Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi bir maç yaptım sadece ama oynanabilirlik olarak demodan farkı yok gibi geldi bana. vay anam vay bunu yazdıktan sonra bir maç daha yaptım patch çıkana kadar almayın derim. alacak varsa da hemen satayım =) oyuncuların özellikleri filan da beni hayalkırıklığına uğrattı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mascio attim sana turnuva katilim kodunu. Bi bak bakalim calisiyor mu ? Ben analog sprinti denemedim sol analog oldugunu bilmiyodum enteresan olmus. Siz hangi modlarda ne oynuyosunuz ben bir iki exibition,bi turnuva yaptim 2 gundur de sadece nub nub online head to head mac yapiyorum :D Ayrica psnden baya insana friend talep attim , oyunda da ayrica tek tek eklicem mi sizden biriyle mac yapacak olsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok direk game inv atıosun friendlerine oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 analog sprinti filan buldum , alışıldık ayarlar için alternate kullanmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 custom yapıverin yahu hiç mi yapmadınız her sene tuşlar değişiyor zaten, bunun için flamelemek de başkaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 doruk customdan olmuyor işte öyle saçma bişey yapmışlar. oyun için de şöyle diyelim , bir çok oyuncunun hızını düşürmüşler. ilk izlenim olarak maçın kaderini daha çok hızlı adamlar belirliyor, yani drogba-torres ikilisindense tevez-agüero çok çok daha etkili çünkü strengthleri az da olsa hızları çok fazla. fifa11 balance ve strength oyunuydu bu da sanırım accelaration ve balance oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Spotçular 120-130 falan fiyat çekiyor ahahah. 90'a inince alırım bunu. Zaten Dark Souls geliyore. Bu arada PSN'ye geliyor Cuma günü Fifa 12. 55 sterlin. Psn kardeşliği falan diyor sağda solda millet. 5 kişi ortak alıp oynuyormuşsun da oyunu nasıl bu sistem? Handikapı vs var mıdır? 30 liraya Fifa almış oluruz sistem iyise. :D Defans zor diyenler. Top rakipteyken Select'e basıp kaleci olun CPU topu kapsın tekrar kontrolü geri alın. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi o olayı tam bilmiyorum da anladığım kadarıyla psn'den alınan bir oyunu beş farklı alete kurma hakkı falan var. İşte 5 kişi ortaklaşa parayı birine veriyorsun o da alıyor oyunu sonra paylaşıyorsunuz kuruyorsunuz falan, mutlu mesut oynuyorsunuz asdfasd ya da steam'deki friend pack tarzı birşeyde olabilir. DH'de millet her oyuna yapıyor bunları, hani girecek adam varsa öyle alalım, şu fifa'ya 30-40'tan fazlasını verirsem üzülecem çünkü, hatta girecek varsa nba 2k12 falan da alalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 da aynı anda girilmiyordur herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bana da öyle geldi yoksa her PSN oyunu böyle alınır, alınmalı. İstediğim zaman online olup oynayabiliyosam toplanıp 5 kişi alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Oluyordur heralde, çünkü sonuçta başka account ile alıyorsun oyunu, onla indiriyorsun, sonra kendi account'una geçip açıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sanmıyorum ben yoksa gidip kimse 40 pound verip almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oyun guzel ama su back / select tusunu abuse etmek cok bayiyor, kullanan herkes taocudur, kafirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 @azmo o ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Red said: sanmıyorum ben yoksa gidip kimse 40 pound verip almaz abi oyunu alete yüklüyorsun yalnız, o yüzden oluyor. Sony'de bu olaydan şikayetçiydi ama yapacakları birşey yok. Çünkü PSN gerçekten boktan bir sistem ve adamların kendisi de bunun farkında, Hani şu hayal gibi olan söylenti gerçek olsa da keşke PS3-Steam işbirliği olsa, bunu yapmak yerine Friend Pack falan alırız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olm şikayetçilerse koymasınlar psnye fifa falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Belki şu "online pass" olayını ister böyle 5 kişi falan alırsa. Hatta evet bence öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 heh araştırdım kısaca, bir ortak psn hesabı açılıyor. O PSN hesabı var olduğu sürece yüklediğin aletlerden başka PSN hesapları ile kullanabiliyorsun oyunları, yalnız FIFA, Battlefield vs. gibi online kod isteyen oyunlarda ayriyetten online kod almamızda gerekiyormuş kişi başı sdfsd 15 dolar online kod desek, 27, kura göre ortalama 30 desek, kişi başı 30'da oyuna verecek olsak 60'a almış oluyoruz ki bence iyi, güvenilir biri ortak bir psn açacak işte hepimizin ulaşacağı vs., o beş kişi adnan şenses tecavüz timi takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olm 60 lira cıkıcaksa herturlu cepten.hiç kasmam 100 veririm koyarım rafıma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 mokoko said: @azmo o ne demek? yukarda masq'un dedigi sey. Yeni defansi beceremeyip, rakip defansina yaklasinca hemen select / back tusuna basip kaleciye gecen adamlar var world class AI defenderlar topu alsin diye. Cok bayiyor acikcasi, kendim de prensip olarak yapmak istemiyorum lamerlik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi fifa için değil, başka oyunlar için gayet kurulabilir bir tecavüz timi, örneğin nba 2k12'yi 30TL'ye alacaksam veya ne bilim para verme konusunda kararsız kalıp oynamadığım birçok oyunu da ucuza edinip oynama fırsatına erişebilirim. Hani yapılacaksa böyle birşey dönem dönem bazı oyunlara yapabiliriz aslında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bende o özellik karşı karşıya veya kornerlerde kaleciyi yönetiriz iyi olur diyordum millet tackle ın zorlugundan yırtmak için kullanmaya bşalamış :) aslında haklılar sistem yeni alısamayınca patch gelir muhtemelen düşürürler zekalarını ainin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ai'nin zeka düşerse o zaman iyice basitleşir hücumlar, bu sefer iyice PES seviyesine düşer, onun yerine online h2h'de select tuşunu komple kapatabilirler. Büyük eksiklik olacağını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 o da olur tabi suan h2h ortamlarını cok merak ediyorum ya.millet nası sıçışlardadır defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Azmodai said: mokoko said: @azmo o ne demek? yukarda masq'un dedigi sey. Yeni defansi beceremeyip, rakip defansina yaklasinca hemen select / back tusuna basip kaleciye gecen adamlar var world class AI defenderlar topu alsin diye. Cok bayiyor acikcasi, kendim de prensip olarak yapmak istemiyorum lamerlik diye. yalnız o olaya mutlaka bi çözüm getirilmesi lazım. dunyanın en buyuk lamerliği heralde şunu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar