Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ilerleyen saatlerde online ol reyou.oyunu ögreteyim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi disardayim su anda, eve gitmem 3-4 saati bulur :) uykusuz kaldigin bi gecede, yada haftasonu herhangi bi saatte gecelerinin kabusu olur, hafta sonunu rencide ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ea arenaya girin ya su virgin games olan güzel sistemmiş beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya izmit'teyim şuan, arkadaş hadi bir ps3 kafeye gidelim dedi gittik fifa 12 oynamaya, abi nasıl yapmışlar bilmiyorum ama defansı iptal etmişler, ama fifa 11'e pes'e benzetecez diye içine etmişler. x'e basılı tutup rakibin dibine girebiliyorum ama tackle atmıyor eğer önüne geçmezsen, onda da otomatik atıyor zaten, ayrıca nasıl yapmışlar bilmiyorum ama tackle'ı komple silmişler oyundan, default ayarlara bile geri döndüm yok abi Tackle'ı tek başına bir tuşa atayamıyorsun asdfds unused diyor yine de oynayalım dedik, yok abi kötü ya, kaleciler rezalet yani ama patch çıkarırlar gibime geliyor. Onun dışında işte önce FIFA 11 oynadık, sonra 12'ye geçtikte 12 çok daha gerçekçi ve akıcı bir oyun olmasına rağmen bir 11 değil cidden, neyse oynayacaz artık, bakalım belki oynadıkça severiz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 reyou said: abi disardayim su anda, eve gitmem 3-4 saati bulur :) uykusuz kaldigin bi gecede, yada haftasonu herhangi bi saatte gecelerinin kabusu olur, hafta sonunu rencide ederim :D olm ortalama 6 da uyuyorum ztn. 12 de falan kalkıyorum maks 5-7 saat uyurum.ondan her gece musaitim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Red said: ilerleyen saatlerde online ol reyou.oyunu ögreteyim sfds Bana da ogretin special moves bile beceremiyorum okadar kotuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Red said: reyou said: abi disardayim su anda, eve gitmem 3-4 saati bulur :) uykusuz kaldigin bi gecede, yada haftasonu herhangi bi saatte gecelerinin kabusu olur, hafta sonunu rencide ederim :D olm ortalama 6 da uyuyorum ztn. 12 de falan kalkıyorum maks 5-7 saat uyurum.ondan her gece musaitim sfds ahah iimis o zaman, eve gidince online usersa bakiyim eger ordaysan, 3 gol atip cikarim. prensibimdir aksam 10 dan sonra 3'den fazla gol atmiyorum dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ayrıca liverpool'a feci ısındım bende, başka takım ile oynayamıyorum resmen ya Downing akıyor soldan, sağa da Suarez'i monte edecem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben barça veya real seçen olursa united alıyorum direk yoksa free takılıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yalnız real barça vs öyle imba değil önceki oyunlardaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 van persie affetmiyor yav ne isabettir arkadaş o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hadi lig yapalım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 birazdan açıcam ps kapışalım senle doruk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben yatıyım ya 5 saat sonra dersim var :( kapışın siz yenen benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben mac yapabilirim insan varsa :) Gerci cok kotuyum doruk gordu kotu oldugumu :D Iki mac yaptik ilkinde akillara sivas spor'un eski zamanlari geldi oyun stilimle. Ama ikinci de 2-1 yargilandim hele ilk gol'un replayini oturup izledim ne guzel yedim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hofirat benim psn'de, ekleyin abi oynarız denk geldikçe asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Su an red'le oynuyoruz da ; gordugum kadariyla benim en buyuk rakibim gene ben :) Bildigin kontrolleri beceremiyorum daha achievement falna kasin benle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 psn: opnyreyes, atıcak varsa açayım ps3'ü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red beni tekrar yensin ondan sonra cikarim artik biraz disari temiz hava alayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kimle oynadim lan ben? red senmiydim, ahahah baglanti hizi cok ii ya fazla lag olmadi bende 1-2 yer disinda bu arada o nasi goldu lan ole ahfdsfhdjsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi cocugumu kesicektim 5 defans koymuşun hayvan gibi 8 kişi defans 2 kişi atak yapıosun darlandım kendi kaleme atıcaktım.anca öyle bi golle yenerdim yani top döndür döndür atak yapacak yer bulamadım anasını satim nasıl oyun lan bu bi tek sende değil senden önce unranked 4-5 maç attım.herkes anyı bi tek ben mal gibi 2-3 forvet herkes hucum oynuyorum sanırım. herkes karşı takımın hucum etmesini bekliyor.önde pres falan hikaye olmuş.bu yuzden 20 kişi bi yarı sahada oyun oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kendi kaleme atıp direk psyi arkadan kapatmayı düşündüm o derece ayrıca oyunda bişi var ama çözemiyorum.çok kötü ya.fifa 09 fifa 10 fifa 11 üzerine böyle bir oyun yok yani hyr her maç yeniliyim ama suan bariz keyif alamıyorum. direk ai ile oynuyoruz resmen.herkes defansı bi şekilde bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red said: abi cocugumu kesicektim 5 defans koymuşun hayvan gibi 8 kişi defans 2 kişi atak yapıosun darlandım kendi kaleme atıcaktım.anca öyle bi golle yenerdim yani top döndür döndür atak yapacak yer bulamadım anasını satim nasıl oyun lan bu bi tek sende değil senden önce unranked 4-5 maç attım.herkes anyı bi tek ben mal gibi 2-3 forvet herkes hucum oynuyorum sanırım. herkes karşı takımın hucum etmesini bekliyor.önde pres falan hikaye olmuş.bu yuzden 20 kişi bi yarı sahada oyun oynanmıyor Oyunu bir alayim benimle oyna abi sen, onde de basiyorum, hucum da oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi ben yillardan beri 5-3-2 oynarim zaten :D gerci artik akisina biraktim, ne formasyon varsa onla gidiyom ugrasamicam her mac ayarlamaya.. lag olmamasi sevindirici kurun bi lig kendimize gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ahah son 5 macta 4 beraberlik 1 yenilgi.. yine 90. dakikada :D nese divison 9 a yeni bi baslangic yaptik, bu sefer cikicaz bi ust lige.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar