Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.14

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

güzel mücadeleli maç oldu, arada düştük baya ama sonda yine iyi asıldık bence. düşününce şimdi iki takımda da öyle kendi oyununa göre kötü oynadı denilecek adam gelmiyo aklıma.

arada fazla bağırdım geride etraftakilere falan hırslandırayım asılalım diye de, alınan olduysa kusra bakmasın ehe. ezdik nihayetinde, amaç oydu.
Sosyal ağlarda paylaş

İki takımıda tebrik ederim valla keyif aldım ben. Takımlar dengeli olmuş, hani başka bi gün belki biz yenerdik. Maçta en beğendiklerim Baki Emrah ve Öncü oldu ama geri kalanlarda da kimse kötü oynamadı. Sonlara doğru küfür falan ettim Yiğit annenler duyduysa Emrahtı o küfreden dersin alırım yoksa gırtlağanı, İlhanın bana attığı çalımda muhtemelen uzun zamandır yediğim en sinir bozucu çalımdı, dengemi bozdu adam resmen. Maçta bağırıp çağırıyorum kendimi kaybettiğimden, uyuz olan sinirlenen varsa sus lan falan diyin valla farkında değilim :p Güvenç eline sağlık abi

PS: Hakanda adam valla, gayet korudu kaleyi, laf eden falan olursa söle yokedelim bro
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sol serçe parmağım gitti ve baya da kötü goller yedim çok moralim bozuldu kalede olduğumu bilmiyordum eldiven getirebilirdim gelirken bilseydim kafa rahat olurdu. Yinede maçı kazandığımız için rahatım. Serçe parmağım çok fena ama baya bi zedelendi sanırım Kaptan'ın maicon golünde ters döndü parmak.

Tek üzüldüğüm nokta topa dokunmuş olmama rağmen penaltıyı çıkaramamaktı.

PS: Tolga eyvallah bro :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...