Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 zorunlu ranked online'da. otobüs taktiği kasıcam ben, morinyo stayla. at yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hadi ya sdffsd abi tackle ile derdim yok ama şu 2. admaı çekme ve benim adamı göndermede sıkıntı çektim cunku alışmışım xe basınca bizim adam direk giriyor.kareye basınca öteki geliyor.ellerim tuşlara gidemedi bi sdfsd bide o bi mesafede beklemesi tribe sokuyor.ama tackleı tek başına beğendim.yerinde xe basmak gerekiyor ha ben genelde jockey ile top kapıyorum ztn bu arada şut sistemini çok beğendim.dahada efsaneleşmiş arenada bütün special moves yok gibi geldi.oyunda var ama arenada roooney ile çok çeşit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bu arada fifa 12'de turkiye ligi yok diyenler, fenerbahce sikecisi yuzunden rezil olduk diyenler vardi. emenike'nin para sayma goruntulerine benzemis: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1063412&Date=15.09.2011&CategoryID=138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi radikal stsl deki butun takımlar var oyunda dio. preview u oynamıslar http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1063412&Date=15.09.2011&CategoryID=138 1 dakka geç kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 defans nereye kapı gibi sdfdsf amatörde rovşata gol yedim o defansı denicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ön sürüm de zaten var diyorlardı süperlig için.tam sürüm de olmucakmış. birde fenerbahçe ile alakası yok, bildiğim tff yetersizliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 preview'da var zaten stsl tam sürümde çıkarıldı ama. timsaha girmeyin. http://galeri.uludagsozluk.com/7/fb-taraftar%C4%B1-ile-timsah-y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC-%C3%B6%C4%9Freniyorum_77594.jpg "tam liste" said: Australia – A League Austria – A Bundesliga Belgium – Pro League Brazil – Liga do Brasil Denmark – Superliga England – Barclays PL, Npower champ, Npower league 1, Npower league 2 France – Ligue 1, Ligue 2 Germany – Bundesliga, 2 Bundesliga Italy – Serie A, Serie B Korea Republic – Sonata K Legaue Mexico – Primera Div Mex Netherlands – Eredivisie Norway – Tippeligaen Poland – Polska Liga Portugal – Liga Portuguesa Republic of Ireland – Irish League Russia – Russian League Scotland – SPL Spain – Liga BBVA, Liga Adelante Sweden – Allsvenskan Switzerland – Axpo SL United States – MLS So no new additions to Leagues sadly and we seem to have lost the Czech and Turkish leagues possibly due to the recent match fixing scandal. We’re going to get confirmation from EA on this for you, but remember FIFA themselves have to rubber stamp FIFA 12 before it can be released so it’s likely this decision was taken out of EA’s hands. Or it could be as simple as a licensing issue, who knows. That now leaves the Rest of World Line up looking like this. AEK Athens Boca Juniors Galatasaray SK* Kaizer Chiefs Olympiakos CFP Orlando Pirates Panathinaikos PAOK Racing Club* River Plate Classic XI World XI So Galatasaray now live in the Rest Of The World section and there’s one addition in the form of Racing Club. Lastly we’ve got the International Team list: Argentina Australia Austria Belgium Brazil Bulgaria Cameroon Chile *NEW* Colombia *NEW* Cote d’Ivoire *NEW* Croatia Denmark Ecuador Egypt *NEW* England Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Korea Republic Mexico Netherlands New Zealand Northern Ireland Norway Peru *NEW* Poland Portugal Romania Russia Scotland Slovenia South Africa Spain Sweden Switzerland Turkey United States Uruguay China PR and the Czech Republic National sides disappear, but there are a few very welcome new additions too. So, that’s your lot with regards to Leagues and Teams in FIFA 12 this year and we’re certain that there will be some unhappy voices based on the removal of Turkish and the Czech Republic leagues respectively. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Abü modemin yeri değişmiş alet salonda zor çekiyor. Yüz saatte iner şimdi. Kaç gb demo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 1.4 gb dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pc'de fifa 11 varken 12 çalışmıyor galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 impact engine ağır saçmalıyor,kustum resmen. auhaha ayak değil,karbon fiber mübarek yok artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fifa 10 ve 11 e asik biri olarak ben nedense 12 yi begenemedim pek... impact engine bariz sacmaliyor komik duruma dusuyor oyun bazi pozisyonlarda. tactical defense olayi ise alisana kadar duvara kafa atmalik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Abi fail dedikleri HERŞEY gerçek hayatta oldu ve oluyor yani. Oyunu inanılmaz eğlenceli yapmış impact engine, fail diyenlerin hepsi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ne kafası abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fifa 11de de vardı öyle düşmeler falan ben demoda henuz saçmalık yaşamadım.ztn peçlerler abi sıkıntı değil o.olur o kadar suan tek yapmak gereken defansa alısmak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yok yok fifa 11 deki olay değil, tam olarak burda akıl almaz olaylar bahsediyoruz.abidal'in ibo'yu omzunda iki defa havaya sektirmesinden vs 3 harfliler karışmış oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 impact engine cok fail su an dogru ama duzelir zamanla o kadar rahatsiz etmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahah peç gelir abi böyle kalmazda bana olmadı hiç ya dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 inş. yoksa oyunum gelince hiç açmadan direk satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ama bize olmuyor bunlar çünkü poposunu arı sokmuş çizgi film kahramanları gibi koşturmuyoruz saha içinde, millete bilerek çarpmıyoruz. Normal oynarken bir sorun yaşanmıyor. Kaldı ki ben böyle şeylerin olmasını isterim, eğlence oranını katlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 lath fifa eglencelik değil ama ya.harbi seriyis bisnis ben fifa oynarken hiç eğlenmiyorum baya ciddiyim sdfs sen yanılmıyosam önceki fifaları oynamamıştın h2h de maç yapmaya başlayınca rage mesajları atarsın bol bol sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fifa 11 de var mıydı bilmiyorum ama elle oynama acabiliomuşuz onun harici maç içinde selecte basında kaleci oluyoruz.kornerlerde falan işe yarayabilir.yada karşı karşıyalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Oyun çok çok çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 LathspeLL said: Ama bize olmuyor bunlar çünkü poposunu arı sokmuş çizgi film kahramanları gibi koşturmuyoruz saha içinde, millete bilerek çarpmıyoruz. Normal oynarken bir sorun yaşanmıyor. Kaldı ki ben böyle şeylerin olmasını isterim, eğlence oranını katlıyor. hadi sıçtın bari sıvama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Red said: fifa 11 de var mıydı bilmiyorum ama elle oynama acabiliomuşuz onun harici maç içinde selecte basında kaleci oluyoruz.kornerlerde falan işe yarayabilir.yada karşı karşıyalarda Rule kısmında Handball olayını mı diyorsun? oysa açabiliyorduk fifa 11'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar