Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sacma falan deil onunde kalmaya calisiyosun. Normalde de defans onunde kalmaya calisiyor.

Keza birebir basmak istiyosan x'e basiyosun abicim yaklasinca elini cekip uzerine kosarak bile top alabiliyosun. Mahalle maci olmaktan cikmis oyun.

Lutfen acin 2 3 mac izleyin. Ole eskisi gibi gercekte hangi defans oynayabiliyor. Tackle normalde gercekten riskli birseyken onceki oyunlarda hep risksiz birseydi.

xe bas bekle deil artik 10 iq fazla istiyor ve cok daha mantikli futbol oynuyosun bole olunca.

Sistem sacma deil sadece klasik turk tepkisi sizinki. Ben oyunu iyi oynuyodum alismistim degisince sinirlendim diye bagiriyor yazdiklariniz.
Sosyal ağlarda paylaş

lan hemen olayı siz beceremiyonuza getiriosunuz

mesele o değil ki.ben gorunmez duvara çarpma olayını sevmedim.

ister alışalım alışmayalım farketmez.kötü o yani.

oyun release oldugunda patch ztn illa gelicek.bide custom tacticste önemli tabi.o zaman daha net anlaşılır

hani öyle hemen alışılcak birşey de değil.h2hde alışamayan adamların yürüyerek yanından geçip rahat rahat gol atarken mutlu mu olcaksınız

oyunun zorlugunu düşürmüş bence herturlu.

sonuçta 4 senelik bi alıskanlık var.aynısını pes yapsa ne kufur yer
Sosyal ağlarda paylaş

aiyi geçtim

bak h2h gelsin görüceksiniz

alısamıcak insanlar kolay kolay.cunku bir anda cok farklı bi sistem getirdiler.yani bir anda öncekinde cok alakassız bir defans sistemi

ben alıştım becerdim siz beceremiosunuz diyenlerde tatava

önceki oyunlarda legendaryde falan öyle yanından geçemiyordun ainin.şimdi yürüyerek geçiosun cunku shield ile defans yapıyorlar alan savunması.2 verkaçta kaledesin

ha bu arada benim defans olayıyla işim yok aslında benim işime gelen bir sistem sfsd.defans yapmayı sevmem ve beceremem yani.genelde kontradan gol yiyorum ztn hucum oynadıgımdan
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi oyun daha atıym dedim yine man. city-barça. ilk yarı gol atamadım 0-0.

ikinci yarı 50. dakkaya kadar barça 5 oyuncu değiştirdi. daha doğrusu 5 oyuncu çıktı ama yenileri girmedi. daha da doğrusu girdi ama görünmezlerdi. karşımda 5 görünen 5 görünmez oyuncuya karşı oynadım ve tahmin ettiğimden daha zor bişeymiş bu, 7-0 yenildim dfssd.
Sosyal ağlarda paylaş

olm önceki oyunlarda x le direk top alması kolay değildi ki ztn

ben caki kullanıodum.x + caki.

neyse ztn vazgeçtim tamam güzel sistem.containi l2 tuşuna aldım unuttum orda kalsın.onsuz oynuyorum

ben x top kapsın demiyorum ztn.adama gidebilseldik keşke ama tackle sistemi yine böyle olsaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...