Creel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dana zegi[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kathyl Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya arkadas lar bizim millet nicin bu kadar sicak kanli ? her zaman ya hep ya hiç ? cik cik cik üstelik kötü bir aliskanligimis daha var bir birimizi hic desteklemiyoruz . ne olur yani bir alt yapip su pvp korpuna katilsaniz ustelik nail in istedikleri biraz yanlis caldari ler o kadar skill istemez 1 M skill point yeter de artar da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DustBroS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Biz 30 Yaşın üzerinde, birkaç aydır bolca "eve" oynayan birkaç arkadaşız, bu kadar fazla türk bulabileceğimizi açıkçası bilmiyorduk. nette konu ile ilgili dolaşırken bu sayfayı bulduk ve açıkçası çok sevindik. Sonrasında forum da bahsi geçen kanalda bu sevincimizi dile getirdik fakat ne bir tepki alabildik, ne de yardımlaşma ve fikir alışverişine yönelik dialoglar bulabildik. Birkaç arkadaş eve aracılığı ile karşı cinse yakınlaşma üzerine çeşitli fantaziler üretmekte, aynı esnada diğer bir arkadaş yeni aldığı gemisini nasıl kullanacağını ilginç sorular ile öğrenmeye çalışıp araya sevdiği şarkıların sözlerini serpiştirmekteydi. Ertesi gün tekrar girdiğimizde olayların boyutlarının pek değişmediğini, nasıl toplanabiliriz? neler yapabiliriz birlikte? sorularına aldığımız, "burada herkes kafasına gore takılıyor" tümceleri ile kanalda çok fazla ömrümüz olmadığını anladık, Aralarda çok güzel ve yapıcı yaklaşımlar oluyor, forum kısmında okuyoruz, bir araya gelmek, birşeyler yapmak biraz bilimkurgu gibi gözükse de ciddi bir yapılanma becerilebilirse aranıza katılabiliriz. Herkese iyi Eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eve-turk kanalını unut durs herkes ayrı alemde eski oyuncular burnu kalkık. bende yabancı şirketlere aktım acayip yardımcı oluyorlar.Roger Wilcodan konuşup mining party yada hunting season yapıyoruz... edit:imla hatası [Bu mesaj Fegro tarafından 06 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Sovereign, 05 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: :) Tamam abicim, biz hazırlanmaya devam edelim. Bu arada olayın gerçekçiliğini yansıtmak için belirteyim, 2 tane kendi şirketlerinde çok önemli yerlerde olan arkadaşlar bu olay için zamanı geldiğinde şirketinde nevar ne yok silip süpürecek. The Turkish Invasion shall continue! hangi şirketler merak ettim sovereign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Fegro, 06 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki: eve-turk kanalını unut durs herkes ayrı alemde eski oyuncular burnu kalkık. bende yabancı şirketlere aktım acayip yardımcı oluyorlar.Roger Wilcodan konuşup mining party yada hunting season yapıyoruz... edit:imla hatası [Bu mesaj Fegro tarafından 06 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] yok ya kimin burnu kalkık? ne söledizde cvp verilmedi.bos bi laf bu yani...[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 "burada herkes kafasına gore takılıyor" o lafı ben söyledim ama onu kendi şirektim icin söylredim.demek istedigimde bizde emp takılan bi grup var bide 0.0 kazan takılan grup var.emp de daha cok yeni arkadaşlarımız var her türlü yardım da var.... yani 5 dakida sohbet edip nası yargılara variyosunuz anlamıiyorum[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DustBroS, 06 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Biz 30 Yaşın üzerinde, birkaç aydır bolca "eve" oynayan birkaç arkadaşız, bu kadar fazla türk bulabileceğimizi açıkçası bilmiyorduk. nette konu ile ilgili dolaşırken bu sayfayı bulduk ve açıkçası çok sevindik. Sonrasında forum da bahsi geçen kanalda bu sevincimizi dile getirdik fakat ne bir tepki alabildik, ne de yardımlaşma ve fikir alışverişine yönelik dialoglar bulabildik. Birkaç arkadaş eve aracılığı ile karşı cinse yakınlaşma üzerine çeşitli fantaziler üretmekte, aynı esnada diğer bir arkadaş yeni aldığı gemisini nasıl kullanacağını ilginç sorular ile öğrenmeye çalışıp araya sevdiği şarkıların sözlerini serpiştirmekteydi. Ertesi gün tekrar girdiğimizde olayların boyutlarının pek değişmediğini, nasıl toplanabiliriz? neler yapabiliriz birlikte? sorularına aldığımız, "burada herkes kafasına gore takılıyor" tümceleri ile kanalda çok fazla ömrümüz olmadığını anladık, Aralarda çok güzel ve yapıcı yaklaşımlar oluyor, forum kısmında okuyoruz, bir araya gelmek, birşeyler yapmak biraz bilimkurgu gibi gözükse de ciddi bir yapılanma becerilebilirse aranıza katılabiliriz. Herkese iyi Eğlenceler bizim zaten bir turk corp umuz var.epey de türk oyuncumuz var.Katılmak isterseniz her türlü yardım yapılır.kime convo açtınızda cvp vermedi? vermeyen olursa açarsan madd cat e bi convo ne istiyosanız sölerim.maddi manevi.paramı lazm.gerlirsiniz 0.0a bizle kazarsiniz.sorun deil.böyle sonumuz yok burnu kalkık bilim kurgu falan deil yani.........[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 nerdeyse 2 aydır oynuyorum eve-türk kanalında selam versem yada bişi sorsam kimse cevap vermiyordu sadece tanıdığım 1 2 kişi bakıyor. ya oyunun yapısından yada vurdumduymazlıktan millet sürekli afk durumunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya yaa biz biraktik böle oldu iste :P valla ben oynarken ne madd(gerci benden sona basladiydi nereye yapio carparim iki adet fiske :P) ne dier oyuncular burnu kalkiklik yapmiodu.. eskiler desen hepisi yardima kosuodu sorununu acıkca dile getirrisen. ha eskiden turk oyuncu olmak siradisi bvisidi :P artık sıradan oldu hehe ama benim tanıdıgım bir cok insan her sekilde yenilere hala yardim ediolar.. kötü zamanlama olmustur.. yada cok fazla gereksiz sorulardan bıkan insanlar artık ilgisiz kaliodur (valla bi eleman vardi oyunu 10 kisi anlattik 4 hafta gecti hala aynı soruyu soruodu) belkide yardim sever insanlar bile kanala "sadece geyik yapiolar" die bakmiodur bile..[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DustBroS, 06 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Biz 30 Yaşın üzerinde, birkaç aydır bolca "eve" oynayan birkaç arkadaşız, bu kadar fazla türk bulabileceğimizi açıkçası bilmiyorduk. nette konu ile ilgili dolaşırken bu sayfayı bulduk ve açıkçası çok sevindik. Sonrasında forum da bahsi geçen kanalda bu sevincimizi dile getirdik fakat ne bir tepki alabildik, ne de yardımlaşma ve fikir alışverişine yönelik dialoglar bulabildik. Birkaç arkadaş eve aracılığı ile karşı cinse yakınlaşma üzerine çeşitli fantaziler üretmekte, aynı esnada diğer bir arkadaş yeni aldığı gemisini nasıl kullanacağını ilginç sorular ile öğrenmeye çalışıp araya sevdiği şarkıların sözlerini serpiştirmekteydi. Ertesi gün tekrar girdiğimizde olayların boyutlarının pek değişmediğini, nasıl toplanabiliriz? neler yapabiliriz birlikte? sorularına aldığımız, "burada herkes kafasına gore takılıyor" tümceleri ile kanalda çok fazla ömrümüz olmadığını anladık, Aralarda çok güzel ve yapıcı yaklaşımlar oluyor, forum kısmında okuyoruz, bir araya gelmek, birşeyler yapmak biraz bilimkurgu gibi gözükse de ciddi bir yapılanma becerilebilirse aranıza katılabiliriz. Herkese iyi Eğlenceler ee bizde baya bir yaşlı sayılırz benim kendi yaşım 31. ama ,ohoo durun bakalım ,siz cok cabuk vazgeciyorsunuz ben kanaldan gayet menunun valla bügünlerde pek giremesem de , ama ne zaman yardım istesem mutlaka birileri cevap vermiştir.Her ne Kadar bügünlerde iş güç olarak pek giremesem de .Cok sıkı bir şekilde skill geliştirmekle meşgülüm. Girip yeni skilimi traininge bırakıp cıkıyorum bu da genelde işe giderken sabahları yapiyorum . Gerçi ben bi hayli yeniyim bu oyunda ama , ve bir çok kişi de benim gibi yeni ,siz ortama katılın , gerekirse sizde yardımcı olun . Ha tepki almamanızı şuna bağlıyorum , şu an kanal geneline baktıgım zaman benim gibi yeni başlayanlar var,nasıl cevap versin adam kendi de bilmezken bu konuları.İnsanlar daha yeni herkes bir şekilde kendini geliştirmeye çalışıyor. Ondan aslında siz hazır olunca geliriz demek yerine , biraz yol yordam siz gösterseniz daha iyi olmaz mı sizce ,Başkaları kulak asmiyorsa siz kulak asın sorulan sorulara ,nede olsa bizden daha deneymlisiniz bu konuda. aa buradan bir şey olmaz deyip gecerse herkes ,zaten hiç bir şey olmaz.Bazı konularda biraz caba gerekir tabi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: kathyl, 06 Eylül 2004 05:42 tarihinde demiş ki: ya arkadas lar bizim millet nicin bu kadar sicak kanli ? her zaman ya hep ya hiç ? cik cik cik üstelik kötü bir aliskanligimis daha var bir birimizi hic desteklemiyoruz . ne olur yani bir alt yapip su pvp korpuna katilsaniz ustelik nail in istedikleri biraz yanlis caldari ler o kadar skill istemez 1 M skill point yeter de artar da Yeni olaylara göre evet aynen öyle. Herkes lütfen Caldari battleship skillerine ve electronics skillerine ağırlık versin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DustBroS, 06 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Biz 30 Yaşın üzerinde, birkaç aydır bolca "eve" oynayan birkaç arkadaşız, bu kadar fazla türk bulabileceğimizi açıkçası bilmiyorduk. nette konu ile ilgili dolaşırken bu sayfayı bulduk ve açıkçası çok sevindik. Sonrasında forum da bahsi geçen kanalda bu sevincimizi dile getirdik fakat ne bir tepki alabildik, ne de yardımlaşma ve fikir alışverişine yönelik dialoglar bulabildik. Birkaç arkadaş eve aracılığı ile karşı cinse yakınlaşma üzerine çeşitli fantaziler üretmekte, aynı esnada diğer bir arkadaş yeni aldığı gemisini nasıl kullanacağını ilginç sorular ile öğrenmeye çalışıp araya sevdiği şarkıların sözlerini serpiştirmekteydi. Ertesi gün tekrar girdiğimizde olayların boyutlarının pek değişmediğini, nasıl toplanabiliriz? neler yapabiliriz birlikte? sorularına aldığımız, "burada herkes kafasına gore takılıyor" tümceleri ile kanalda çok fazla ömrümüz olmadığını anladık, Aralarda çok güzel ve yapıcı yaklaşımlar oluyor, forum kısmında okuyoruz, bir araya gelmek, birşeyler yapmak biraz bilimkurgu gibi gözükse de ciddi bir yapılanma becerilebilirse aranıza katılabiliriz. Herkese iyi Eğlenceler Düşündüklerini anlıyorum. Zaten kimse bu olayı gerçekleştirebileceiğimze inanmıyor. Ama biz çok iddalıyız. Ve bu iş için çok iyi hazırlanıp büyük düşünüyoruz. Siz de gelirseniz destekleriniz çok makbule geçer.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Fegro, 06 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki: said: Sovereign, 05 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: :) Tamam abicim, biz hazırlanmaya devam edelim. Bu arada olayın gerçekçiliğini yansıtmak için belirteyim, 2 tane kendi şirketlerinde çok önemli yerlerde olan arkadaşlar bu olay için zamanı geldiğinde şirketinde nevar ne yok silip süpürecek. The Turkish Invasion shall continue! Şimdilik sölemesem daha iyi ;) hangi şirketler merak ettim sovereign [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: behran, 06 Eylül 2004 20:02 tarihinde demiş ki: "burada herkes kafasına gore takılıyor" o lafı ben söyledim ama onu kendi şirektim icin söylredim.demek istedigimde bizde emp takılan bi grup var bide 0.0 kazan takılan grup var.emp de daha cok yeni arkadaşlarımız var her türlü yardım da var.... yani 5 dakida sohbet edip nası yargılara variyosunuz anlamıiyorum Behrancığım, arkadaş çok haklı. Burnu kalkık bazı şahısların olduğu bir gerçek. Hepimizin bilmesi gerektiği bir gerçek. Onlara bulaşmamak lazım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: behran, 06 Eylül 2004 20:06 tarihinde demiş ki: said: DustBroS, 06 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Biz 30 Yaşın üzerinde, birkaç aydır bolca "eve" oynayan birkaç arkadaşız, bu kadar fazla türk bulabileceğimizi açıkçası bilmiyorduk. nette konu ile ilgili dolaşırken bu sayfayı bulduk ve açıkçası çok sevindik. Sonrasında forum da bahsi geçen kanalda bu sevincimizi dile getirdik fakat ne bir tepki alabildik, ne de yardımlaşma ve fikir alışverişine yönelik dialoglar bulabildik. Birkaç arkadaş eve aracılığı ile karşı cinse yakınlaşma üzerine çeşitli fantaziler üretmekte, aynı esnada diğer bir arkadaş yeni aldığı gemisini nasıl kullanacağını ilginç sorular ile öğrenmeye çalışıp araya sevdiği şarkıların sözlerini serpiştirmekteydi. Ertesi gün tekrar girdiğimizde olayların boyutlarının pek değişmediğini, nasıl toplanabiliriz? neler yapabiliriz birlikte? sorularına aldığımız, "burada herkes kafasına gore takılıyor" tümceleri ile kanalda çok fazla ömrümüz olmadığını anladık, Aralarda çok güzel ve yapıcı yaklaşımlar oluyor, forum kısmında okuyoruz, bir araya gelmek, birşeyler yapmak biraz bilimkurgu gibi gözükse de ciddi bir yapılanma becerilebilirse aranıza katılabiliriz. Herkese iyi Eğlenceler bizim zaten bir turk corp umuz var.epey de türk oyuncumuz var.Katılmak isterseniz her türlü yardım yapılır.kime convo açtınızda cvp vermedi? vermeyen olursa açarsan madd cat e bi convo ne istiyosanız sölerim.maddi manevi.paramı lazm.gerlirsiniz 0.0a bizle kazarsiniz.sorun deil.böyle sonumuz yok burnu kalkık bilim kurgu falan deil yani......... Tavsiye etmem. Fighter olup aksiyon arıyorsanız bize katılın.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Akılsızca post atmayın. Birbirinize girmeyin. Yerinizi bilin. Bilmeden post atmayın. Forum kurallarını yetkililere anlatmayın. Yazılanları yanlış anlayıp abartı tepki gösterip kargaşaya neden olmayın.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 alala behran'ın mesajları da vardı burda? o yetkili değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 neyse biz kendi hazırlığımızı yapalım Sovereign in dediği gibi ayrıca yardım alamayan arkadaşlar daha çok oyuna yeni başlayanlara denk geliyodur tabi onlarda haklı biz elimizden geldiğince yardım etmeye çalısıyoruz hepinize kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu mesaj silme olayı pek hoş olmamış. Başka şeylerde yazılmıştı orada.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar