Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 aquila said: 09dan beri 2 sene gecti abi. 3 hatta 4
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya o konuda şöyle bi teorim var.önce karşı tarafın x e basmasını bekliyorum cunku o işi genelde sen bastıktan sonra yapıyorlar.sen basmadan yapınca fail oluyorlar o yuzden bana çok nadir oluyor bu.karşı taraf cıkıcna en kötü maç oynanmamış sayılıyor
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi bazi sipastikler var, tum reviewleri mac oncesi mac sonrasi her boku izliyolar, bi tek sen gol atinca geciyolar, lan beyinsiz mac sonrasi izle ne izliceksen. bi option olacak, auto skip reviews diye, sende onu check edicen maca girmeden, ve onu check etmis adamlari tercihen eslestirecek. ya su ea sports a mail aticam valla, direk beni ise alirlar diye korkuyorum bu yuzden dsfdsfdsf
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 red benden kacma bu arada gel xp pointli mac yapalim, 1852 mac yaptik hic mac kazanamadim lan sana karsi dfsdfs gun bugundur, beklicem seni safak vakti :)
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 senin attığın gole karşındaki adama otoskip veriyo zaten. sen istemesen o istese bile izleyemiyor golü
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya benide ekleyin vingthor diye ya hala inanılmaz gol kaçırıyorum. alışayım adam gibi size karşı ranked'da yenilmek istemiyorum doğal olarak fdhk
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 vingthor does not have an EA/Origin ID and cannot be added as a friend. http://www.easports.com/player-hub/PS3/vingthor?x=4e9f38c05afbf nese seni psn den ekliyim aksam sabaha karsi online ol 5-7 gibi, bir ingiliz klasigi chealse olarak, resital sunayim :P
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 milan 2 - 1 chelsea chelsea 0 - 1 milan abi kusura bakma uykudan igrenc oynadim rezil goller zaten
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 saymadim zaten :D kornerden gol mu yenir afsasf
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hala almayan varsa shopto'da 32 pounda düşürüldü fiyat, postayla 108TL'ye falan geliyor asdf
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 lan divison 8 de surunuyoz, newcastle alyim bi ara dedim 5'te 5 kaybettim sdhfudsfh real ile toparlamaya calisiyom son iki macta 4 puan alamazsam gg merhaba divison 9 again! :D
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben div 1 e girince oynamam daha div sdfs
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende div 1 e yukselip birakicam oyunu programlama ogrenmeye devam edicem dsfsdf alistim artik oyuna kaybetsemde zaten ya korner ya frikik falan oluyo arada zevkine birilerine denk gelirsem atarim, h2h e donup bakmam bile :D
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 forumda ortakafagol'e nefret kusan arkadaslarimin havadan through pas oyuncusu olmasi ironi gercekten. Ben cok kanat oynarim ki gecen gun spidee arkadasimiz macta 'senden nefret ediyorum' falan demistir kafa golu attigim icin. yine degismeyen bir kural olarak ronaldo alip bak takim demiyorum ronaldo diyorum. Ronaldo alip havadan through pas atarak gol atiyor herkes. Igrenc insanlarsiniz bunu yapiyosaniz grcekten. Yasaklanmali artik bole seyler ya. Kompititif kempotutuf diye diye oyun oynama zevkinin icinin silkilmesi resmen. Sacmalik. Insanlardan nefret ediyorum ya. Tiksiniyorum. Artik biri yapinca bende yapip en az 5 atarak bitiryorum maci.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 son 4 maçta 2 galibiyet gerekiyodu 6. divison'a yukselmem için. ilk maçı 2 0'dan 2 3 verdim. soraki maçta dakka 70'te 1 0 ondeyken oyundan düştüm :( son 2 maçta odamın kapısını kapadım. sandalyemi uygun konuma geçirdim. konsantremi bozabilcek herşeyi kaldırdım ortamdan. ilk maçı 3 0 ikinci maçıda 2 1 kazanıp yükseldim div 6'ya. LIKE A BOSS!
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi kimbilir belki bir gun ayni divisionda bulusuruz, karsilikli gollerle birbirimizi avuturuz. ne kdar romantik oldu lan dsfdsfsdfsd lan bu aksam bana sans dileyin, son 2 mactan 4 puan cikaramazsam, divison 9 da, goztepe ile oynicam artik dsfsdfsdf bu arada 2 yildizli takimlarla falan mac yapan varmi lan :) deniyim diyom ama cesaret edemiyon valla
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mokoko said: son 4 maçta 2 galibiyet gerekiyodu 6. divison'a yukselmem için. ilk maçı 2 0'dan 2 3 verdim. soraki maçta dakka 70'te 1 0 ondeyken oyundan düştüm :( son 2 maçta odamın kapısını kapadım. sandalyemi uygun konuma geçirdim. konsantremi bozabilcek herşeyi kaldırdım ortamdan. ilk maçı 3 0 ikinci maçıda 2 1 kazanıp yükseldim div 6'ya. LIKE A BOSS! lan okadar yazdık arka sayfada kalmasın :D
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ahah mokoko aynısı banada oldu.son 5 maçta 6 puan cıkarırım lan nolcak diodum sonra bi baktım 3 maglubiyet aldım.son 2 maçı inanarak kazandım
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 eksi sozluk ligi baslamis lan mesaj atmislar dsfdsfsdf 100 kusur mac yaptim sanirim fifa nerd i oldum artik hazirim! :P gidip bi $ov yapiyim oralarda. edit: reyou - köln gelmis, le fuuuuuuuuuuuuuu ic ses: lan sen git once 2 mactan 4 puan al ondan sonra konus dfdsfds
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaybedince LOSS olarak yazılması kazanınca viktıri olarak yazılmasından kat kat daha büyük etki yaratıyor üzerimde. ne yapıp edip en azından berabere kalıyorum bişekilde
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 buradaki adamları yenebiliyorsan ekşi bebelerini hayli hayli yenersin Pati elit ligi
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abooov barcelona ile oynamak ne kolaymis. yirtiniyodum napoli ile ben de elit takilcam diye. messi, iniesta, sanchez ile minik ucgenler yapiyorum onlara. zar zor kazanirken barcayla arka arkaya 4-0 lar 5-0 lar geliyor. zaten mac bitmeden de cikiyorlar bu skorlara ulasinca hahaha.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 biraz once hayatımın en çok ezildiğim fifa maçını bitirdim. maçı 1 0 kazanmış olmamda işin komik tarafı. kaleci akinfeev 10 tam puanla bitirdi maçı. 16 tane kurtarış yaptı maç boyunca :D bnm 2 şutum var. biri gol diğeride dakka 88de ki bi kontraatak :D
Öne çıkan mesajlar