Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya ben gayet hücum futbol oynuyorum her maç sayısız gol pozisyonuna giriyorum da her sene yeni oyun çıktığında olan karşı karşıya/boş kaleye gol kaçırma sıkıntısını üstümden atarsam iyi olacak. Şu şekilde kötüyüm yani.

@Darqainu Cisse'nin gol neydi ama öyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya hiç denediniz mi bilmiyorum da kaleci ile karşı karşıya kaldıysanız ve rakipte kaleciyi açıyorsa boşuna kasmayın, direk sağ analog ile çalımı atın.

hani bir kez olsun çalımlayamadığım olmadı. Aşırı kötü olmuş orası

yaptığın kaleci, açı, adamın isabetli ve dengeli biçimde yapmasına kadar birçok durum var..

hala en büyük eksik ai .. çünkü ya çok iyi ya da çok kötü.. legendary hiç hata yapmıyor, world class çok nadiren hata yapıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ya ben gayet hücum futbol oynuyorum her maç sayısız gol pozisyonuna giriyorum da her sene yeni oyun çıktığında olan karşı karşıya/boş kaleye gol kaçırma sıkıntısını üstümden atarsam iyi olacak. Şu şekilde kötüyüm yani.

@Darqainu Cisse'nin gol neydi ama öyle :D

İlk maci karambole kazandim da ikinci macin basinda Cisseyle ceza sahasinin sag kosesinden gelisine vurusundan sonra ceketimi alip cikmak istedim , cok kalbimi kirdin iflah olamadim ondan sonra zaten Red de yargilayinca :D
Sosyal ağlarda paylaş

adam 5-3-2 oynuyormuş

yeminle oyunu bıraktırcaktın bana.rewendor görsün işte otobüs böyle çekilir hahaha

ortadaki adamlarda kesin cdm ldm rdm dir

oyunda suan en sevmediğim şey select falan hariç.öcelikle defans sistemi iyi olsa bile mantalite olarak insanlara ama kapanıyım mantıgı yerleşti.bu yuzden oyunlar fiks dönüyor suana kadar.

birde futbolcu kontrolundeki kesknilik.pesin o arcade havası var.sol analog ile fazla top cambazlıgına giriliyor.hoşuma gitmedi.şutlar ise benim kontrolumde dğeilmiş gibi sanki

ben golcü adamım defansı falan salla.ama şut ve pas kontrolu fazla pes

yani pasın sonuna kadar basınca roket gibi paslar gidiyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

abi dunku macta ben isteyerek kapanmadimki,

dedigim gibi oyun cok guzel, ama pesteki management olayi yok..

bendeki 5-3-2 deki defanstaki en kosedeki adamlar en hizli olan adamlar olarak ayarliyorum, mesela peste o adamlara sen ataga kalkinca ileri dogru depar at savunma yapinca geri gel diyebiliyosun.

bunda ole bisi yok, adam defansta cakili kaliyo, lan ataga kalkiyom taktigin 5-3-2 den 3-5-2 ye hatta full atak zamani
3-3-4 e cikmasi lazim (defanstan kopup gelen adamlari sayiyorum)
ama gelmiyolar, gelmelerini set edecegim bi secenekte yok o yuzden topu kaptiriyorum direk onlari bekleyene kadar.

e hadi bidaha kapan ondan sonra.

yine ii pozisyon buldum bu mantalite ile, degisircem zaten 3-5-2 ye gecicem, cunku benim mantigima gore 3 kisi olmali, kanatlar ileri geri hareket edebilmeli :D

baya mac yaptim ama halen alisamadam, e 3 seneden beri oynamiyorum, heleki fifayi fifa 2005 te falan birakmistim sanirim :)

1-2 hafta icinde tam ingiliz ekolu olarak yoluma devam edicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

"eksi sozluk" said:

sari karti olan bir futbolcunuz mu var, yaptiniz faul'unuzu tekrar, hakem geldi, elini cebine goturdu, 2. saridan atilacaksiniz.
o ara oyunu durdurup sari kartli oyuncunuzu degistiriyorsunuz, pasa pasa yeni oyuncunuz oyuna giriyor, 10 kisi kalmaktan kurtuluyorsunuz.

ahaha dorumuki bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

mesela division 1 e yukseldik, ondan sonra hic mac yapmasak ordami kaliyoz paso, yoksa yerimizi korumak icin mac falan mi yapmak lazim..

bide alt divisionlarda 1 yildizli takim ust divisionlarda 5 yildizli takim secme hakki verilmeliydi.

division 9 da real madritin ne isi var lan..

bide herkes defans yapmak zor demis, aslinda atak yapmak cok zor lan, ben hangi adama dokunsam direk topu kaptiriyo, defans yaparkende kendi adamini dogru posizyona sok, hicbisey yapmasan bile kendisi ayak uzatip aliyo zaten topu..

uyumayin lan bu gece, size cok $ik goller hazirladim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahah dun chealsiyi aldim, karsima almanya cikti, herif 90 da atti golu yendi fddgdfg,
ya bide su fifada animasyonlari auto gecmeyi set edebilsek, mesela karsidaki adamdada set olmussa direk gecse..

bazi uyuzlar sicmaya gidip ps3 u acik birakiyo galiba, lan 15 dakka intro izliyoz, kirasim geliyo televizyonu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...