DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kadrolar güncel zaten onlineda? darq bugun formundan düşmüşsün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 fifa 11 kadroları güncel mi? 2 gün önce oynadıgımda hala forlan vs yoktu inter de mesela gs kadrosuda aynı misimovicler var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi fifa 11'e dönünce çok kötü geliyor valla laf ediyoruz ama bugün tr azerbaycan maçını izledim fifa oynuyorum sandım. adamlar oyunu yapmış yani bu impact engine falan farkında değiliz aşırı gerçekçi bence bu sene. alışırız bi şekilde fifa 11'e dönülmez bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi bilmiyorum vallahi.yani o arcade hissini çok kötü verdi oyun peçte düzelttiler düzelttiler.yoksa ciddi futbol ihtiyacımı fifa 11 ile gideririm.nasısa adam oluyor oynicak bol bol tabi şu darkın 30 lirayıda yollayayım yarın ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oyun gerçekçilik hissini sonuna kadar yaşatıyor ona bende katılıyorum, bu yüzden takdir edilmeyi hak ediyor ea sports fakat o hissi vermek için kontrollerin ve oynanabilirliğin de içine edilmiş. Alışmayı geçtim alışırsan bile çok çok basit hatalar yüzünden rahat çalımlar yiyebiliyorsun. defansa yardımcı olan en güzel şey güçlü stoperlerin forvetlerin şutunu bayağı bozuyor olması ki ben genelde hep önlerinde tutuyorum, bakıyorum ayak kalkarken bende tackle basıyorum. Kapmak için değil, şutu bir şekilde bozuluyor asdf He gerçi red forlan'da bir tane taktı ilk maçımızda kötüydü. Ayrıca ikinci maçta kaleci ile yaptığım hata, volkan'ın schalke maçında yaptığının yanında gökdelen falan kalıyor asdf @red 26 yollayacan abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kurdunuzmu olm ligi, ben sabaha karsi akarim, birilerini bulursam kapisiriz, yoksa gogo h2h bu arada herkes birbirini ekledimi psn den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bende yarım saate tekrar akmayı düşünüyorum ya, gerçi yarın erkende kalkacam ve yol yorgunuyum şuan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ligi kurarım yrn unuttum dark senle yaptıgım 2. maçtan sonra aydınlanma yaşadım ilk maç kaleye şutun yoktu.topla oynama falan bile yoktu. fakat 2. maç sakin oynadın ben mal gibi top kapcam diye ugraştım oysa oyunun anahtar kelimesi sabırmış resmen sakin sakin ayaga toplarla oynican.acele etmicen. suan 20 maçta 3 maglubiyet ile div7 deyim.4-5 sallıyorum select yapmayanlara. sakin sakin oynuyorum salaklar top kapcak die kasıolar direk kaleciyle karşı karşıayım sdfs bide şu milli takım olayı saçma.adam almış arjantini fransayı pes bebesi gibi yardırmaya calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 divison 9 dayim bende lan 3 sezondur cikamadim dsfsdf baya bi mac sonunda kontrolleri ve ayarlari otutturdum, en azinda fazla yenilmiyom artik, chealse yi as takimim yaptim, 3-4 yildizlik 2 takim bulusumdan sonra rahat rahat strateji gelistirebilirim dsfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Red said: ligi kurarım yrn unuttum dark senle yaptıgım 2. maçtan sonra aydınlanma yaşadım ilk maç kaleye şutun yoktu.topla oynama falan bile yoktu. fakat 2. maç sakin oynadın ben mal gibi top kapcam diye ugraştım oysa oyunun anahtar kelimesi sabırmış resmen sakin sakin ayaga toplarla oynican.acele etmicen. suan 20 maçta 3 maglubiyet ile div7 deyim.4-5 sallıyorum select yapmayanlara. sakin sakin oynuyorum salaklar top kapcak die kasıolar direk kaleciyle karşı karşıayım sdfs bide şu milli takım olayı saçma.adam almış arjantini fransayı pes bebesi gibi yardırmaya calısıyor adamı aydınlatırım böyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 5 maç yaptım, bir kişi sadece kendi savunma yapıyordu. Kaleciyi seçip bekliyorlar, inanılmaz. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 TTnet sağolsun, Patapon oynuyor gibi hissediyorum. Pas, pas, orta, şut'a basıyorum, az sonra yapıyor hepsini bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 psn den almak için 5 kişi çıkarmı acaba ? gidip 100tl bayılmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Abi bu ne ya, maç bitiyor, kazanıyorum. Tam menü gelmeden önce adam DC oluyor, "EA bağlantın koptu canım" diyor, bir de üstüne Lose alıyorum. Bir oyunun serverları, multiplayerı bu kadar mı problemli olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 olur öyle :) ben bayadır denk gelmiyorum modem resetçilere.ama 900 maç win streak yapanlar falan böyle yapıodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ya liverpool'u alıyorum, karşıma Arjantin, Hollanda milli takımını veriyor. Bir kere de Chelsea vs. Fransa oynadım. Ha üçünü de kazandım ama olmaz yani bu nasıl dengesizlik ... yok iyi ki 26 verip almışız, üzülürdüm yoksa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sdfs demin eve geldim.tekrar cıktıgımda 30 atcam üstünü harçlık yaparsın sinemaya gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 4 liraya nerede sinema var lan, söyle normalde de gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 benim eft geldi di mi dark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yalnız gerçekten tanrıya şükürler şu oyuna 120 lira verebilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kardeslık işlemiş sanırım, yoktum bayadır hastaydım, bu arada benim hanım bana hediye almış fifa12 yi 130 tl vermiş, ne yaptın ben 30 tl ye alıyodum onu dıyemedım ,hedıye almıs o kadar, gitti yani aile bütçesinden 130tl, bu arada lig kuruluyorsa katılırım bende, ayrıca 2 arkadasla beraber bir ps3 için online liglerin kurulabileceği bir web sitesi üzerinde çalışıyoruz, psnetwork api ler veriyor, böylece yaptığın maçları skorları bire bir web sitesine yansıtabiliyoruz, tabı psn deki profinizdeki tüm bilgileride, bu site konusunda destek olmak isteyen programcı arkadaslar varsa bana mesaj atabilir, sadece fifa olmayacak nba2k12 ligleride olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Patch geliyormuş 2-3 haftaya.. said: Separate to all of this, though, is the thorny issue of goalkeepers in Head to Head Seasons mode - the new ranked online gameplay system for FIFA 12. Online, you're able to control your team's goalkeeper, leaving the skilled AI to handle the outfield players. "People seem to be exploiting this," Broad said. "If they're not very good at defending they can use this to get an unfair advantage. "People who are very good at the game won't have a problem. They'll just be able to pass it around your defenders and you'll find yourself one-on-one with their top strikers every time. "But that's something we've got under review. If we think the vast majority of people hate it we'll do something about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bazı insanlar kaşıkla falan bağlanıyorlar internete ya, son 3 maçım bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Masquerade said: benim eft geldi di mi dark? geldi geldi, serjuhan ve red'inkiler gelecek sadece dsfsd birde evet, şu oyuna 130TL versem üzüntüden gider ps3 falan satar, kahvehanede okeye dönerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben anneme yatıttırdım 30 tl.dışardaydı ztn.paramı kurtardım fifa bedeavaya geldi ahah bak gelmiştir 27 tl sfs 30 tlye gidip rusçudan bf3 alırım şimdi mis.fakir taktikleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar