arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kasım 2003'den beri dünya çapında beş milyon kopyadan fazla satan NFS Underground 2004'ün son baharında başta PC olmak üzere PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube,Game Boy Advance gibi oyun platformlarında çıkacak.Oyunda 30'dan fazla lisanslı araba ve daha geniş tuning seçenekleri,eskisine nazaran iki misli görünüş değiştirebilme gibi özelliklerle birlikte yer alacak.Kaynak: www.megagames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hmm habere çok sevindim.. need for speed 2'den sonra seride sevdiğim diğer oyun underground idi.. umarım 2'sini de o kadar severim.. grafiklerde ve yapay zekada da büyük bir artış olur umarım..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 +1 , bende çok sevindim underground gerçekten çok zevkli bir deneyim olmuştu, çok şey bekliyorum ikincisinden.umarım 70 milyon kombinasyon koyalım derken tam bir araba simülatörü olmaz arcade havası korunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 off harika haber[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 aslında birde şöyle düşünmek lazım underground piyasaya çıkalı çok kısa süre geçti ve ikinci oyun için verilen tarih sadece birkaç ay sonrasına! umarım underground EA para kazanacak diye evir çevir piyasaya sür mantığının kurbanı olmaz...gerçi rahatlatıcı bir husus da var EA bu senelik sürümleri en iyi yapan firma...bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 modifiye seçeneklerini arttırmaları iyi olur bence ama yarış tarzı olarak değişeceğini sanmıyorum yine arcade olur herhalde F1 simülasyonu diil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arkadaşlar NFS:MostWanted denen bi oyun geziniyor dillerde ne iş?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corpse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Beyler oyundaki arabaların markaları konusunda bilgisi olan var mı? şööle daha lüks arabalarla oynayabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dogan gorunumlu sahın eklenmıs arabalara sıtelerınde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corpse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hadi yaa olum oyun süper olcak desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bir söylentiye göre egzotik arabalarla tune edilmiş arabaların kapışması gibi opsiyonlar olacakmış.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 paketler şeklinde turing olmaz işallah daha ayrıntılı bir turing koyarlar her halde ama amartmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Simulasyon istiorum ben yaw. Gran Tourismo rullaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 NFS 5'in fiziklerini kullansalar sağlam olur ancak o vakit o arabaları nasıl olur da yolda tutarız bilmiyorum. Duyduğuma göre büyük bir olasılıkla arcade olacakmış yine.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: GE-TA, 29 Nisan 2004 23:08 tarihinde demiş ki: NFS 5'in fiziklerini kullansalar sağlam olur ancak o vakit o arabaları nasıl olur da yolda tutarız bilmiyorum. Duyduğuma göre büyük bir olasılıkla arcade olacakmış yine. Porche'deki grafikler olsa daha iyi olurdu. Yalnız araba üzerinde yapılacak ne kadar çok deği$iklik warsa o kadar daha ilgi gorulecek bu ne demek oluor 1. boyle tutulduysa 2. tahmin edemiorum :P[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Başta Multi olsada kafede kapışsak :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 4 gözle bekliyorum. hastasıyım bi nevi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Need for better speed'ten bi c/p yapiim çok heecanlandırıcı şeyler geçio burda yaw! EA TO OWN THE STREETS THIS FALL WITH NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 Sequel to Best-Selling Racing Game of 2003 Offers Massive, Free-roaming Game World REDWOOD CITY, Calif.—April 23, 2004 — Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) today announced the development of Need For Speed™ Underground 2 under the EA GAMES™ brand. Need for Speed Underground 2 is the sequel to Need for Speed Underground, which has sold more than five million copies worldwide since its release in November 2003. Need for Speed Underground 2 will challenge gamers to immerse themselves in the tuner culture, exploring an expansive, free-roaming city divided into five distinct neighborhoods. Gamers will encounter rival racers who will initiate events, tip players off to the hottest racing spots, and show them where to buy the most sought-after licensed aftermarket upgrades. The game will feature new game modes, deep new performance customization and tuning, and more than 30 licensed cars. The game also delivers twice the visual customization upgrades as the original game, providing a staggering 70 billion possible car combinations for total automotive self-expression. Need for Speed Underground 2 is currently under development by EA Canada and is scheduled for release in fall 2004 for the PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox® video game system from Microsoft, Nintendo GameCube™, PC, and Game Boy® Advance. This game has not yet been rated by the ESRB.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Estel_Anorien, 30 Nisan 2004 01:16 tarihinde demiş ki: 4 gözle bekliyorum. hastasıyım bi nevi. +1[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainbuffers Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :tebrikz: valla gavur yapıyooo :-) :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 OYun güzeldi fakat modifikasyon olaylarını ben beyenmedim.Açıkcası Motor City Online'daki gibi birşey koyarlarsa çok daha iyi olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 adam gibi pistler yapsalar keşke bu sefer.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya ilk olarak ben bundan sonra cikacak oyunun duzgun fabrikasyon yol arabalari olmasini istedim, 2 side underground cok playstation oyunu olmus, egzos sistemi tak, suspansiyon sistemi tak, git yaris cok atari oyunu oluyor, daha porsche unleashed gibi her bokunun ayarlandigi birsey olsa efsane olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 midnight club 2 olacak biraz o yukarıda yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benim yazdıım mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar