Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 reyou said: abi ilk 5 dakkada lag varsa cik bence ben ole yapiyom 1-2 mactir, adam muz cumhuriyetindenmi baglaniyo nedir, hayir bide ps3 kasiyo kendini lagli oldugu zaman cd yi falan deonduruyo acaip bi sekilde abi çıkacam diye karar verdim. Çıktım üst üste 2 kere son maçımdan önce, son maç gayet güzel başladı. 10 dakika geçti lag başladı, öncekilerden de beter hemde ... sinirlendim bayağı ya, oynayamıyorum öyle olunca yine yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 mokoko said: karar verdim bundan sora karşıma real çıkarsa direk çıkıorm maçtan. yeter be abi çok sıkıldım valla ronaldo'nun ardından koşturmaktan. yine adam aldı dakka 90da koştu koştu koştu vurdu gol oldu... uzaktan şutlar bıktırıyor böyle adamlarda yani atak yaptırmadıgmı admlar böyle acaip acaip köşelerden vuruyorlar direk gol kaleciler çok tırt olmuş.çapraza koşarken terse çekilen her şut gol ronaldoda drogbada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya ben onu beceremiyorum. yani beceremiyorum da topu sola çekip yapabiliyorum. Çoğunlukla ayak koyuyorlar öyle olunca sadfdsa bazıları hiç çekmecen sağ ayakla vuruyor. Plase, ayak dışı ne denediysem olmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 daha onceden biri dedi bende diyim, oyun bazen karar veriyo bu maci kazamicaksin diye ve olay bitiyo, 5 lige cikma macimda karsima adamin teki geldi chealse ile, sacma tuslari denerken 4. dakkada gol yedim geri kalan 86 dakka adami resmen perisan ettim, 2 top direkten dondu, kaleci chech abartisiz 5-6 tane kale cizgisinden topu cikardi ve mac 1-0 bitti. zaten 10 puan aldi kaleci. sonraki barca macida ole mesela. davilla mali bombos kale yerine topu disari atti ki ben o sirada gol diye ekrana bile bakmiyodum lan dondum bi baktim adam autu kullanmis atak bile yapiyo dsfdsfdsf sonra karsima yine chealse cikti, bu sefer karsidaki adama oldu o musallat, oyun dediki bu maci reyou kazanacak, adam benden 3 kat fazla gol kacirdi ama ben 3-1 kazandim, attigim gollerde tingir mingir girdi iceri :D hani her zaman degil ama 3-5 macta bir musallat oluyo o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi öyle malesef, cidden elinden birşey gelmiyor. Bugün ligde kalma maçımda işte 2 puan gerek. 1-0 öndeyim maçın başında attım. 10 tane net kaçırdım, 4 tanesi direkten döndü ve bir tanesi öyle ki, vurdum topa soldan, sağ direkten içeri doğru gitti sol direğe, oradan seçti ortada durdu. Hani biri çıkarmaya kassa bile gol olur benim kalemde olsa, kaleci geldi üstüne yattı tuttu ... impact mod aptal aptal çarpışmalar yapıyor bunda olmuyor. Adamın maç boyu 3 şutu var, 90'da messi ile geldi ve tackle basıyorum, kayıyorum. adam çağırıyorum ki full defe çekmişim takımı, herkesin içinden saçma bir vuruş, kalecinin ellerinden seken top içeri giriyor 1-1, düştüm. Alta düştüm yendim, sonra aynı maçın tekrarı oldu beraberlikle bitti. 90'da yine, Son iki maçımda ise lag belasından kurtuldum, bu sefer rezil şerefsizler geldi. Abi adamın bir tanesi her atağında kaleciye top çarptırıp kendi adamının önüne bırakıyor ve boş kaleye atıyor. Yememiş içmemiş, keraneye de annesine yemek bile götürmemiş buna çalışmış şerefsiz. Sinirlendim aleti kapattım direk, Sonra dayanamadım yine açtım, yeni maç geldi. Yine full atak. ilk 45 1-0 öndeyim. İkinci yarı başlamadan full kullandı süresini, sonra santradan yine kullandı. Oyun bir başladı, pas yapamıyorum. Hani ileri götürüyorum, ortaya kesecem. Bir anda en gerideki adama doğru atıyor topu. Yerden analogu diyelim sağa doğru çekiyorum pas veriyorum, sola doğru atıyor. Cheatler başladı yine dedim en sonundaki yerden pasları bile geçirememeye başladım. Full bastığım toplar dibimdeki adama yetişmiyor, kısa kalıyor falan, 90'a kadar dayandım, yine attı bir tane şerefsizin çocuğu ardından ... yine sinirlendim kapattım. Yok bugün oynamam sanırım. Yoksa aleti falan kıracam bu gidişle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 h2h gg olmus yine real chelseayle 5 savunma oynayanlar nonstop faul yapanlar piyasaya cikmis yine. bosuna sinir olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 benim karsima son 5-10 mactir baya iyi rakipler geliyor, 1 tane mal var cok yavas ve uyuz oynayan masticore diye bi adam o denk geliyo div 6 da artik onuda cat cut yeniyom onun disinda herkes baya hizli oynuyo. div 5 e cikicam kesin bugun artik 3w 1L ile gidiyom. acele eden kaybediyo ben bunu anladim, bugun 2-0 ondeydim, makarna kaynicak diye alal acele goller atiyim adami rage quit e goturiyim derken cat 3 gol yenim yenildim dsfsdf acele etmeden tek pas yaparsam cok rahat pozisyon buluyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kafayı yemek üzereyim. 6 maç oldu kazanamıyorum bi türlü. bi sorun var ama çözemedim. 2. lige çıkıcakken son maçta berabere kalıç çıkamadığımdan beri 5 maç yaptım. kazanamıyorum resmen. kafayı yicem ya. çok sinirleniyorum bi yandanda dolapları falan tekmeliyorum resmen. delircem en sonunda o olucak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 79 sayfaya bakmaya uğraşmadım, networkümde firewall status'um restrictive gözüküyor napayım da oynayabileyim, her saniye kopuyor bağlantı..? eveet şimdi oyun çıktığından beri olan yaklaşık 40 sayfaya baktım, lan sadece bende mi var bu aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 DMZ mode a gecir abi modem ayarlarindan ps3 u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mokoko said: kafayı yemek üzereyim. 6 maç oldu kazanamıyorum bi türlü. bi sorun var ama çözemedim. 2. lige çıkıcakken son maçta berabere kalıç çıkamadığımdan beri 5 maç yaptım. kazanamıyorum resmen. kafayı yicem ya. çok sinirleniyorum bi yandanda dolapları falan tekmeliyorum resmen. delircem en sonunda o olucak.... ben 6. ligden 8'e düştüm abi, ne diyorsun sen dolap tekmelemeyi geçtim bir ara ps3'ü kucakladım atacaktım, son anda kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yanlis yapiyorsunuz gamepadi duvara falan atacaksiniz. sony nin wireless a gecme sebeplerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi 120 lira ama o kumanda ya. kıyamıyorum işte. var dediğin şeyi yapan arkadaşım. adam 2 eliyle kumandayı ortasından kırıyo falan ole bi manyak. acımıyoda. ben en fazla dolap tekmeliorm, duvar yumrukluyorum. hem ztn sağlık sigortası var bişi olsa sorun olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi nasil ragelere giriyorsunuz, ben en fazla okkali sovup geciyorum dsadas. gerci kardesim de sizin gibi dsadas parcaladigi coystiklerin hesabi yoktu ozellikle ps2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aha yine dayanamadım girdim, yine üst üste 2 maç çılgına döndüm ve dolaba tekme atma suretiyle kapısını kırdım ... Başım çatlıyor şuan, bu son 2 gündür resmen sınanıyorum ve bunu geçemedim o kadar basit, şu oyun dışında hiçbirşeye sinirlenmiyorum işin garibi, fifa 10'dan beri... daha önce bir fifa 10, 2 fifa 11 blu-ray kırdım gidip yine aldım, 2 tane de gamepad kırdım yine fifa yüzünden. sokacam artık oynamayacağım ya, dışarı çıkıyorum şimdi döndüğümde oyunu silecem ps3'ten yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 son 6 macta 5 win aldim "team pressure" uygulamaya basladiktan sonra rasgelede olmus olabilir ama bunlari uygulayinca daha bi etkili oldu sanki dsfdsf cunku div 6 da nedense pas atamiyorum arkadas kime pas atsam araya rakip eleman giriyo bende mac basinda quick tacticsten team pressure ayarliyorum takim sanki daha bi canlaniyo, aralara falan giriyolar daha fazla top kapiyolar, yada dedigim gibi bana ole geldi. son macimdaki adam sinir krizi gecirdi heralde bana ozelden kufretmis dfssfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 divison 3'teki 2. sezonumda 7 maç yapıp hepsini kaybedince 4e düştüm tabi. sanki oyun kazanmamı istemiyo anlamadım gitti. saçmalık yani. öne geçtiğim anda saçma sapan 2 gol yiyip sürekli geriye düşüyorum. komplo kurdular sanırım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi yok yok banko bi sorun var. ya bana gidip divison 1'den adam getiriyo oyun yada insanlar defans yapmak için bi bug falan bulmuşlar. kafayı yicem. divison 4'e dustum. dedim tmm divison 3 bana göre değildi (ki ilk kez div 3'e çıktığımda div 2'ye çıkmayı 1 puanla kaçırmıştım o da saçma) divison 4'te ozmn bi maç yapıyım. abi ne pas yapabiliorm ne bi orta açabiliorm ne bi şutum kaleyi buluyo. kafayı yicem. herif ole bi baskı yapıyo ole bi savunma yapıoki inanılmaz ya. david silva arkadan koşup gelip walcott'a yetişim topu ayağından alıyo falan. neler oluyo ya kafam almıyo cidden çok sinirlendim ama. tvyi kırıcam kumandayı patlatıcam diye korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi şu fifada yaşadıgım rage i hiç bi yerde yaşamıyorum bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi ben sunu anladim h2h de basarili olmanin yolu KIL oyun oynamaktan geciyo yani tv de gordugunuz premier lig topunu oynamaya kalkinca cat cut yeniliyorum ben mesela o yuzden arkadas arasinda oynarken calimlar paslar varvasyonlar havada ucusurken, h2h de resmen piskolojik savas var sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben kazandığım maçlarda bile insanlığımdan çıkıyorum ki şu oyunda bu iyice arttı. Hani tackle koyuyorum, benden seken top adamın önünde kalıyor falan, daha böyle kusursuz tackle'i yapamadım desem yeridir ... milletten top geçiremiyoruz, ışınlanıp top kesiyor resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Red said: abi şu fifada yaşadıgım rage i hiç bi yerde yaşamıyorum bende ya +1. hayatımda bu kadar sinirlenmedim sanırım. bazen gol atınca ayağa fırlıyorum küfrederek oturduğum yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 11 maç oldu kazanamıyorum. arada 1 beraberlik falan aldım 10 tanesini kaybettim. mutlaka bişi var olmaz bole bişi yani kafam almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi yenilmeye başladıgın an bırakıcan oyunu 1 gün oynamıcan yoksa seri oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 OHAOHAOHAOHAOAH MAÇ KAZANDIM LAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar