Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi bir maç yaptım sadece ama oynanabilirlik olarak demodan farkı yok gibi geldi bana.

vay anam vay

bunu yazdıktan sonra bir maç daha yaptım

patch çıkana kadar almayın derim. alacak varsa da hemen satayım =)

oyuncuların özellikleri filan da beni hayalkırıklığına uğrattı açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

Mascio attim sana turnuva katilim kodunu. Bi bak bakalim calisiyor mu ?

Ben analog sprinti denemedim sol analog oldugunu bilmiyodum enteresan olmus.

Siz hangi modlarda ne oynuyosunuz ben bir iki exibition,bi turnuva yaptim 2 gundur de sadece nub nub online head to head mac yapiyorum :D

Ayrica psnden baya insana friend talep attim , oyunda da ayrica tek tek eklicem mi sizden biriyle mac yapacak olsam?
Sosyal ağlarda paylaş

doruk customdan olmuyor işte öyle saçma bişey yapmışlar.

oyun için de şöyle diyelim , bir çok oyuncunun hızını düşürmüşler. ilk izlenim olarak maçın kaderini daha çok hızlı adamlar belirliyor,
yani drogba-torres ikilisindense tevez-agüero çok çok daha etkili çünkü strengthleri az da olsa hızları çok fazla.

fifa11 balance ve strength oyunuydu bu da sanırım accelaration ve balance oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Spotçular 120-130 falan fiyat çekiyor ahahah.

90'a inince alırım bunu. Zaten Dark Souls geliyore.

Bu arada PSN'ye geliyor Cuma günü Fifa 12.
55 sterlin.

Psn kardeşliği falan diyor sağda solda millet. 5 kişi ortak alıp oynuyormuşsun da oyunu nasıl bu sistem? Handikapı vs var mıdır? 30 liraya Fifa almış oluruz sistem iyise. :D

Defans zor diyenler. Top rakipteyken Select'e basıp kaleci olun CPU topu kapsın tekrar kontrolü geri alın. Profit.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o olayı tam bilmiyorum da anladığım kadarıyla psn'den alınan bir oyunu beş farklı alete kurma hakkı falan var. İşte 5 kişi ortaklaşa parayı birine veriyorsun o da alıyor oyunu sonra paylaşıyorsunuz kuruyorsunuz falan, mutlu mesut oynuyorsunuz asdfasd

ya da steam'deki friend pack tarzı birşeyde olabilir. DH'de millet her oyuna yapıyor bunları,

hani girecek adam varsa öyle alalım, şu fifa'ya 30-40'tan fazlasını verirsem üzülecem çünkü,

hatta girecek varsa nba 2k12 falan da alalım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sanmıyorum ben

yoksa gidip kimse 40 pound verip almaz

abi oyunu alete yüklüyorsun yalnız, o yüzden oluyor.

Sony'de bu olaydan şikayetçiydi ama yapacakları birşey yok. Çünkü PSN gerçekten boktan bir sistem ve adamların kendisi de bunun farkında,

Hani şu hayal gibi olan söylenti gerçek olsa da keşke PS3-Steam işbirliği olsa, bunu yapmak yerine Friend Pack falan alırız asdf
Sosyal ağlarda paylaş

heh araştırdım kısaca, bir ortak psn hesabı açılıyor. O PSN hesabı var olduğu sürece yüklediğin aletlerden başka PSN hesapları ile kullanabiliyorsun oyunları,

yalnız FIFA, Battlefield vs. gibi online kod isteyen oyunlarda ayriyetten online kod almamızda gerekiyormuş kişi başı sdfsd

15 dolar online kod desek, 27, kura göre ortalama 30 desek, kişi başı 30'da oyuna verecek olsak 60'a almış oluyoruz ki bence iyi,

güvenilir biri ortak bir psn açacak işte hepimizin ulaşacağı vs., o beş kişi adnan şenses tecavüz timi takılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi fifa için değil, başka oyunlar için gayet kurulabilir bir tecavüz timi,

örneğin nba 2k12'yi 30TL'ye alacaksam veya ne bilim para verme konusunda kararsız kalıp oynamadığım birçok oyunu da ucuza edinip oynama fırsatına erişebilirim.

Hani yapılacaksa böyle birşey dönem dönem bazı oyunlara yapabiliriz aslında,
Sosyal ağlarda paylaş

bende o özellik karşı karşıya veya kornerlerde kaleciyi yönetiriz iyi olur diyordum

millet tackle ın zorlugundan yırtmak için kullanmaya bşalamış :)

aslında haklılar sistem yeni alısamayınca

patch gelir muhtemelen düşürürler zekalarını ainin
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

mokoko said:

@azmo o ne demek?

yukarda masq'un dedigi sey. Yeni defansi beceremeyip, rakip defansina yaklasinca hemen select / back tusuna basip kaleciye gecen adamlar var world class AI defenderlar topu alsin diye.

Cok bayiyor acikcasi, kendim de prensip olarak yapmak istemiyorum lamerlik diye.

yalnız o olaya mutlaka bi çözüm getirilmesi lazım. dunyanın en buyuk lamerliği heralde şunu yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...