Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 szasstam'dan ses yok galiba. 5. var mı 26 liraya fifa alirim diyen. hade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben olabilirim szas gelmiosa.şu fakir zamanda 30 lira iyi rakam hatt avarım ben direk.al dark.bende parayı atarım direk sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dark burdaysa hadi bitirelim şu işi dsa. 4 kişi okeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 durun bankaya gidiyorum hemen ya bugun pazar havale olur mu ki bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet alsın hemen.yarın atarız paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi adam alsın.yarın sakin kafayla atarız paraları alırız şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aynen bugün halledelim, salı akşamına kadar olmayacağım çünkü yarın sabah izmit'e gidiyorum. Tamamdır o zaman, alıyorum ben oyunu biraz sonra herkese öm atarım bilgileri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 pm atmayı bir beceremedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tamamdır.yarın parayı gönderiyorum sori szass direk kaptım valla hahaha 30 tl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 indirmeyi başlatıp download in background diyip çıkınca kimseyi beklemeye gerek kalmıyor dlsi bitsin diye. aynı anda indirebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aynı anda oynayabiliyoruz dimi.ben hala böyle kolay sisteme inanamıyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çatır çatır oynanıyor red ahaha. sadece şu oyunu indirmek için oluşturduğunuz hesaba dokunmayın yeter. 12 ay sonra tekrar yüzüne bakılmayacak oyunu 26 lira gibi komik rakama almak çok priceless oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi bakalım, sistem güzel çalışırsa nba 2k12'ye de girelim mi? birde oyunu aldım, herkese pm'den bilgileri yolladım. uygun zamanınızda paraları atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olm dark souls falan böyle alalım lan oluomu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oyunu gördüm store'da da şu an hata veriyor download diyince bakalım. galiba biri dl'yi başlatıp hesabı açık bıraktı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 nba 2k12'ye ben de varım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Masquerade said: oyunu gördüm store'da da şu an hata veriyor download diyince bakalım. galiba biri dl'yi başlatıp hesabı açık bıraktı. xD ben arkaplana aldım işte yükleniyor şuan, store'da beklemeyin abi evet olmadı zaten hesapladım. saniyede 1mb indiriyor benim net işte 2.5 saate bitiyor ASDASAS background işe yaramıyorsa sıraya gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tamam tamam başladı. background dedim indiriyo, storedan çıkın ama evet dl yi başlatıp bırakın öyle hesabı. nba2k12 için de girerim de hdd'yi değiştirmem gerekçek DOLDUUUU OYUNCU DEGISIK HAK DOLDUUUU diyorum rıdvan gibi. full oyunlarımızı nasıl atıcaz yeni hdd takarsak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 onu bilmiyorum da şey, yüklemeyi başlatıp kendi hesabınıza falan geçmeyi de unutmayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kaç gb siz indirin bende gece indirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 9122 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Sagol valla dark Simdi fifa oynamak icin yeni psn acicam da Turkey diyorum ulkeye bisi farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 gerek yok yeni psn'e ya, öncekinden oyna asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 onceki de turkey zaten fdsdfsd nese bisi farketmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar