Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yok sildim oyunu, üst üste 3 kere oyun sırasında maçtan atıldım. Hani EA serverları ile bağlantı kesilmedi, nette sorun yok. 2 maçta da kazanıyorum, tak diye oyundan atıyor menüye gidiyor mağlup yazıyor.

En son 3-0'dan maç 3-5'e gidince ki adam hiç kasmadan saçma sapan goller attı falan, sakince siktim Delete'e bastım. Şuan çok rahatım.

Hayır bir ara üst üste maçlar kazanıp, 5. lige kadar falan yükselince oyun güzel diyorduk galibiyetlerin verdiği hazdan falan, cidden çok kötü oyunmuş ya

Verdiğim 26TL'ye de acıyorum şuan
Sosyal ağlarda paylaş

dark pro ranked oyna ya.ben pro ranked oynuyorum mis

bazen 10 tane yakın arkadaşımı toplasam böyle oynayamam dediğim maçlar oluyor.verkaçlar kısa paslar vs yapan adamlara denk geldik mi oh

da benim accomplishmentler sayılmıyor onllineda.çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

div5'ten div9'a nasıl düşülür ya? gençler tek birşey deniyosunuz o yüzden böle oluyo. tek oyun stili tek tactics. olmaz ki öyle.

sadece ortakafagol deniyosan olmaz. sadece havadan koşuyolu pas atıyosan olmaz sadece kısa pasla gol atmaya çalışıyosan olmaz. karşınızdaki adam değişiyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ole dusmek degil yani bi anda baya mac ustuste kaybediyorum..

oyunu 300 oyun sonunda baya iyi ogrendim sanirim, son 5 macimi ustsute kazanarak kendi streak rekorumu egale ettim :D

div 5 te 2 macta 6 puan ile yoluma devam ediyorum :D

sakin oynarsam ole yada bole gol atiyorum, farka gidiyim dedigim maclarda hep fark yiyorum sdfdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

div5'ten div9'a nasıl düşülür ya? gençler tek birşey deniyosunuz o yüzden böle oluyo. tek oyun stili tek tactics. olmaz ki öyle.

sadece ortakafagol deniyosan olmaz. sadece havadan koşuyolu pas atıyosan olmaz sadece kısa pasla gol atmaya çalışıyosan olmaz. karşınızdaki adam değişiyor sürekli.

oynuyorum diyeninizde tatava
Sosyal ağlarda paylaş

yok öle bişi demiyorum. ben bu fifayı başarılı oynayamıyorum malesef hatta kötü oynuyorum hala alışamadım dinamiklerine oyunun fakat h2h maçlarda gördüğüm hep böyle. yani 2 farklı taktik deneyen adam yok resmen. maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar uzaktan şut çekiyo.

e 3 kere şut çekiyo uzaktan. 2 dmc'ye çekiyorum. artık şutta çekemiyo bakıyo. veya ortakafa gole gidiyosa takımı wide'a çekip geride karşılıyorum. e orta çekemiyor falan.

futbol oynamıyor yüzde 90 zaten cheese yapıyor resmen. maçın başından sonuna yaydan şut çekmeye çalışıyo. e kapa onu aptal oluyo. ver çoşkuyu sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...