Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ama araba kullanmaya tırsıyorum. Park etmişliğim dahi yok. Anca şehir dışında falan kullanıyorum. Vites değiştirme fobim var. Bi de bizim burda park yeri büyük problem o yüzden arabayı alma şevkim daha bi kırılıyor. Napsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 iyi bi arkadaşına söyle öğretsin abi daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Boyundan posundan utan. Erkek olcan lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bi yerden başlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 puu rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 benzeri durum bende de söz konusu dicektim topicteki mesajları görünce vazgeçtim ALLAH BELANI VERSİN SENİN NASI ADAMSIN LAN SEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 di said: Boyundan posundan utan. Erkek olcan lan bi de. abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Korkunu kıracaksın, ebedi billah kullanamazsın yoksa. Önce yanında iyi bilen biri, seni rahatlatacak biri olsun ayrıca, önemli noktaları sana söylesin, göstersin. Sonra hafif hafif sen al direksiyonu, yanında o varken. Sonra cesaretini topla ve hafif trafik olan yerlere gir. Dolaşa dolaşa kıracaksın zaten korkunu. Park işi de çok kolay aslında. Önce arabanın boyutlarını iyice kazı zihnine. Bu buraya girer ya da girmez diyebileceksin. 1-2 park sonrası zaten neyi nasıl yapacağın oturacak sistemine. Nasıl boşluğa ne açıyla gireceksin, direksiyonu hangi anda toplamaya başlayacaksın falan filan. Bunlar teoride karışık gibi dursa da pratikte halledilebilecek şeyler. Ama yapabilmen için korkmayı bırakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Valla ne yalan söylüyeyim 5 sene önce ehliyet aldım sadece kursta verdikleri kadar araba sürdüm.Öyle duruyo sür derseniz süremem şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mühendis olucan bide, öyle iş mi olur pu rezil. BU arada özel ders verilir beyler direksiyon konusunda kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Benim anlamadığım vites değiştirme fobisi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Longshanks said: ama araba kullanmaya tırsıyorum. Park etmişliğim dahi yok. Anca şehir dışında falan kullanıyorum. Vites değiştirme fobim var. Bi de bizim burda park yeri büyük problem o yüzden arabayı alma şevkim daha bi kırılıyor. Napsam ya anaaa demek ki yalnız değilmişim araba kapıda yatıyor yağmurda okula otobüsle gidiyorum park yeri muhabbetinden. biri gelip yokuşta park etmeyi öğretse kurtulacam ama yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi aynı şehirde olsak bedavaya öğretirim size yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 spectre araba yatıcağına aylık 50 lira vereyim sana, hem sana gelir de olur bak dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi biri bana vites değiştirme fobisi ne bunu açıklasın sonra gidicem. Ciddi anlamda merak ediyorum laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yanlış vitese takmak falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yazık lan düşünsenize arkadaşlar sizde toplanıyor. akşam dağılırken hoşlandığın hatun "aa araba kapıdaymış seninde ehliyetin var nasılsa beni eve kadar bırakırmısın" diye rica ediyor http://i52.tinypic.com/nlpgzc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nasi kapida araba olucak abi adam araba kullanmiyo. kiza da eve gitmene gerek yok, burda kalabilirsin dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Dartanian said: Benim anlamadığım vites değiştirme fobisi ne? Kucukken insaatta kanli canli viteslere denk gelmis, fobisi olmus. adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 SpiderS_DangeR said: spectre araba yatıcağına aylık 50 lira vereyim sana, hem sana gelir de olur bak dsf arada baba bey kullanıyo yoksa 2 dürüme verirdim :) diyorum ne biçim babasın götür beni tenhaya park öğret diye adam takmıyor beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 olm normal insan arabalarına sığamıyorum ben insanlar nelere üzülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 şehir nerede bilmiyorum ama eğer istanbul ise lokasyon bence çok haklı bir korku bu. birkaç kez trafiğe çıkmayı denedim, vatan caddesine falan çıktım, resmen başım döndü, bütün sülaleme küfür yedim ak. kırmızıda stop etse, el frenini kaldır, arabayı durd-- derken "ANANIAVRADINIUSRPÇOCUUFSDUUPİİİFFFFFCCAORUSCOCPCPCCUCUUU" diye sesler geliyor arkadan. İmkanı yok yaniç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi kalkışta falan problem varsa zaten girmeyeceksin ilk anda ağır trafiğe. Ters etki yapar, stresten kullanasın gelmez bi daha. Önce hafif trafik, sonra biraz daha yoğun, biraz daha falan derken uyum sağlarsın ağır trafiğe. Direk girilmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya da otomatik alıcan rahatlıycan şehiriçi trafiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok şoklama tekniği daha iyi oluyor bir günde en kötüsünü görünce bir daha sallamıyorsun ben ilk şehir içi sürüşümü yağmurlu bir cumartesi akşamı dolu arabayla merterden maltepeye giderek yapmıştım hala izlerini taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar