dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aemetkWGPMc 3 defa izledim, üçünde de güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Anlamadım nesi eğlence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bismillahirrahmanirrahim, esselamun aleyküm ve rahmetullahu bereketuhu inşallah hocam, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahaha inci sözlük yazarlarıyla kardeşmiş adam asdfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 komik olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şimdi şöyle bi şey ki: " ...kendisi ateist, materyalist, darvinist felsefenin dünya çapında kalkmasını sağlamış, allahın varlığını ve birliğini en etkili yollarla anlatarak dünya çapında büyük bir beğeni kazanmış dünyaca ünlü bir yazardır. türk islam birliğinin oluşmasında, dünyaya sevgi ve barışın hakim olmasında en etkin ve başarılı mücadeleyi yine sayın adnan oktar vermektedir ..." güldüm ben bu kısma. yalnız inci falan geçmeseydi keşke videoda, önyargılı yaklaştınız tabi. "BU NE KOMİK DEĞİL Kİ AHLAKI BOZUK Bİ KERE İNCİNİN" durumu oldu, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu olay bir de eskişehirden bağımsız aday çıkarma çalışması*, inci sözlükte bir numaralar var ama hayırlısı. *: CHPnin oylarının bölünmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 inşallah maşallah hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 adam black couch casting gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 adnan hocayla ingilizce öğreniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 "nutella yerim" said: çok benzerini izledim ama bu ÇOK ACAYİPMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi kızları "maşallah bot"a çevirmiş maşallah maşallah loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 şu adamıda besleyen troller çok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kız kombosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hangi castingse sağlammış portfolyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Inci saglam trollemis adami farkinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 adnan hoca in da club http://www.youtube.com/watch?v=KcLu1rsOQgA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "nutella yerim" said: oha ben buna bastığımda niye "Adnan Oktar RUS..." This video is no longer available due to a copyright claim by Cubbeli Ahmet Hoca." diyor? rus hatunu aralarında paslaşıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahaha epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: oha ben buna bastığımda niye "Adnan Oktar RUS..." This video is no longer available due to a copyright claim by Cubbeli Ahmet Hoca." diyor? rus hatunu aralarında paslaşıyolar heralde. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar