Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Beyler anlayan varsa bir yardımcı olsun. İki model arasında kaldım. Biri bu alman malı Corratec. http://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage%2C3280%2CDeltaBisiklet%2C2636 Diğeri amerikan üretimi Trek. http://www.trek-turkey.com/ sayfasına girerseniz yol yarış modelleri kategorisinde (en üstte) TREK 1.2 modeli Fiyatları ikisininde aynı, max bütçeme uygun. İşte component vites sistemi vs anlayan biri varsa fikirlerini söylesin her yana haber saldım, birde buraya sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 öhöhöhö oha. 2,167.89 TL ne abi bi bisiklete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Başda bende öyle dedim ama biskleti yakından görünce her kuruşu hak edeceğini fark ediyorsunuz. Birde eğlence, hobi ve spora yatpığım bir yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ilk koyduğun fındık fıstık gibi gider vala, 9.5 kg fln ama pahalı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 edit: degilmis :) tr de o bisikler sakata getirebilir adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 8000 euroluk dağ bisikletini almak var yav. vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hatta bi tur versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi spor içinse ve bu konuda çoğumuz gibi aldığımız 4 tonluk bianchi bisikletlerle büyüdüysen bence direkt buna geçme, değerini bilemezsin parçalanır bisiklet. yol bisikleti ayrıca bu, çok fazla yani böyle dümdüz çukursuz muhteşem yollarda falan kullanmak lazım, ferrari gibi düşün. trek'in fx 7.4 falan o seri vardı onlara bi bak istersen, gerçi belki profesyonel yarışçı falan olcandır bilmiyorum ama delta bisiklete gidip oradaki adamla konuşarak ihtiyacına uygun daha ucuza bişey alman tavsiyemdir benim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hacı ilk bisikletin pedalı yok alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BEMEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://image5.sahibinden.com/photos/21/89/72/1521897247o.jpg bir zamanlar her mahallede 20 tane vardı sundan. bisan ihlas mountain cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Drall said: abi spor içinse ve bu konuda çoğumuz gibi aldığımız 4 tonluk bianchi bisikletlerle büyüdüysen bence direkt buna geçme, değerini bilemezsin parçalanır bisiklet. yol bisikleti ayrıca bu, çok fazla yani böyle dümdüz çukursuz muhteşem yollarda falan kullanmak lazım, ferrari gibi düşün. trek'in fx 7.4 falan o seri vardı onlara bi bak istersen, gerçi belki profesyonel yarışçı falan olcandır bilmiyorum ama delta bisiklete gidip oradaki adamla konuşarak ihtiyacına uygun daha ucuza bişey alman tavsiyemdir benim şahsen. Yok zaten asfaltta kullanmayı planlıyorum, dümdüz yolda yani. Parçalanma olayı ise onu bende sordum sağlam alet dediler, orada bir adamlada konuşduk 50 yaşındaymış (müşteri) yıllardır sürüyorum dedi. Bir kaç reviewde okudum bu fiyata alınacak en iyi makianalrmış. Yarışçı olamk için değilde işte maksat hobi, eğlence ve spor olsun. Bir kaç rota buldum, bisikletçi arkadaşlarda var, sabahdan erkenden yola vurup bir iki saat pedal çevirsem yeter. Mesela sarıyer sahilden beiştaş, yada bostancı sahilde gayet güzel. Ama gerçekden çok hoş aletler, yakından incelenince pehey diyorsunuz. DÜn deltaya gittim, corratec modeli yokdu ellerinde hemen yan tarafda trek vardı birde oraya bakayım dedim, o 1.2 modelide gayet güzel yoksa aklımda trek yokdu ama listeye aldım. Corratec daha iyi gibi ama alman malı öyle bir önyargıda var içimde ayrıca vites sistemi daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ilk alacağın bisikleti daha ucuz almanı öneririm. bisiklet ortamına girdikten sonra muhtemelen bisiklete çok daha iyi bakmaya başlayacaksın çünkü. zaten bu işi amatör yapacağın için pro. bisikletlerin sana sağlayabileceği artıları da pek kullanamayacaksın. benim tavsiyem decathlona git daha ucuz bir bisikletle başla. eğer sonra sararsa bu iş gider 8k euroluk modelini de alır akar gidersin. turkıye decathlonda var mı bılmıyorum ama fransa decathlonda cok guzel yol bısıkletlerı vardı. turkıye de nıye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O iki model tarzları içerisinde zaten başlangıç seviyede. Yani daha ucuzu yok bu tarzda, benim bütçem 2000 civarı o parayada alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. Pro race modellerde değil, başlagıç seviye ikiside. Daha ucuza alacağım model beraberinde fazla ağırlık ve kötü malzeme olacağından bana mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bisikletlerin agirlik mevzuusu cok da onemli degil kanimca. zaten ivmelendikten sonra o agirligin onemi daha da azaliyor. yalniz deltadaki bisikletler o kadar guzel ki benim bile canim cekti $imdi sdf. $ehir-tur bisikleti bakmak en mantiklisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bu gayet yeterli sanirsam. bu da pahalisi ama $u da 640 liralik fiyatiyla yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali dedirtmiyor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yol bisikleti istanbul için biraz kısıtlamaz mı seni? corratec'in kron'un falan güzel dağ bisikletleri var ben olsam ondan alırdım. belgrad falan takılırdım tabi ama sen bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bu arada bianchi de Accell e satilmi$ gecen sene. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben her gun evden ise - isten eve bisikletle gidiyorum. Londra'da rahat gerci bisiklet olayi. Yollar musait ve genelde duz heryer. Bende dag bisikleti var. Cukurlu ise yollar daha rahat yaris bisikletine gore. Benim bisiklet ucuz 90 pounda almistim sanirim. Magazalara bakiyorum arada 2500 pound luk agzimi dusuren bisikletler var. Resmen boyle sezercik gibi ekmek banasi geliyor insanin vitrine :) Bir yandan da bisiklet hirsizligi var ki had safhada. O nedenle pahali bisiklet alasim yok hic. 2 tane D lock aldim mis gibi takiyorum kilidi kesmeleri acmalari cok zor. Dag bisikleti dusunse idin - sehir ici daha cok kullanilacaksa sadece onde suspansiyonu olanlar. Eger sirf dagda bayirda kullanilacaksa cift suspansiyon. Aslinda Half-Mumi'yi bu topige getireyim bir yardimci olsun. Patinin tayti en cizik en eski bisikletcisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahmedinejad said: http://image5.sahibinden.com/photos/21/89/72/1521897247o.jpg bir zamanlar her mahallede 20 tane vardı sundan. bisan ihlas mountain cat her bisiklete bindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 @Esh Ağırlık mevzu çok önemli adamlar race modellerinasıl ağırlığı indiririm diye düşünüyor ve modifkasyonlarda o yönde oluyor. Uzun mesafe sürüşlerde etkili oluyor esasen, ivmelenmeyi ve sabit hızını korumayı daha az enerjiyle yapıyorsun. Bana o yukarda gösterilen modelleride önerdiler ama ben tamamen keyfi amaçlı kullanacağım için ve sadece asfalt yolda o yüzden bana çekici gelmiyorlar tamam işlevseller ama ben maksimum keyif almak istiyorum o yüzden race modeller bana daha cazip geliyor. Son karar kıldığım model bu http://www.scott-sports.com/us_en/product/10052/55735/218119 Bikeandoutdoor a birkaç güne geliyormuş 2011 modelleri taksitli fiyatı 2395 tl (indirim yaparım dedi),üstünde shimano tiagra ve 105 karma vites aksamı var, birkaç gündür o inceleme senin bu forum senin dolanıyorum minimum tiagra vites ile başlayın deniyor alt model sora önerilmiyor. 9.08 kg ağırlığı buda çok enfes. Yakından bir incelemem lazım mağazada beğenirsem bunu alırım gibime geliyor en mantıklısı bu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi oyle bi ba$lik ki benim bile canim cekti yeminle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bir arkadaşla gittik mağazaya, onun aklında mountain bike vardı. Ama race modelleri gördü ve oda çark etti, race alacak yani alacağız işte :). Race modeli gören çark ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben hala yeni başlayan birisinin önde kilitlenebilir amortisörü olan ya da direkt amortisörsüz 12-13 kilo bir trek-geotech-corratec vesaire farketmez bir bisikletle başlamasını savunuyorum şahsen. yani en azından kendim bisiklet aldığımda böyle bir şey alacağım, ha yarış bisikletinde ilerlemek istiyorsan eyvallah da, bakımı vesairesi her şeyi profesyonellik ister onun sonuçta, ha diyince alıp çıkamazsın toprak yola, ne bileyim yüksek biyerden ineyim desen bisikletten inip elinle taşımaktan başka çözümün yok, lank diye inmek yapabileceğin en üzücü hareketlerden biri olur falan filan. bisikletin özgürlüğünü çok kısıtlamak bence yarış bisikleti, eğer ki yarışmayacaksan tabi ki bu dediklerim. dediğim gibi yarış bisikletiyle ilerlemek istiyorsan, yarışmak istiyorsan, deliler gibi hızlanmak falan, hayırlı olsun şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben de başlık açacaktım açılmışını gördüm. ben de bisiklet almayı planlıyorum. lise yıllarında çok kullandım kullanmayalı baya oldu ve teknolojilerinden uzağım. istanbulda beşiktaş taraflarında kullanıcam bisikleti, pro olarak değilde spor-hobi maksatlı. sanırım dağ bisikleti almam daha mantıklı yolların yapısı nedeniyle. bütçe olarak max 1000TL ayırmayı planlıyorum ama ucuz olursa daha iyi olur. var mı önerebileceğiniz bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar