DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 e iyide abi gerçekten barça karşısında bi takım öyle yapmaya kalksa 5 kişi çullanıp şorttan değdire değdire alıyorlar topu bir şekilde. gerçektekiyle biraz alakası olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 defans gayet yapiliyor. rocket science degil. less qq more pew pew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 masq h2h de tokatlıcaklar seni sonra gelip ağlama ama :) defans sistemi gayet bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 beceremeyince bok hemen dasfa. guzel boyle. tackle spamcilar da alisacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tackle güzel abi ztn ben containe uyuz oldum o shield olayı deli etti beni taktım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kare x basılı tutarak oynamaktan vazgeçersiniz belki artık yeni defans sistemi sayesinde. biz oynarken gayet yetebiliyoruz. çok güzel maçlar oluyor. sadece savunma ile 1-0 a bile yatabiliyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben defans yapamıyorum demedim ki, gayet kolay defans yapmak. aksine ai hiç defans yapmıyor top kapamıyor diyorum. önce sudoku çözün sonra okumayı öğrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi olay defans yapmak kolay zor dğeil ztn ben ondan bahsetmiyorum.fakat saçma bir sistem.alışınca bile saçma yani oyun beni neden alan savunması yapmaya yönlendiriyor zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Öncelikle oyun nanay (x360) defans konusunda katılmıyorum illa x e basılı tutmak istiyorsanız kontrolleri aı bırakın fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sacma falan deil onunde kalmaya calisiyosun. Normalde de defans onunde kalmaya calisiyor. Keza birebir basmak istiyosan x'e basiyosun abicim yaklasinca elini cekip uzerine kosarak bile top alabiliyosun. Mahalle maci olmaktan cikmis oyun. Lutfen acin 2 3 mac izleyin. Ole eskisi gibi gercekte hangi defans oynayabiliyor. Tackle normalde gercekten riskli birseyken onceki oyunlarda hep risksiz birseydi. xe bas bekle deil artik 10 iq fazla istiyor ve cok daha mantikli futbol oynuyosun bole olunca. Sistem sacma deil sadece klasik turk tepkisi sizinki. Ben oyunu iyi oynuyodum alismistim degisince sinirlendim diye bagiriyor yazdiklariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 neyse oyun çıksın da şu çok konuşanlara bi ağzının payını verelim sussunlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lan hemen olayı siz beceremiyonuza getiriosunuz mesele o değil ki.ben gorunmez duvara çarpma olayını sevmedim. ister alışalım alışmayalım farketmez.kötü o yani. oyun release oldugunda patch ztn illa gelicek.bide custom tacticste önemli tabi.o zaman daha net anlaşılır hani öyle hemen alışılcak birşey de değil.h2hde alışamayan adamların yürüyerek yanından geçip rahat rahat gol atarken mutlu mu olcaksınız oyunun zorlugunu düşürmüş bence herturlu. sonuçta 4 senelik bi alıskanlık var.aynısını pes yapsa ne kufur yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben buna katılmıyorum senelerdir fifa'da defans yapmak gereğinden çok daha fazla kolay derdim fanatik fanboylar flamelemeye başlardı anında şimdi ea dediğime geldi. ama bu sefer ai'ye karşı oynarken ai'nin defans yapamama gibi bir sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aiyi geçtim bak h2h gelsin görüceksiniz alısamıcak insanlar kolay kolay.cunku bir anda cok farklı bi sistem getirdiler.yani bir anda öncekinde cok alakassız bir defans sistemi ben alıştım becerdim siz beceremiosunuz diyenlerde tatava önceki oyunlarda legendaryde falan öyle yanından geçemiyordun ainin.şimdi yürüyerek geçiosun cunku shield ile defans yapıyorlar alan savunması.2 verkaçta kaledesin ha bu arada benim defans olayıyla işim yok aslında benim işime gelen bir sistem sfsd.defans yapmayı sevmem ve beceremem yani.genelde kontradan gol yiyorum ztn hucum oynadıgımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ya red salla fifa'yı zibilyon tane kaliteli yapım geliyor,fifa'ya zaman bile kalmıcak bu sene.benim oyun gelince hiç açmadan okutuyorum,fifa'yı belki yazın falan oynarım oda belki saddfesde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ahaha ya futbol oyunu lazım abi.insanın canı istiyor yani dark souls bf3 falan derken fifaya pek vakit olmicak tabi misal bayadır fifa 11 oynamadım.böyle açtıgımda çok keyif alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 demin man city barca maclari yaytm yine.lol sprint yapmadan kisa paslar barca sebek oluyor.boyle ustuune hizla gelip bianda duran defans.ai bile containe alisamamis.karambole dalmadkca top kapamiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 şimdi bi oyun daha atıym dedim yine man. city-barça. ilk yarı gol atamadım 0-0. ikinci yarı 50. dakkaya kadar barça 5 oyuncu değiştirdi. daha doğrusu 5 oyuncu çıktı ama yenileri girmedi. daha da doğrusu girdi ama görünmezlerdi. karşımda 5 görünen 5 görünmez oyuncuya karşı oynadım ve tahmin ettiğimden daha zor bişeymiş bu, 7-0 yenildim dfssd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 AHHAAHAHAHAH nasıl nubsun doruk ben gorunmezlik full açık oynuyorum.11 gorunmeze karşı.sen ağır nub çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben topu gorunmez yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi başta lag oluyor falan sandım haxballdaki gibi, böyle defansta top çevirirken adam topu bıraktı, top benim adamlara çalım atmaya falan başladı noluyor dedim korktum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi o shield dediğiniz şey nedir anlayamadım. daha ne kadar gerçekçi olabilirdi oyun? contain ediyosun elini x'ten çekiyosun dalıp alıyosun topu. kendine iyi bakıyosun öpüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tek tuş spamla top alınmıyor diyorlar işte. contain çok uzakta duruyomuş niye böyle diyolar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 olm önceki oyunlarda x le direk top alması kolay değildi ki ztn ben caki kullanıodum.x + caki. neyse ztn vazgeçtim tamam güzel sistem.containi l2 tuşuna aldım unuttum orda kalsın.onsuz oynuyorum ben x top kapsın demiyorum ztn.adama gidebilseldik keşke ama tackle sistemi yine böyle olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar