, ciktim bende real falan aldim e tabi takima alisik olmayinca yenilgiler falan aldim hayir villa ile oynasam heralde 5 yildizlilarida tokatlicam ama cesaret edemiyom iste sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ilk defa 6-0'lık seri yaptım, daha önce 5 galibiyet 1 beraberlik ile 2-3 kere küme atlamıştım da 6-0 ile ilk oldu. Fulham Teh Rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tez ara sunum dönemi gelince bıraktım fifa'yı. 4 gün falan oldu oynamıyorum. cuma'dan sora başlicam tekrardan. :D delirmeye az kaldı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fulham'la ilk defa yenildim :( isveç milli takımını seçmiş bir bebeye birde dakika 80, 1-1'di maç 80'den sonra 3 oyuncu değiştirdim. 4-1 yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Biraz noobca olcak ama besiktas veya fenerbahce yi herhangi bir sekilde oyuna ekleyebiliyormuyuz.Var mı öle bir sans? (konu konsol'da oldugu icin ps3 yazmadm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi h2h seasons'ta defans olayını eski haline getirme falan mı geldi nedir? biraz once ole bi adamla oynadım ki adam sanki defans yaptığı zaman x ve kareye yapışıyo sadece ve press yapıyo. hani 2 pas yapamadım resmen. inanılmaz bi press yapıyodu adam. taktik falan mı var böle kolay defans yapmak için anlamadım. resmen parmaklarım acıdı adamın presinden kurtulcam diye. nası iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 olayı çözdüm sanırım. millet yine bi çakallık bulmuş defansta kolaylık için. select olayına benzio oyun ilk çıktığındaki. muhtemelen otomatik adam değiştirmeyi kapatıyolar. böylece defanstayken adam değiştirmedikleri sürece savunmayı bilgisayar otomatik yapıyo. defans seçeneklerindende high pressure'ı seçtiklerinde yapay zeka manyak gibi presli defans yapmaya başlıyo hiçbişi yapılamıyo karşısında. sokarım bole defansa ama ya resmen içine ettiler oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 gecenlerde oyunla ilgili forumlarda momentum ile ilgili bisi okudum, sole diyim, dikkat ederseniz oyuna gidiyosunuz farkli bisey deniyosunuz bole nebilim taktik degistirme olsun, takim degistirme olsun, dizilis olsun bi anda 7-8 streak oluyo, oha diyosunuz kesfettim ben bu isi bidahaki sefer giriyosunuz bu sefer tam tersi 6 kere ust uste lost yiyosunuz. hatta bazen oyunun tamamini domine etmenize ragmen resmen 4 top direkten donup sonraki macta karsi kaleci 10 tam puan aliyo. bunun sebebini scripting olarak acikliyolar, yani EA oyunda herkesin kazanmasini istiyo, beceriksizler kusup gitmesinler diye.. yani sizin kazanma ivmeniz artmaya basladigi an oyun sizin oyuncularinizin abilitylerini farkettirmeden dusuruyo, 3 metre otenizdeki adama top gitmiyo falan sizede karsi taraf cok iyi defans yapiyomus gibi geliyo. valla yabanci forumlarda bole yaziyo bende eksiden gorup bakinmistim bi ara tabi hurafede olabilir orasida ayri dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yazmıştım o olayı sayfalar önce reyou :) mokoko said: abi h2h seasons'ta defans olayını eski haline getirme falan mı geldi nedir? biraz once ole bi adamla oynadım ki adam sanki defans yaptığı zaman x ve kareye yapışıyo sadece ve press yapıyo. hani 2 pas yapamadım resmen. inanılmaz bi press yapıyodu adam. taktik falan mı var böle kolay defans yapmak için anlamadım. resmen parmaklarım acıdı adamın presinden kurtulcam diye. nası iş bu? şöyle defans yapan adamlara karşı minimum 4-5 gol sallıyorum aşması o kadar kolay ki. gerçi oynamayalı 1 ay oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yeni takımım newcastle. 4 3 3 oynuyorum. ba, be arfa yanlarda ortada best. ortasaha çok iyi cabaye,tiote,gutierrez olarak. baya hoşuma gitti oyun stili. best biraz etkisiz kalabilio arada. takımın tek falsosu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi 4 yildizli takimlara fazla kaptirmayin lig 1 ve 2 de 4 yildiz alan adam yok, herkes bebe cikti, sonra newcastle karsisina real ile cikiyo adam, benimde aston villa ile karsima surekli 5 yildiz cikiyodu mesela dsfdsfds bende chealse ile yola devam etme karari aldim bundan gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 baktım 5 yıldız çıktı bende çıkarım oyundan. sürekli real'e karşı oynamaktan sıkıldım o yüzden 4 yıldızlara indim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 zaten oyunu gercekten bilen adam 4 yildiz takimla kazanabiliyosa kazaniyo daha once soledim, adam almis milani, ibrahimovicle sacede sprint yaparak deafns oyuncularini yika yika en az 4-5 gol yedim ahuahu o yuzden 4 yildizli takimla oynayanlar ipe ipe pasli ve sistemli oynamak zorunda oteki turlu ole al ranoldoyu 45 metre depar at sonra golu at yok ole. bende karsimda real gormekten biktim ama chealsede ole al bas git gol at adami olmadigi icin guzel geliyo bana, bide zaten yillardan beri chealse ciyim ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 DoruK said: yazmıştım o olayı sayfalar önce reyou :) mokoko said: abi h2h seasons'ta defans olayını eski haline getirme falan mı geldi nedir? biraz once ole bi adamla oynadım ki adam sanki defans yaptığı zaman x ve kareye yapışıyo sadece ve press yapıyo. hani 2 pas yapamadım resmen. inanılmaz bi press yapıyodu adam. taktik falan mı var böle kolay defans yapmak için anlamadım. resmen parmaklarım acıdı adamın presinden kurtulcam diye. nası iş bu? şöyle defans yapan adamlara karşı minimum 4-5 gol sallıyorum aşması o kadar kolay ki. gerçi oynamayalı 1 ay oldu sanırım. bu nasılmış ya bende deliricem herkes TAK diye top kapıyor koşup. delirtiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu fifa interactive world cup nanesi nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Vingthor said: DoruK said: yazmıştım o olayı sayfalar önce reyou :) mokoko said: abi h2h seasons'ta defans olayını eski haline getirme falan mı geldi nedir? biraz once ole bi adamla oynadım ki adam sanki defans yaptığı zaman x ve kareye yapışıyo sadece ve press yapıyo. hani 2 pas yapamadım resmen. inanılmaz bi press yapıyodu adam. taktik falan mı var böle kolay defans yapmak için anlamadım. resmen parmaklarım acıdı adamın presinden kurtulcam diye. nası iş bu? şöyle defans yapan adamlara karşı minimum 4-5 gol sallıyorum aşması o kadar kolay ki. gerçi oynamayalı 1 ay oldu sanırım. bu nasılmış ya bende deliricem herkes TAK diye top kapıyor koşup. delirtiyolar abi ben tackle kullanmıyorum.ve bu şekilde defans yapıyorum.jockey varken ztn tackle çok fantezi kalıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tackle şu oyunda rezillik zaten, engellesin diye tackle koyuyorum. Top istinasız her seferinde bacak arasından geçip gol oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Momentumu bilenler vardır aranızda. H2H Seasons'ta bi senaryo olur ve ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz. Yani oyun sizin kazanmanızı istemiyosa kazanamazsınız. Başta duyduğumda gerçek olduğunu pek düşünmemiştim fakat şimdi gerçek olduğuna inanıyorum. Çünkü 2 gün önce başıma gelen şey böyle söylüyordu. Ne olduysa elim İngiltere'ye gitti. Taktiğimi ayarladım, maça girdim. Karşımda Bayern Munich. Maçın başında haksız yere verilen penaltı ve 1-0 yenik duruma düştüm. Hiç değişiklik yapmadım. Zaten adamın defansını çok rahat geçiyordum. Fakat senaryoya göre ben kazanmayacaktım. Çünkü kendi stilim olan, yakın direğe plaseyle sürekli attığım golleri iki defa kaçırdım. Adamın oyuncuları gerçekten çok çok çok hızlı koşuyolardı. Robben arada çok fena bi hızla kaçtı ve 2-0 yaptı. Maç 5-0 bitti. Buraya kadar momentum hiç aklıma gelmemişti, İngiltere'ye sövüyordum. Sonra gerçekten güçlü olduğu için değil, iyi kullandığım için Real Madrid'i aldım. Bi arkadaşımın verdiği taktiği kullanarak maça başladım. Karşımda kimi görüyüm? Demin bana 5-0'lık ayarı veren adam. 5-0'dan etkilenmiş olacak ki yine Bayern Munich. Hâlâ momentum aklımın ucundan bile geçmemişti. Fakat bu sefer bu adama ayar vermek istiyordum. Kaka ve Ronaldo'nun golleriyle -ki bu sefer onlar inanılmaz hızla aradan kaçtılar- ilk yarı 2-0. FIFA bu kez benim kazanmamı istiyordu. Çünkü ilk maçta da ikinci maçta da aynı kişinin karşıma gelmesinin sebebi buydu. Ve 6-0 adamın eline verdim. Buyrun, momentumun babası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar