Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözde ehliyetim var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Korkunu kıracaksın, ebedi billah kullanamazsın yoksa. Önce yanında iyi bilen biri, seni rahatlatacak biri olsun ayrıca, önemli noktaları sana söylesin, göstersin. Sonra hafif hafif sen al direksiyonu, yanında o varken. Sonra cesaretini topla ve hafif trafik olan yerlere gir. Dolaşa dolaşa kıracaksın zaten korkunu.

Park işi de çok kolay aslında. Önce arabanın boyutlarını iyice kazı zihnine. Bu buraya girer ya da girmez diyebileceksin. 1-2 park sonrası zaten neyi nasıl yapacağın oturacak sistemine. Nasıl boşluğa ne açıyla gireceksin, direksiyonu hangi anda toplamaya başlayacaksın falan filan. Bunlar teoride karışık gibi dursa da pratikte halledilebilecek şeyler.

Ama yapabilmen için korkmayı bırakman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

ama araba kullanmaya tırsıyorum. Park etmişliğim dahi yok. Anca şehir dışında falan kullanıyorum. Vites değiştirme fobim var. Bi de bizim burda park yeri büyük problem o yüzden arabayı alma şevkim daha bi kırılıyor. Napsam ya

anaaa demek ki yalnız değilmişim araba kapıda yatıyor yağmurda okula otobüsle gidiyorum park yeri muhabbetinden. biri gelip yokuşta park etmeyi öğretse kurtulacam ama yok işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şehir nerede bilmiyorum ama eğer istanbul ise lokasyon bence çok haklı bir korku bu. birkaç kez trafiğe çıkmayı denedim, vatan caddesine falan çıktım, resmen başım döndü, bütün sülaleme küfür yedim ak. kırmızıda stop etse, el frenini kaldır, arabayı durd-- derken "ANANIAVRADINIUSRPÇOCUUFSDUUPİİİFFFFFCCAORUSCOCPCPCCUCUUU" diye sesler geliyor arkadan. İmkanı yok yaniç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...