Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

h2h seasons atıyorum, 8 lige kadar sadece 3 kere yenildim babalar gibi çıktım.

ligin ilk maçında birini 8-2 yendim, dedim kolaymış burası da, ardından 6 mağlubiyet üst üste ...

bir tane normal oynayan adam olmadığı gibi 4-0 yenildiğim bir adamın hücumda bile kaleci olarak beklediğini düşünüyorum ...

şu oyunda select tuşunu düşünmeden piyasaya süren beyinsizler kimlerse bir live chat'e falan çıkartılsın, rahat sövmek istiyorum. Oyun zevki diye birşey yok şuan, oynanabilir zaten yeterince kötüyken birde bu adamlar iyice rezil ediyor herşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

formation save olayini guya hile olmasin diye kapamislar fsdfdsf

her girdiginde guncelliyo cunku, eger squad online ile eslesmesse kabul etmiyomus..

lan bari birakin formation save edelim, bende her defasinda sikiliyom, default chealse 11 i ile basliyom ki en az 4 adam degistirmem lazim her seferinde, kor topal oynuyoz
Sosyal ağlarda paylaş

abi select tusuna basan adamlara karsi daha iyi oynadigimi hissediyorum ben, hatta dun adam bilgisayara birakmis kontrolu, topu dolastirdim dolastirdim, bu salakta kalede aptal aptal hareket ediyo, dumduz iceri girip biraktim topu, gerci 2-2 bitti mac ama :D

dun birine 3-0 yenildim adam, 3 ude korner kafa golu sdfsddfsf

lan bu kornerlerde belli bi taktik varmi, adamlari tutmaya calisiyom ama yani direk karambol..
Sosyal ağlarda paylaş

ya birine 7-1 koydum, maç sonu bağlantı gitti falan dedi aha dedim modem resetçi,

sonra baktım ben düşmüşüm, atılmışım. Net falan sağlam birşey yok. Şimdi de giremiyorum EA serverlarına şuan kullanılamaz diyor.

şimdi geldi ama maç yok ... hay sokim her an daha da çok nefret ediyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya birine 7-1 koydum, maç sonu bağlantı gitti falan dedi aha dedim modem resetçi,

sonra baktım ben düşmüşüm, atılmışım. Net falan sağlam birşey yok. Şimdi de giremiyorum EA serverlarına şuan kullanılamaz diyor.

şimdi geldi ama maç yok ... hay sokim her an daha da çok nefret ediyorum ya

aynisi banada oldu, ps3 e res attim gecti gerci..

o kadar fiber obtik baglantimla, arpa net altyapisyla geliyom, yine kopuyo lan baglandi dsfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi bisi sorcam,

simdi bu pas ayarlari falan assisted, manual vs falan var ya,
onlar h2h de gecerli oluyomu.

benim karsimdaki adam pinball oynarken, ben paslari atarken bi bar cikiyo iste guc bari, lan o dolana kadar adam 3 kisi ile gelip aliyo gidiyo topu o normal olan dimi dsfsddf :D

yoksa ozel ayar cekiyonuzmu semi assited falan diye, ben ole bodoslama daldim hicbi ayara dokunmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...