kath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Arkadaşlar uzun süredir girmiyordum bir açıp deneyim dedim , özledim de . Var mı AO semalarında olan pati hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 3-4 ay önce 1 ay oynamıştım. 220 sonrası questlerin kazıklığından yılıp yine bıraktım :) edit: quest demeyelim de yapılacak işler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Benim her bi haltını öğrenemediğim tek oyun şu abi , o kadar çok ıvırı zıvırı var ki , içine dalıp eğleniyorum :D Keşke eski tayfadan birilerini bulsam diye bi hevesle patiye uğrayım demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 grafik updatei gelecekti ne oldu o is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 baya uzun süre oynadım bunu ama kazma olduğum için 170den yüksek karakterim olmadı hiç :D çok eğlendim ama her oynayışımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Gelmememiş abi grafik updatei hala , ya funcom salla ya bunun upgrade edip de napıcaz dedi , ya da hakkaten çok zaman alıyor tüm oyunun grafiklerini yenilemek vs. Ama müthiş olurdu yeni grafikler şu oyunda , zaten world vs muhteşem bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ao ya baslasam bana destek olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Valla açıkcası henüz destek olabilecek kapasitede bir karakterim vs yok. Low lvl alanlarda belki twinklerle fln faydam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 benim QL300 type 112 kyrozch swordlu bi keeper vardı duruyo hala öyle grafikler yenilense bakarım bi aslında ama bomboşmuş etraf omni-trade de bile tektük insan varmış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben hala oynuyorum. genelde bi kaç ay ara verdiğim oluyor ama dönüp dolaşıp kendimi bu oyunda buluyorum. şu aralar yinede pek oynadığım soylenemez. çok fazla karakterim olduğu için kafamı esen birisiyle girip daily yapıp çıkıyorum, günde 1-2 saat oyundayım. yardım lazımsa ulaşın elimden geldiğimce yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genju bi de öm'lerine baksan :D Rk-1'de Nithh isminde bir shadeim var arkadaşlar genelde onla oynuyorum henüz daha yüksek lvl karakterim yok zaten. Lvl 150'yim yavaş yavaş SL'yi vesaire öğrenip tepelere doğru çıkma çabası içindeyim. Gelebilecek her türlü yardıma açığım an itibari ile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bu arada oyun bomboş değil aksine ben eskisine oranla daha çok team vs buluyorum bunda alman serverlarının merge edilmiş olmasının da etkisi vardır sanıyorum alman dolu ortalık. Zaten oyunun güzel yanı her time zonedan adam olması , bi bakıyosun amerikalılarla oynuyosun bi bakıyosun EU tayfası keyifli herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 rk2 sunucusu daha hareketli daha canlı diye biliyorum ben. yaklaşık 6 senedir hep rk2 takıldım gerçi bir kere bile girip başmışlığım yok rk1 e. zaten bu oyunun en güzel yani comunity si. çoğu kişi yaşını başını almış olgun insanlar. 20 yaş altı insana pek raslayamazsın. herkes yardımsever ve kibardır birbirine. hani bilmeyenler varsa diye yazıyorum. şuna bağlıcam konuyu; işte bu oyuncu kitlesi gerçekten çok sağdık o yüzden son 3-4 senede oyuncu sayısında aşırı bi değişiklik olduğunu sanmıyorum. en azından ben o farkı hiç göremedim. sürekli belirli x sayıda oyuncu 3 eksik 5 fazla devam ediyor oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hep basladim hep biraktim bu oyunu simdi tekrar basliyim bana pve solo gidebilecek bir class onerebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oeh yukledim girdimde gecmis benden de oyundan da. bu nedir :) yuruyemedim bile, kameraya alisamadim, saga sola nasil donecem onu bile bulamadim desem yeridir, grafikler o kadar kotu ki :( gecmis benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aynı daoc kitlesi, daoc kadar elit bi kesim göremedim ben hiçbi mmorpg de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 EVE'i görmemişsin demek ki. Zaten bir liselinin oynayabileceği bir oyun değil kendisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 eq1 de de oyleydi ortam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 off girip heckler farmlayasım geldi NT'm ile :D çok zevkliydi bi de crat varsa tıkır tıkır power level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben oynadım birkaç ay da solo pek güzel olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 temple of the three winds ilk çıktıgında en az 6-7 karakteri solo 60 civarı yapmıştım tott'da item kasması çok zevkli olduğu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pve solo adventurer veya MA tavsiye ederim Kanuni , ha biraz daha olayın detaylarına inerim nanolarını fln twinklerim diyosan engineer veya crat da olabilir ve hatta MP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 GERGE said: EVE'i görmemişsin demek ki. Zaten bir liselinin oynayabileceği bir oyun değil kendisi =) Eve'e oyun mu abi allasen? Okadar kasıp app ship ile takılmak saçmalık ötesi.Geç leş, daoc takar hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 martial artist ve adventurer öneririm bende. ama fixerın da oynaması keyifli ve rahattır. aslında kontroller wow gibi işte. wasd ve sağ tuşu basılı tutup saga sola donebiliyorsun, sağ tuş basılı iken a ve d tuşları strafe gorevi yapıyor. wow kopyası kontroller. bi tek kemara açısını numpad den 5 e basıp resetlemeyi bilmen işine yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 wow kopyası olmadı ama. wow ao kopyası öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar