reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu arena olayi noluyo yaw, ben paso h2h yapiyorum, ne farki var ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Spideelol Maç atmak isteyen olursa çok kötü oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 benim arkadas listemde 7 kisi gorunuyo ps3 e girdigimde bi red bide karasakal gorunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 h2h seasons atıyorum, 8 lige kadar sadece 3 kere yenildim babalar gibi çıktım. ligin ilk maçında birini 8-2 yendim, dedim kolaymış burası da, ardından 6 mağlubiyet üst üste ... bir tane normal oynayan adam olmadığı gibi 4-0 yenildiğim bir adamın hücumda bile kaleci olarak beklediğini düşünüyorum ... şu oyunda select tuşunu düşünmeden piyasaya süren beyinsizler kimlerse bir live chat'e falan çıkartılsın, rahat sövmek istiyorum. Oyun zevki diye birşey yok şuan, oynanabilir zaten yeterince kötüyken birde bu adamlar iyice rezil ediyor herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 maç atcak varsa aydınlanmış halimle tokatlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1 saate gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 formation save olayini guya hile olmasin diye kapamislar fsdfdsf her girdiginde guncelliyo cunku, eger squad online ile eslesmesse kabul etmiyomus.. lan bari birakin formation save edelim, bende her defasinda sikiliyom, default chealse 11 i ile basliyom ki en az 4 adam degistirmem lazim her seferinde, kor topal oynuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aynen ya, sırf bu yüzdne napoli ile oynuyorum bazen direk giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi select tusuna basan adamlara karsi daha iyi oynadigimi hissediyorum ben, hatta dun adam bilgisayara birakmis kontrolu, topu dolastirdim dolastirdim, bu salakta kalede aptal aptal hareket ediyo, dumduz iceri girip biraktim topu, gerci 2-2 bitti mac ama :D dun birine 3-0 yenildim adam, 3 ude korner kafa golu sdfsddfsf lan bu kornerlerde belli bi taktik varmi, adamlari tutmaya calisiyom ama yani direk karambol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya birine 7-1 koydum, maç sonu bağlantı gitti falan dedi aha dedim modem resetçi, sonra baktım ben düşmüşüm, atılmışım. Net falan sağlam birşey yok. Şimdi de giremiyorum EA serverlarına şuan kullanılamaz diyor. şimdi geldi ama maç yok ... hay sokim her an daha da çok nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 reyou.benim 3 puan sana geçmiş sdfsf seni yenmiştim son maç.sen yendin gozukuyor.vay hileci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aaahauhau, mac benim hakkimdi ondan sezarin hakkini sezara vermisler dsfdfdsfsd :D abi bu arada su radardaki renleri sabit yapabiliyomuyuz, bazen cok yakin renkler denk geliyo, anlayamiyom nerde kim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 DarKRideR said: ya birine 7-1 koydum, maç sonu bağlantı gitti falan dedi aha dedim modem resetçi, sonra baktım ben düşmüşüm, atılmışım. Net falan sağlam birşey yok. Şimdi de giremiyorum EA serverlarına şuan kullanılamaz diyor. şimdi geldi ama maç yok ... hay sokim her an daha da çok nefret ediyorum ya aynisi banada oldu, ps3 e res attim gecti gerci.. o kadar fiber obtik baglantimla, arpa net altyapisyla geliyom, yine kopuyo lan baglandi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya benim listemde bi herif var, adamın online win streaki 3252394823982 gibi bi rakam nası oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hadi la gelin maç atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o kadar kötülediniz ki oyunu alacak olan da vazgeçmiştir şimdiye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Fifa 12 satın aldım az önce, indiriyorum şimdi . Kardeşlikten faydalanmak isteyen varsa Ö M atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 off az once h2h de 3-0 2 kere yenildim :D abi yenile yenile ogrenicez oyunu galiba dsfdsfsd 9 divisonda kaldim lan, benim mekanim oldu resmen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi bisi sorcam, simdi bu pas ayarlari falan assisted, manual vs falan var ya, onlar h2h de gecerli oluyomu. benim karsimdaki adam pinball oynarken, ben paslari atarken bi bar cikiyo iste guc bari, lan o dolana kadar adam 3 kisi ile gelip aliyo gidiyo topu o normal olan dimi dsfsddf :D yoksa ozel ayar cekiyonuzmu semi assited falan diye, ben ole bodoslama daldim hicbi ayara dokunmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Beyler , Kardeşlik zamazingosunda , şifreyi vericeğim 4 arkadaş aynı anda girip indirebilecek mi , yoksa sırayla mı vereyim ?Biri bitirince downloadu şifreyi değiştirip , diğerine ÖM falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi ne kadara gelio bu kardeşlik olayıyla? ben girmek isterim eğer uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aynı anda indiriliyor 26 liraya geldi bizaldığımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 mokoko said: abi ne kadara gelio bu kardeşlik olayıyla? ben girmek isterim eğer uygunsa. Olur olur , Yusema girdi patiden Donanım'dan da biri giriyor , sen de girersen 3 oluyor , 1 kişi kalıyor. ÖM at bir tane IBAN bilgilerini falan vereyim , yarın akşam eve gelince , şifreleri atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 DoruK said: aynı anda indiriliyor 26 liraya geldi bizaldığımızda Peki , benim vericeğim accountta mı kalarak indiriyor , dl yi başlatıp kendi accountuna geçebilir mi ? Var mı bir bilgin acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dlyi başlatıp geçebilir kendi hesabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar