Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

ben çok denk geldim rage quit atana da onlar da bu olayı abuse etmeye çalışıp beceremediler diye şüpheleniyorum. en son gerzeklerden bıkıp anzhi'yi almıştım kupayı almak için, herkese 3er 5er sallayınca max 30. dakikada quit atıyodu karşı taraf dsfsd

senin olay bence karsi taraf rage quit atiyor,

mesela bi kerede baglanti sen yenikken kopsun dimi :D

salak ea serverlari anlayamiyo cikan kim gibisinden.

bende kupa macinda 2-0 ondeyken baglanti gitti bana 3-0 yenik yazdi mal EA.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

DoruK said:

ben çok denk geldim rage quit atana da onlar da bu olayı abuse etmeye çalışıp beceremediler diye şüpheleniyorum. en son gerzeklerden bıkıp anzhi'yi almıştım kupayı almak için, herkese 3er 5er sallayınca max 30. dakikada quit atıyodu karşı taraf dsfsd

senin olay bence karsi taraf rage quit atiyor,

mesela bi kerede baglanti sen yenikken kopsun dimi :D

salak ea serverlari anlayamiyo cikan kim gibisinden.

bende kupa macinda 2-0 ondeyken baglanti gitti bana 3-0 yenik yazdi mal EA.
aynen hacı 1 kere denk gelmedim ben yenikken bağlantı kopmasına ya

hani baktı kazanamıyo tüm replayleri izleyen duran topları 50 saatte atan tüm pause haklarını sonuna kadar kullanan mallar da var ama bezdiremiyorlar onlar beni

@red anzhi machakala mı ne rus liginde, r. carlos eto zhirkov cucak bossafa falan var işte baya sağlam takım
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

atak oynuyorsan bi anzhi bi santos işte. gerçi ben everton kastım baya bu ara, profesörü oldum takımın diyebilirim. şu bağlantı olayları çözümlenene dek custom liglere giricem hep sadece.

bende alt yıldızlarda hem aston villa - schalke oynuyorum.

Aston Villa özellikle sık sık oynuyorum. Çok iyi oluyor, aşırı hızlı bir takım ve çok teknikler, bir tek Heskey yakışmıyor takıma o da her dokunduğunu kelebek gibi gönderiyor ağlara asfdas
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyunda en nefret ettiğim şey havadan koşuyoluna pas.

hayvan gibi iyi savunma yapıyorum gerçekten sadece bunları yiyorum ve hani böle kaleciyle karşıkarşıya kalamıyor kesinlikle karşımdaki adam.

top terinin ağzına çarpıyo önünde kalıyo forvetin yok işte yerden sekiyo david luiz göğsüyle karşı takımın forvetine top yumuşatıyor falan. böle deliricem artık.

maçların ciddi bir çoğunluğunda possesion yüzde YETMİŞ

10 tane shots on goal var en az. direkten dönüyo yok çizgide kalıyo yok bilmemne üzerine adam bitane havadan yolluyo benim defansım topu yumuşatıp adama veriyo gol yiyorum yeniliyorum.

yeter be.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki buyuk buglardan bitaneside şu. kanattan hızlı atağa çıktığınız zaman tam penaltı noktasına parelel olduğunuz civarlardan yerden sert orta yapın. sizin oyuncudan once defans araya girse bile kaleye dogru içerdeki adamla beraber koşuyo halde yer topu hiç beklemediği için uzaklaştırma tuşuna basamıyo ve otomatik olarak kontrol etmeye çalışıo topu oyuncu. topta çok sert geldiği için direk kaleye yuvarlıyo. ztn defans araya giremezsede siz kendi adamınızla yuvarlıyosunuz kaleye.

OWN GOAL!
Sosyal ağlarda paylaş

kaçıncı lige geldiniz siz? ben 2 gun once 5. lige çıkmıştım. bugun 4 maç yaptım 5. ligde. ilk 3 maçı kazanıp son maçı kaybettim. 18 puan istiyo 4. lig için. 3 galibiyet daha lazım 6 maçta. umarım yapabilirim. maçlar iyice kasış olmaya başladı :D dahada hiç ne ligde kaldım ne ligden düştüm. hep yükseldim şimdiye kadar. :D ligde kalırsam psikolojim kaldırmaz asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden neden diyordum.bi problem vardı yani.meğer televizyonun game mode açık oldugu halde kapalıymış gibi davranıyor ve dinamikte oynatıyor

igrenç bi gecikmeyle oynuyorum günlerdir.adamlar yürüyerek yanlarımdan geçiyor.bariz ben slowda oynarken adamlar fast gibi

allah belanı vestel lcd
Sosyal ağlarda paylaş

6. lige yükseldim bende gerçi de iki kere maç yaptım daha, ikisinde de ağır laglı rakipler geldi. Adamlar o lagda nasıl pas yapıyorlar gol atıyorlar anlamadım ... yenildim tabii

birde şey çok garipti ya, elemanın biri barcelona'ydı. Ben lagdan pas bile yapamazken adam pinpon paslarla kaleye geldi. Messi ile nerden vursa attı, hele bir tanesi direk kalenin sol tarafındaki çizgiden vurdu, falso alıp içeri girdi. Yani öyle bir gol şekli yok fizik kurallarında asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

ben taktigimi buldum abi, 5-1-4

son 5 mactir deniyorum gerci divison 8 deyim ama baya basarili.

ortasaha diye bisey yok takimda :D

direk defanstan kopan adamla forvete pas tasiyorum onlar kendi aralarinda hallediyo zaten.

adam atak yapincada atarsa gol olur atamazsa hic onun olmamistir.

maclar cok hareketli gecmeye basladi, benim taktikten dolayi tabi, adam karsisinda ortasahasi olmayan bi takim gorunce dumur oluyo dfdssfdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...