Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bende 7. lige geri yükseldim. Bakalım bir daha ne zaman düşüşe geçecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 reyou lig maçı teklifimi görmedin mi, neden kabul etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi kusura bakma div 6 rage ine girmisdim ardi ardina maclar oynadim, mesajda atamadim. bidahaki seferi soz ben atcam ivite i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kaleci oynayan var mı ? abi accomplishmentlar sayılmıyor bende online.singleda ise oyunu açıp kapayınca gidiyor hepsi.kaleci için geçerli sadece varmı böyle ibşi yaşayan.hevesim kaçtı 10 numara kaleci oynadıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ben sileceğim oyunu ya, böyle olmuyor. Saçma sapan bir hal aldı oyun, yenerken bile sinir krizine giriyorum artık, bana zarar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben tuttum kendimi dün hiç oynamadım. yada galiba 1 maç yaptım onda da kazandım. sinirlerim yumuşadı biraz. bugun oynamaya başlicam tekrardan. bakalım neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok sildim oyunu, üst üste 3 kere oyun sırasında maçtan atıldım. Hani EA serverları ile bağlantı kesilmedi, nette sorun yok. 2 maçta da kazanıyorum, tak diye oyundan atıyor menüye gidiyor mağlup yazıyor. En son 3-0'dan maç 3-5'e gidince ki adam hiç kasmadan saçma sapan goller attı falan, sakince siktim Delete'e bastım. Şuan çok rahatım. Hayır bir ara üst üste maçlar kazanıp, 5. lige kadar falan yükselince oyun güzel diyorduk galibiyetlerin verdiği hazdan falan, cidden çok kötü oyunmuş ya Verdiğim 26TL'ye de acıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 div 5 deyim su anda 1 e cikip birakiyim su oyunu artik diyorum ama bi anda div 9 a dusuyorum. lee fuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dark pro ranked oyna ya.ben pro ranked oynuyorum mis bazen 10 tane yakın arkadaşımı toplasam böyle oynayamam dediğim maçlar oluyor.verkaçlar kısa paslar vs yapan adamlara denk geldik mi oh da benim accomplishmentler sayılmıyor onllineda.çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok hacı sildim, şuan kafam çok rahat asdfas belki yüklerim 1-2 hafta sonra kafam rahatlayınca da şimdi zor, dolap kırdım lan bu oyun yüzünden, insanlıktan çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ahahah rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dark sen pes oynamak için yaratılmışsın.fifayı bışver dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 div5'ten div9'a nasıl düşülür ya? gençler tek birşey deniyosunuz o yüzden böle oluyo. tek oyun stili tek tactics. olmaz ki öyle. sadece ortakafagol deniyosan olmaz. sadece havadan koşuyolu pas atıyosan olmaz sadece kısa pasla gol atmaya çalışıyosan olmaz. karşınızdaki adam değişiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok abi ole dusmek degil yani bi anda baya mac ustuste kaybediyorum.. oyunu 300 oyun sonunda baya iyi ogrendim sanirim, son 5 macimi ustsute kazanarak kendi streak rekorumu egale ettim :D div 5 te 2 macta 6 puan ile yoluma devam ediyorum :D sakin oynarsam ole yada bole gol atiyorum, farka gidiyim dedigim maclarda hep fark yiyorum sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Vingthor said: div5'ten div9'a nasıl düşülür ya? gençler tek birşey deniyosunuz o yüzden böle oluyo. tek oyun stili tek tactics. olmaz ki öyle. sadece ortakafagol deniyosan olmaz. sadece havadan koşuyolu pas atıyosan olmaz sadece kısa pasla gol atmaya çalışıyosan olmaz. karşınızdaki adam değişiyor sürekli. oynuyorum diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 La olm bırakın Fifayı şimdi BF3'e akın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 lan bide ben oyunun basindan beri m city i bi turlu yenemiyodum, son 3 mcity macimi kazandim attim o cenabetligi uzerimdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ahah sende mi ben fifa 11de de yenemiyordum mancity hala yenemiyorum gerçi en fazla berabre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok öle bişi demiyorum. ben bu fifayı başarılı oynayamıyorum malesef hatta kötü oynuyorum hala alışamadım dinamiklerine oyunun fakat h2h maçlarda gördüğüm hep böyle. yani 2 farklı taktik deneyen adam yok resmen. maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar uzaktan şut çekiyo. e 3 kere şut çekiyo uzaktan. 2 dmc'ye çekiyorum. artık şutta çekemiyo bakıyo. veya ortakafa gole gidiyosa takımı wide'a çekip geride karşılıyorum. e orta çekemiyor falan. futbol oynamıyor yüzde 90 zaten cheese yapıyor resmen. maçın başından sonuna yaydan şut çekmeye çalışıyo. e kapa onu aptal oluyo. ver çoşkuyu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ya adam gibi aktif olacağına yemin edecek adamlarla 10 kişilik falan bi pati ligi açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben oynuyorum hatta bütün sene oynarım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 paticikte lig bitmez ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 taktik falan hikaye 5-2-3 alayina gider dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 demin bi elemanla oynadım. maç 4 4 bitti. herif inanılmaz şut çekiyo ama. sert falan değil ama. garip garip şekilde şut çekio bole adam yere düşerken falan ama top gidio en köşeye tıngır mıngır. nası yapıyosa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 barcelona'yla oynuyorsa normal, messi ile her şekil gol atılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar