souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 arkadaşlar ücretli veya ücretsiz farketmez sizce en iyi video oynatıcı programı hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bayadır splayer kullanıyorum. gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bs nin şu windows 7 64 bitte yaptığı aero tema ile uyumsuzluk problemi yüzünden baska programlara geçicem sanırım yakında. çözümünü de bulamadım internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kmplayer'ın devamı olan PotPlayer. http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tabiki mpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 SMPlayer bence. Arkasında aslan gibi mplayer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ne kadar player varsa kullanıyorum ben. "kmplayer'ın devamı olan pot player"dan haberim yoktu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 mpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Potplayerı sadece stoner movie izlerken kullanmak gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Höh, kimse VLC dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yüksek kalite filmler için de bu öneriler geçerlidir değilmi ? aslında soruyu yanlış sordum galiba yüksek kalitede filmleri izlemek için en iyi player hangisi demek daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 mediaplayerclassic bsplayer kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gom player bana yetiyot fazla fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hepsini dene hangisinden hoşlandıysan onu kullan, burda yazılan oynatıcalar arasında öyle ahım şahım bir görüntü kalitesi yok. Hızı, ergonomisi fark eder anca. Edit : Yani bu itunes mediaplayer'dan iyi ses kalitesi ile çıkış veriyor demek gibi bir şey . Sonuçta aynı ses codecleriyle çıkışı alıyorsun, equalizer'ı vırttığı zırttığı fark eder sadece yada yüksek db ses verir biri. O da millete güzel gelir. Daha kaliteli ses veriyor sanarlar. Hatta bazıları iyice kaptırır, itunes'dan farklı enstrüman sesleri duyulduğunu falan iddaa eder iyice. Özet : Kullanımına bak, hangisi hoşuna giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 en iyisi smplayer çünkü altyazı desteği çok iyi ve tüm videoları kaldığı yerden devam ettiriyor. vurguluyorum bunu: tüm videoların kaldığı yeri hatırlıyor. mplayer tabanlı ayrıca ki kendisi 11 yıldır aktif olarak geliştiren eski ve köklü bir video oynatma sistemidir. çoğu program (kmplayer, gomplayer, vlc filan) onun kodlarından yararlanır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gom playerda 20gb üstü filmler kasıyo bendede ama altı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 mevcut sürümleri bilemem fakat, bs ve gom da takılmalar çok oluyordu yüksek kalitede vlc ye nazaran (aynı codecler). Tabi bs ve gom un güzel özellikleri var vlc ye göre default olarak gelen ama ayarları fln yapılınca, bu üçü arasında en iyisi vlc dir. Ha takılma olmadığı zaman ben bs te izliyordum alışkanlıktan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 SoulCube said: bs nin şu windows 7 64 bitte yaptığı aero tema ile uyumsuzluk problemi yüzünden baska programlara geçicem sanırım yakında. çözümünü de bulamadım internette. +1 bs'in kullanımı süper. ötekilerde key assign ile, menü ile uğraş dur anasını satayım.. ama bu sorundan dolayı kmplayer'a geçtim.. otomatik bi sonrakini oynatması boktanlığı ve devamında başka aynı adlı dosya yoksa 5sn iler al dediğinizde en sonra cpu usage da rekor kırmaya kasması yüzünden de kendisinden iğrenerek kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 GERGE said: en iyisi smplayer çünkü altyazı desteği çok iyi ve tüm videoları kaldığı yerden devam ettiriyor. vurguluyorum bunu: tüm videoların kaldığı yeri hatırlıyor. Onların hiç birinde bu yok abi. Sanırım Pati'den benden başka bunu iki-üç kişi de anca var. Neden kullanılmıyor, merak ediyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 altyazıları görmüyor bende misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Altyazı sorunu çıkardığında portable'ını indir, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 splayer kullanıyorum. kaldığı yerden devam etme olayı onda da var. hatta izlediğin dizi yada filmin ingilizce alt yazısını, bulabilirse de türkçe altyazısını indiriyor kendi kendine. 1080p videolar için 3-4 ayar var. baya etkiliyor görüntüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Splayer indirdim ama altyazı boyutunu nasıl artıracagım ? yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 alt+f2 font büyütmek için alt+f1 küçültmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 GERGE said: GERGE said: en iyisi smplayer çünkü altyazı desteği çok iyi ve tüm videoları kaldığı yerden devam ettiriyor. vurguluyorum bunu: tüm videoların kaldığı yeri hatırlıyor. Onların hiç birinde bu yok abi. Sanırım Pati'den benden başka bunu iki-üç kişi de anca var. Neden kullanılmıyor, merak ediyorum cidden. Bu dediğin özellik modern oynatıcıların hemen hemen hepsinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar