Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

denedim onuda sevmedim 4 4 2 yi pek fazla,

benim icin defanstan dripling yapan adamlar cok onemli,

4-4-2 de ole olunda defansta iki kisi kaliyo folofo$ oluyoz sonra,

bu taktikle 3 kisi kaliyo en azindan savunma yapmak daha kolay oluyo.

denemelerim devam edicek ama simdilik tuttum bu sistemi fdsfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten defalarca soledim abi

benim futbol taktigim savunma aninda 5-3-2
offensive 3-5-2 yada 3-4-3.

ama fifa denen oyunda koca kafali savunmacilar yerlerinden ayrilmiyolar, custom falan yaptim ama nafile.

bende zorunlu olarar ortasahayi full forvete tasidim, cok fantastik bi dizilis cikti ortaya, memnunum valla simdilik fena gitmiyo, tabi herkesin taktigi kendine sonucta :)
Sosyal ağlarda paylaş

pes te onun karsiligi r2 + sut = plase vurus

ben fifa yi ilk defa bu sene oynadim, ole deniyodum baktim olmadi
heralde bunlar bunu dusunmemis dedim devam ettim.

nese varmis bundada, custom tacticste ayarladim

varmi lan baska ayar?? :)

200 mac yaptim daha yeni ogrenmeye baslamisim haberim yok dsfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

yatıom ben

adam uykumu getirio ya

yeminle total futbola tepki adam

5-2-3 yapmış

ortadaki 2 kişide dm muhtemelen.7 kişiyi diziyor kale önüne.pres falanda yok.boşluklara koşturuo adamlar geri geri falan.geçmiyor top.hop defansta yakalanıyorum 3-4 kişi.kısmet

beni yenersin ama h2hde tokatlarlar işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben senle 4-3-3 te oynadim,

ayni sey oldu..

bi kere uykunun acilmasi lazim cunku 3324234234 tane pas yapiyosun durmadan, bide her mac bu bole :D

abi ne kanat organizasyonu yapiyon, ne havadan pas nede ceza saha disindan sut vuruyonki baya imkanin oldu aslinda ama vurmuyon :)

ben o kadar pas yapmayi sevmedigimden ortasahayi bosalttim,
cat 2 pasta rakip sahadayim.

ortasaha benim hizimi kesiyo, bide senin bitmek bilmeyen pas trafigin tabi oyunu sogutuyo fdsfds :P

h2h de baya ise yaradi, son 6 macin 1 tanesini kaybettim oda olmayan 1 penalti ve yine korner golu..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben işte normalde o kadar pas sevmiyorum.ama sana karşı mecbur kalıyorum.7 kişilik defansı 2 pasta açmamım imkanı yok

top çevirip hangi alan boşalırsa o taraftan atak yapıyorum.başka türlü oynasam 4-5 atarsın her maç deli gibi kontra-uzun top oynuyorsun sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla fifada herkes 4-2-3-1 ve varvasyonlari oynasa klasik
her mac ayni geciyo, herkes 3-5 posizyon buluyo ve cogunlukla sansi yagver giden kazaniyo.

ben oyunlarda ozellikle futbol oyunlarina yeni soluk getirmeyi seviyorum. bolelikle maclar daha fazla kale onunde geciyo, yani macta top ya senin kalede ya benim kalede, orta sahada gereksiz prese ve pas trafigine gerek yok..

yani gercek hayatta tek direktor olsam yine ayni taktikle oynar,
premier ligde cilgin atarim :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu ilk 5 dakka çıkınca maçın yazılmama olayı dunyanın en saçma şeyi ya. adama 4. dakkada 2 tane gol attım herif anında çıktı. lan bari maçta gol olduysa 5 dakka içinde o maç herturlu sayılsın yani. sokarım bole işe. 2 maçta 2 galibiyet lazım ilk maça oakdar iyi başladım adam tak diye çıktı hiçbişi olmadı tabi. bole şey mi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi şu ilk 5 dakka çıkınca maçın yazılmama olayı dunyanın en saçma şeyi ya. adama 4. dakkada 2 tane gol attım herif anında çıktı. lan bari maçta gol olduysa 5 dakka içinde o maç herturlu sayılsın yani. sokarım bole işe. 2 maçta 2 galibiyet lazım ilk maça oakdar iyi başladım adam tak diye çıktı hiçbişi olmadı tabi. bole şey mi olur...

bu iyi bişi

misal h2h seasonsta aynı renk forma denk gelince direk cıkıyorum oyundan.

onun harici millet cıkmasın diye genede 6. dakkadan sonra atak yapmaya baslıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

aynı renk gelmeme olayı yok ki,

liverpool siyah-beyaz forma alıyorum. Karşıma sadece Real Madrid kırmızı formalı adam geliyor.

Liverpool kırmızı alıyorum onlar gelmesin diye, sarı Brezilya forması geliyor.

Sabahtan beri 11 H2H maç yaptım, daha başka rakiple oynamadım lan ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...