Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bende dun biri ile oynadim hayatimda bu kadar agresif top oynayan biri daha gormedim.

herif 9 kisi ile falan yukleniyo, ilk 20 dakikada 4-0 oldu dsdfsdfsd

sonra bende sprint tusuna basmayai biraktim sakin sakin oynadim 4-2 ye getirdim, 4-3 olacakken adam bos kale yerine direge nisanlayinca bende pes ettim bitti mac ole asfas
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

her maç en az 2-3 direğim var. nasıl becerdiğimi bilmiyorum. direkten dönen top yine direk. geçen gün kupa parçaladım ısırarak div2'ye atlıcaktım yea
bende de var bu. sonunda çözdüm ama bi tarafa doğru giderken ters yöne doğru şut çekersen %90 direk oluyor. bi tarafa giderken yine o tarafın tam aşağısına tam yukarısına şut çekersen aut ya da direk oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@red

yok lan artik noob degilim, eskiden seni yenemiyodum
son maclarimda dengeli bi sekilde yendim ve yenildim
yeni nesil muthis pisagor taktigim ile seni hallac pamugu gibi atarim dsfdsf

@vingtor; abi ben 5-2-3 un modifiye edilmis halini oynuyorum,
resmen karsidaki takimi cildirtici bi taktik

bu kadar cok defansla adam yapip bu kadar cok adamla atak yapan baska bi taktik bulamazsin

seninle ikili mac sezosuna girelim ne dedigimi anlicaksin :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hacı ben karşıma öyle nickli adamlar gelince oyundan çıkıyorum asdfs değiştir bence

uğraşamadım, kötü kötü yenicem :) hadi ekleyin beni her boş bulduğumda birinizle oynasam ne gzel olur aslında, bu arada bazen tactical defending'i zorunlu tutuyor bazen seçim şansı bırakıyor, neden ki o?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bi update falan gelmis sanirim orta acinca adam topa vurada kadar ayni yone basmak gerekiyo oteki turlu ortayi acip
forvetteki adami topa dogru cekeyim derken adam ortayi tirubunlere yolluyo dfdsfds

10 kere ayni hatayi yapmisimdir ust uste
hiç bişi anlamadım fdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

abi mesela bunu cok yapiyolar,

mesela sol kanatta messiye arapasi atiyorum
icerdede da villa kosuyo, ben yukari + yuvarlaga basiyorum daha messi topa vurmadan

sonrasindada asagi ok tusuna basiyorum villa yi topa dogru kosturmak icin, ama messi topa vurmadan assagiyada basinda ilkini iptal ediyo ortayi dumduz turubunlere yolluyo

oteki turlu forvet defansin arkasinda kaliyo.

ya bide mesela kaleci aut kullanirken butun kafa toplarini rakip defans karlisiyo, hava topunda ozel bisi varmi ileri geri adami hareket ettirip x e falan basmaktan baska?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...