Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AO oynayan pati var mıdır ?


kath

Öne çıkan mesajlar

Gelmememiş abi grafik updatei hala , ya funcom salla ya bunun upgrade edip de napıcaz dedi , ya da hakkaten çok zaman alıyor tüm oyunun grafiklerini yenilemek vs. Ama müthiş olurdu yeni grafikler şu oyunda , zaten world vs muhteşem bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala oynuyorum. genelde bi kaç ay ara verdiğim oluyor ama dönüp dolaşıp kendimi bu oyunda buluyorum. şu aralar yinede pek oynadığım soylenemez. çok fazla karakterim olduğu için kafamı esen birisiyle girip daily yapıp çıkıyorum, günde 1-2 saat oyundayım.

yardım lazımsa ulaşın elimden geldiğimce yardım ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genju bi de öm'lerine baksan :D Rk-1'de Nithh isminde bir shadeim var arkadaşlar genelde onla oynuyorum henüz daha yüksek lvl karakterim yok zaten. Lvl 150'yim yavaş yavaş SL'yi vesaire öğrenip tepelere doğru çıkma çabası içindeyim. Gelebilecek her türlü yardıma açığım an itibari ile .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyun bomboş değil aksine ben eskisine oranla daha çok team vs buluyorum bunda alman serverlarının merge edilmiş olmasının da etkisi vardır sanıyorum alman dolu ortalık. Zaten oyunun güzel yanı her time zonedan adam olması , bi bakıyosun amerikalılarla oynuyosun bi bakıyosun EU tayfası keyifli herşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rk2 sunucusu daha hareketli daha canlı diye biliyorum ben. yaklaşık 6 senedir hep rk2 takıldım gerçi bir kere bile girip başmışlığım yok rk1 e.

zaten bu oyunun en güzel yani comunity si. çoğu kişi yaşını başını almış olgun insanlar. 20 yaş altı insana pek raslayamazsın. herkes yardımsever ve kibardır birbirine. hani bilmeyenler varsa diye yazıyorum.

şuna bağlıcam konuyu; işte bu oyuncu kitlesi gerçekten çok sağdık o yüzden son 3-4 senede oyuncu sayısında aşırı bi değişiklik olduğunu sanmıyorum. en azından ben o farkı hiç göremedim. sürekli belirli x sayıda oyuncu 3 eksik 5 fazla devam ediyor oynamaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

martial artist ve adventurer öneririm bende. ama fixerın da oynaması keyifli ve rahattır.

aslında kontroller wow gibi işte. wasd ve sağ tuşu basılı tutup saga sola donebiliyorsun, sağ tuş basılı iken a ve d tuşları strafe gorevi yapıyor. wow kopyası kontroller. bi tek kemara açısını numpad den 5 e basıp resetlemeyi bilmen işine yarayabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...