Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video oynatıcı tavsiye

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Hepsini dene hangisinden hoşlandıysan onu kullan, burda yazılan oynatıcalar arasında öyle ahım şahım bir görüntü kalitesi yok. Hızı, ergonomisi fark eder anca.

Edit : Yani bu itunes mediaplayer'dan iyi ses kalitesi ile çıkış veriyor demek gibi bir şey . Sonuçta aynı ses codecleriyle çıkışı alıyorsun, equalizer'ı vırttığı zırttığı fark eder sadece yada yüksek db ses verir biri. O da millete güzel gelir. Daha kaliteli ses veriyor sanarlar. Hatta bazıları iyice kaptırır, itunes'dan farklı enstrüman sesleri duyulduğunu falan iddaa eder iyice.

Özet : Kullanımına bak, hangisi hoşuna giderse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
en iyisi smplayer çünkü altyazı desteği çok iyi ve tüm videoları kaldığı yerden devam ettiriyor. vurguluyorum bunu: tüm videoların kaldığı yeri hatırlıyor.

mplayer tabanlı ayrıca ki kendisi 11 yıldır aktif olarak geliştiren eski ve köklü bir video oynatma sistemidir. çoğu program (kmplayer, gomplayer, vlc filan) onun kodlarından yararlanır hep.
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut sürümleri bilemem fakat, bs ve gom da takılmalar çok oluyordu yüksek kalitede vlc ye nazaran (aynı codecler). Tabi bs ve gom un güzel özellikleri var vlc ye göre default olarak gelen ama ayarları fln yapılınca, bu üçü arasında en iyisi vlc dir. Ha takılma olmadığı zaman ben bs te izliyordum alışkanlıktan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

bs nin şu windows 7 64 bitte yaptığı aero tema ile uyumsuzluk problemi yüzünden baska programlara geçicem sanırım yakında.
çözümünü de bulamadım internette.

+1

bs'in kullanımı süper. ötekilerde key assign ile, menü ile uğraş dur anasını satayım..

ama bu sorundan dolayı kmplayer'a geçtim.. otomatik bi sonrakini oynatması boktanlığı ve devamında başka aynı adlı dosya yoksa 5sn iler al dediğinizde en sonra cpu usage da rekor kırmaya kasması yüzünden de kendisinden iğrenerek kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

en iyisi smplayer çünkü altyazı desteği çok iyi ve tüm videoları kaldığı yerden devam ettiriyor. vurguluyorum bunu: tüm videoların kaldığı yeri hatırlıyor.

Onların hiç birinde bu yok abi. Sanırım Pati'den benden başka bunu iki-üç kişi de anca var. Neden kullanılmıyor, merak ediyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

GERGE said:

Onların hiç birinde bu yok abi. Sanırım Pati'den benden başka bunu iki-üç kişi de anca var. Neden kullanılmıyor, merak ediyorum cidden.

Bu dediğin özellik modern oynatıcıların hemen hemen hepsinde var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...