Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 daha oyunu fifa 13 yapıcak peç gelmedi ya hemen select olayını fixlediler ama.adam gibi patch lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 DarKRideR said: barcelona'yla oynuyorsa normal, messi ile her şekil gol atılabiliyor. yok psg menez le falan vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bende dun biri ile oynadim hayatimda bu kadar agresif top oynayan biri daha gormedim. herif 9 kisi ile falan yukleniyo, ilk 20 dakikada 4-0 oldu dsdfsdfsd sonra bende sprint tusuna basmayai biraktim sakin sakin oynadim 4-2 ye getirdim, 4-3 olacakken adam bos kale yerine direge nisanlayinca bende pes ettim bitti mac ole asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 her maç en az 2-3 direğim var. nasıl becerdiğimi bilmiyorum. direkten dönen top yine direk. geçen gün kupa parçaladım ısırarak div2'ye atlıcaktım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bende her maç banko bi penaltı yapıyorum. bu arada psn: rendell_ eklemeyen varsa eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 h2hde yenilmiyorumda reyou gibi nublara yeniliyorum bende sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Vingthor said: her maç en az 2-3 direğim var. nasıl becerdiğimi bilmiyorum. direkten dönen top yine direk. geçen gün kupa parçaladım ısırarak div2'ye atlıcaktım yeabende de var bu. sonunda çözdüm ama bi tarafa doğru giderken ters yöne doğru şut çekersen %90 direk oluyor. bi tarafa giderken yine o tarafın tam aşağısına tam yukarısına şut çekersen aut ya da direk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 5 tane defansı olan adama pozisyon verilmez lan resmen. kendi defansını geriye çekip 1 dmc'yi sağa sola koşturdun mu şut çektirmezsin o adama. reyou adam gibi taktik yap. 5 defans gerçekten leş ya bide efektif değil kesinlikle. 4 defans 2 dmc koy 1 dmc koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 @red yok lan artik noob degilim, eskiden seni yenemiyodum son maclarimda dengeli bi sekilde yendim ve yenildim yeni nesil muthis pisagor taktigim ile seni hallac pamugu gibi atarim dsfdsf @vingtor; abi ben 5-2-3 un modifiye edilmis halini oynuyorum, resmen karsidaki takimi cildirtici bi taktik bu kadar cok defansla adam yapip bu kadar cok adamla atak yapan baska bi taktik bulamazsin seninle ikili mac sezosuna girelim ne dedigimi anlicaksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben istanbuldayım şu anda perşembe falan dönücem atarız maç. h2h'de çok geriliyorum ben taktik maktik denemek istiyorum division düşücem diye deneyemiyorum. böle bikaç farklı şey denerim çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 evet ya friendly nin guzelligi o rage e girmiyosun hic bi zaman, yada ne bilim kaleci mal gibi topu rakibe atarsa geri iade ediyosun falan dsfdsf sende eklimiyim ben psn de yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 saçma sapan bir nickim olsa da ekleyin, yeneyim. : bBooRraA7 işten eve geldim böyle bir nick koymuş kardeşim sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hacı ben karşıma öyle nickli adamlar gelince oyundan çıkıyorum asdfs değiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 vingthor benim psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 14 puanla div 5 demi kalinir, lan son 2 macta 3 puan almam lazim.. yine defans yine defans hatalari. bu arada 4-4-2 ye gectim beyler gozunuz aydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ohh be çıktım 2. lige sonunda. 19 puan topladım. daha once hiç beceremediğim 4 3 3 taktiğine geçtim. çoğunluklada chelsea seçtim. defensive ve high pressure oynuyorum çoğunlukla. 5g 1b 1m aldım. 2. lig dahada zor olcak gibi. tutunmam çok zor olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 DarKRideR said: hacı ben karşıma öyle nickli adamlar gelince oyundan çıkıyorum asdfs değiştir bence uğraşamadım, kötü kötü yenicem :) hadi ekleyin beni her boş bulduğumda birinizle oynasam ne gzel olur aslında, bu arada bazen tactical defending'i zorunlu tutuyor bazen seçim şansı bırakıyor, neden ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 unranked olanlarda zorunlu değil. ranked maçsa izin vermiyo değiştirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bi update falan gelmis sanirim orta acinca adam topa vurada kadar ayni yone basmak gerekiyo oteki turlu ortayi acip forvetteki adami topa dogru cekeyim derken adam ortayi tirubunlere yolluyo dfdsfds 10 kere ayni hatayi yapmisimdir ust uste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hee kötüymüş, illa öğrenicez yani tactical, hiç sevemedim kılıç kalkan oynuyomuş gibi ya.. hem tam bir pres olayı yok tactical'da benim oyun tarzıma da ters, niye zorunlu kılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 reyou said: bi update falan gelmis sanirim orta acinca adam topa vurada kadar ayni yone basmak gerekiyo oteki turlu ortayi acip forvetteki adami topa dogru cekeyim derken adam ortayi tirubunlere yolluyo dfdsfds 10 kere ayni hatayi yapmisimdir ust ustehiç bişi anlamadım fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 abi mesela bunu cok yapiyolar, mesela sol kanatta messiye arapasi atiyorum icerdede da villa kosuyo, ben yukari + yuvarlaga basiyorum daha messi topa vurmadan sonrasindada asagi ok tusuna basiyorum villa yi topa dogru kosturmak icin, ama messi topa vurmadan assagiyada basinda ilkini iptal ediyo ortayi dumduz turubunlere yolluyo oteki turlu forvet defansin arkasinda kaliyo. ya bide mesela kaleci aut kullanirken butun kafa toplarini rakip defans karlisiyo, hava topunda ozel bisi varmi ileri geri adami hareket ettirip x e falan basmaktan baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 update değil o wireless control ayarını degiştirmişsin cross control gibi bişi var onu manual değil semi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 zamanında basmak da önemli. bi de pull push kullanıyorum itip kakmak için bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 dedim ama adamın dediği şey çok alaksızmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar