Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

lol
bi anda ilk mesajlardaki onu 4le bunu 5le sözlerini okuyunca ben mi bişeleri yanlış yaptım dedim ;)

tek bir int veya memory değeri bile train sürelerini etkilediği için cart diye şu kadar sürer bu kadar sürer diyemiyoruz bi kere, bu kadar çok skill düşünülürse learning skilleri ve başlangıç attribute değerleri birlikte düşünülürse bu süreleri ikiye de katlanabilir yarıya da inebilir

o yüzden skill calculator'larda bulduğumuz süreler karaktere göre değiştiğinden her şey tamamıyla eşit olmadıkça kıyaslayamayız bile, kimisi bir skill i 1 haftada level 5 yapabiliyoken kimisi 1 ayda anca yapabilir

fighter açmak için hangi skillerin gerektiği ile kısım çok başarılı olmuş ama trial kullanıcısının bu süreci tamamlama şansı olmadığı gibi devam etmeye karar verenlerin de "daha bir yerlere kabul edilme seviyesine gelmeden" 3-5 ay geçirebilecek kadar kararlı olacaklarını sanmam :)

eline sağlık benim için yararlı bir kaynak oldu ama...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Temmuz 2004 08:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zenith, 28 Temmuz 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Soveirgn herseyi güzel anlatmış, herşeyi iyi açıklamış ama bende bişi eklemek istiyorum. Combat'ı öğrenmedende Dreamsmith's e katılma hakkınız var. Dilediğiniz zaman Dreamsmith's a katılabilirsiniz. Onun dışında diyeceğim birşey yok.

Saygılarımla...

Onu burda bi yerde yazmış olmam lazım.. Yazmamışım galiba..
Kusura bakmayın kafam çok dağınık bu aralar.. yetişemiyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ben, sam, soul ve arada diğer katılımlarda eve-türk kanalı iyice "geyimiş" durumda :p

o yüzden kaçanlar olmuş olabilir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapalım valla, oyun iyi hoş da biraz single-player gibi oynuyoruz zaten, muhabbet de çevirmesek massive'i bir yana multiplayer'lığı da kalmayacak. zaten eu2'yi bırakıp da buna geldim, onda da benden başka kimse gık çıkarmıyordu..

bazen 5-6 kişi oluyor kanalda, saatlerce "hede left the channel, hödö joined the channel'dan" başka şey yazmıyor. doom 3 filan konuşmasak ortada birşey yok neredeyse.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

mars'tan distress call geldi, omen'imle birlikleri oraya taşıyorum. durum gerektirirse 4 focused medium beam lazeriyle ultraviyole bombardımanı uygulanacak. o iblisleri geldikleri yere göndereceğiz merkez, tamam..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 09 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
said:
Creel, 09 Ağustos 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
patladı hepisi

neden?
biz yerimizde duruyoruz valla ;)

doru didin :P yerinizde duruonuz "sadece" :P
bak sam'e nasıl aglanio konusan yohk
single player gibin filan die
cık cık :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

nası konuşan yok yaw?
baş konuşan sam ve ben bi kere

single player falan gibi de değil, sen emin misin son zamanlarda eve-türk kanalına girdiğine?

hadi diyelim konuşan yok, hepsi patladı denecek bir durum yok ortada, aynen dediğim gibi yerimizde duruyoruz, statik olarak değil dinamik olarak, ha bizi adam yerine koymuyosan o ayrı tabi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, oyun içi fighter sorularınızla Kristanna'yı boğabilirsniz. Oyunda olduğum sürece size ben de yardım ederim. Zaten ilk adım olan fighter skill sırasını yazdım. Total skill pointlarınız 4m'yi geçince güzel bir fighter takımı olur :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Soldiers of Anarchy - TPS
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o olay skill puanina hiç bağli değil. yani bende 16.5 mil skill puani var, ama Zeg, Kris yada ne bileyim savasçilik üzerine kendini adamis kisiler beni değil dövmek bide yerden yere vururlar.

Onunla alakası yok valla...[signature][hline]Captain of Many Ships Including:
Apocalypse Class "Anjelique"
Thorax Class "Eve Radio"
Thorax Class "Dregojah"
Bestower Class "Balina VI"
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim de 3.5 milyon skillim var ama gunnery skillerim traş :p

burda bahsi geçen yeteneklerin sadece fighter yetenekleri olduğunu tahmin ediyorum :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...