Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi alisinca bende tokatlarim zaten merak etme :)

ole ha diyince fark atamamki. zamanla olacak, 3 yildir ilk futbol oyunum

bide ben patch cikana kadar h2h oynamam kuzey amerikanin tamami select spamliyo.

red diyo ona buna 4-5 atiyom, adamla nerdeyse kafa kafaya oynuyoz ki defans yapmasindan belli select spamlamadigi, insan oldugu belli en azindan karsidakinin :)

karsimdaki herkes ondan cat cut yeniyomus beni ahahah :D

bi macta deniyim dedim select adam kaleme yaklasamadi bende bilerek atmadim zaten. ehh dedim allah belanizi versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nankatsu SK diye takım kurduk Kenshinle, Vingthor da gelir muhtemelen. Taktiğimiz ne olur şu an bir planımız yok, fakat ben Playmaker açtım PRO'yu, Kenshin Box to Box AMC oynamak istiyor, muhtemelen Vingthor da öyle oynamak ister.

Bunları hesaba katarsak forvet, savunma oyuncusu ve kalecilere kapımız açık. Muhteşem oynamanız falan da gerek yok, Virtual PRO yaratmayı biliyorsanız ve topu alıp sabaha kadar kendi başınıza oynamak gibi dertleriniz yoksa buyrun gelin, oynayalım beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Nankatsu SK diye takım kurduk Kenshinle, Vingthor da gelir muhtemelen. Taktiğimiz ne olur şu an bir planımız yok, fakat ben Playmaker açtım PRO'yu, Kenshin Box to Box AMC oynamak istiyor, muhtemelen Vingthor da öyle oynamak ister.

Bunları hesaba katarsak forvet, savunma oyuncusu ve kalecilere kapımız açık. Muhteşem oynamanız falan da gerek yok, Virtual PRO yaratmayı biliyorsanız ve topu alıp sabaha kadar kendi başınıza oynamak gibi dertleriniz yoksa buyrun gelin, oynayalım beraber.

bende geleyim , defans dısında heryerde oynarım, kanat forvet felan :)
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bide ben patch cikana kadar h2h oynamam kuzey amerikanin tamami select spamliyo.

red diyo ona buna 4-5 atiyom, adamla nerdeyse kafa kafaya oynuyoz ki defans yapmasindan belli select spamlamadigi, insan oldugu belli en azindan karsidakinin :)

bi macta deniyim dedim select adam kaleme yaklasamadi bende bilerek atmadim zaten. ehh dedim allah belanizi versin.

olm benim patilere şansım tutmuyor.bullet anlatsın sana.adamı s abaha kadar oynasak zor yenerim.

ama h2hde yenilmiyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

reyou said:

olm benim patilere şansım tutmuyor.bullet anlatsın sana.adamı s abaha kadar oynasak zor yenerim.

ama h2hde yenilmiyorum sdf

abi h2h de select abanmayan adamlara denk gelsem bende boruyu ottururum,

sana karsi select acayim, ole dene bak gorursun farki..

ben direk senin defans yapisindan anladim, diger insanlarla farki ondan konusuyom, yoksa ben ps3 e karsi en fazla 3 mac yapmisimdir aradaki farki anlayamadim..

dun tuslari otutturdum artik gerisi 3-5 mac alismaya kaldi, onun disinda patch gelene kadar h2h e ya select acarak gircem yada bilindik insanlarla oynicam otesi yok, ne kasicam world class real madriti yenmeye :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla biri bana juventus ile fark atınca merak ettim aldım, harika bir takımmış.

Aslında iyi bir takım değil asdfds ama Vucinic-Matri-Elia-Quaglierella-Krasıc ve tabii ki iİi Del Piero reyiz iİi sayesinde deli bir hücum hattı var.

tek başına pirlo'da yetmiyor ortada, defansta hiç güvenilir değil ama yediğimden çok atmak isterim, atamazsam da canım sağolsun diyorsanız juventus çok iyi bir takım,

gerçi juventus'tan önce napoli komple tam bir takım, 4.5 yıldız ile oynayacaksanız napoli en kralı cidden,

Malaga denedim mesela çok kötü takım, denemeyin.

bir tek PSG bakmam gerek bir ara, kadro beni cezbediyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi select siz oynayan yok artik, patch cikana kadar bu boyle, anca fifayi yeni almis kisiler falan bilmediklerinden oynamiyolar bence dfsdfdsf

hos bende tum maclarimi bu yuzden kaybediyorum ama, bundan sonra ilk 15 dakikada anlarsam adam select abaniyo bende abancam umrumda degil artik :D

bu arada 1-2 saate girerim ben 2 mac atabilirim online olan varsa,

psn: aytekbet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...