Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 reyou said: sdfsdf saka dimi bu :D yendin falan ona bisi demiyomda, ezdim olayi konusunda sikinti var hocam :) abi herif 1-0 yense de ezdim diyor, biz onu öyle kabul ettik asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 giriyom 10 dakkaya beyler hazir olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Spidee said: mokoko said: pati fc var. 3 oyundur beraber oynuorz biz. sizi orayada bekleriz. açık pozisyonlar var sanırım. Aratıyorum çıkmıyor abi Pati FC bi takım kuruldu sanırımda ismini belki farklı yaptılar bu sene. öğrenince postlarım buraya. bende yeni yüklüorm oyunu ztn %78'de şu anda. 2 saate falan akıcam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 listede yoksun olm psn ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gönderdim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gelmedi bisi loo, kzlsakal senmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 evet kzlsakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 önemli olan 3 puan değil mi.ezdim işte sdfsfds yok la aranızda bein en zorlayan reyou ama şaka maka adamın oyun tarzı tam bir sabır abidesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 psn jacabo ekleyinde mac ativeriyim bende arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 psn rendell_ ekleyin benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 @kzlsakal abi 2 mac icin vakti var kusura bakma tekrar devam edelim guzel oldu baya iki macta ruhen berabere kaldi aslinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok artık ya 4 tane direkten dönen %100 pozisyon auta giden sayısız kafa vuruşu ve sonrasında yalan bi penaltı bayıldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 reyo dün senin aldıgın penaltı az yalan değildi sanki ahaha gerçi kaçırdın dorukada vermş hakemler seviyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi ben korner dudugu zannettim penaltiymis, ya bende pas ozuru var anlamadim attigim her pas rakie gidiyo, bi ayari falanmi var benmi bilmiyorum dsdssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 penaldi atmak kornerden gol atmakatn daha zor oyunda dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 penaltı için napcan bak arenada penaltı atarken r2 ye bas yada l2 hatırlamıyorum yuvarlak cıkıyor kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 maçta da çıkıyor mu o güzelmiş dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 maçta cıkmıyor da ortalama ne kadar basılı tutcagını anlıyosun dağa taşa gitmiyor sdfs ama bi pes 2010 değil penaltı konusunda jksdhfsfjkdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Red said: reyo dün senin aldıgın penaltı az yalan değildi sanki ahaha gerçi kaçırdın dorukada vermş hakemler seviyor seni abi sende kullandin yalan penalti bide utanmadan gol attin :P senin top direge carpti kaleciye carpti iceri girdi, ben gikimi cikarmiyom adam masum duygularla atamadigim penaltima laf atiyo :D dorukla siz ayni oynuyosunuz lan, hatta bi ara redlemi oynuyom lan dedim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 o golü bilerek çarptırdım ben kaleciye sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Yalnız Pro Clubs hayatımda gördüğüm en kötü MMR sistemine sahip ya da bir MMR sistemi falan yok. 200 rating başladık, oynadığımız minimum adam 2000 rating. Kasmışlar Virtual Prolarını imanına kadar, Accomplishmentların %90'ını bitirmiş, maçın başından sonuna kadar dana gibi koşan, saatte 100 mille sahayı kateden, bir de 2 metrelik adamlarımı bile omzuyla deviren salak salak adamlarla oynuyoruz. Çok başarısız gerçekten Pro Clubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 beyler yakinda kavga cikar gruplasmalar baslar ondan sonra 2 vs 2 atmaya baslariz dsfdsfssfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 beyler ekleyin maç yapalım psn: rendell_ bide bişi sorcam. eski oyunlardaki gibi ranked maç yok mu h2h:seasons dışında? normal h2h unranked mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 online games,custom games head to head diyince ranked maç yapıyr fakat virgine üye olmayınca ranked oda açamıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 demin h2h yaptım custom games'den ama maç oynanmış gozukmuyo. gerçi eleman 80de çıktı maçın yarısında ama yinede yazması lazımdı sanki. virgin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar