Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed Underground 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Kasım 2003'den beri dünya çapında beş milyon kopyadan fazla satan NFS Underground 2004'ün son baharında başta PC olmak üzere PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube,Game Boy Advance gibi oyun platformlarında çıkacak.Oyunda 30'dan fazla lisanslı araba ve daha geniş tuning seçenekleri,eskisine nazaran iki misli görünüş değiştirebilme gibi özelliklerle birlikte yer alacak.

Kaynak: www.megagames.com

Sosyal ağlarda paylaş

hmm habere çok sevindim..
need for speed 2'den sonra seride sevdiğim diğer oyun underground idi..
umarım 2'sini de o kadar severim..

grafiklerde ve yapay zekada da büyük bir artış olur umarım..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

Sosyal ağlarda paylaş

aslında birde şöyle düşünmek lazım underground piyasaya çıkalı çok kısa süre geçti ve ikinci oyun için verilen tarih sadece birkaç ay sonrasına! umarım underground EA para kazanacak diye evir çevir piyasaya sür mantığının kurbanı olmaz...gerçi rahatlatıcı bir husus da var EA bu senelik sürümleri en iyi yapan firma...bekleyip göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 29 Nisan 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
NFS 5'in fiziklerini kullansalar sağlam olur ancak o vakit o arabaları nasıl olur da yolda tutarız bilmiyorum.

Duyduğuma göre büyük bir olasılıkla arcade olacakmış yine.

Porche'deki grafikler olsa daha iyi olurdu. Yalnız araba üzerinde yapılacak ne kadar çok deği$iklik warsa o kadar daha ilgi gorulecek bu ne demek oluor 1. boyle tutulduysa 2. tahmin edemiorum :P[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

Need for better speed'ten bi c/p yapiim çok heecanlandırıcı şeyler geçio burda yaw!

EA TO OWN THE STREETS THIS FALL WITH NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2

Sequel to Best-Selling Racing Game of 2003 Offers Massive, Free-roaming Game World

REDWOOD CITY, Calif.—April 23, 2004 — Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) today announced the development of Need For Speed™ Underground 2 under the EA GAMES™ brand. Need for Speed Underground 2 is the sequel to Need for Speed Underground, which has sold more than five million copies worldwide since its release in November 2003.

Need for Speed Underground 2 will challenge gamers to immerse themselves in the tuner culture, exploring an expansive, free-roaming city divided into five distinct neighborhoods. Gamers will encounter rival racers who will initiate events, tip players off to the hottest racing spots, and show them where to buy the most sought-after licensed aftermarket upgrades.

The game will feature new game modes, deep new performance customization and tuning, and more than 30 licensed cars. The game also delivers twice the visual customization upgrades as the original game, providing a staggering 70 billion possible car combinations for total automotive self-expression.

Need for Speed Underground 2 is currently under development by EA Canada and is scheduled for release in fall 2004 for the PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox® video game system from Microsoft, Nintendo GameCube™, PC, and Game Boy® Advance. This game has not yet been rated by the ESRB.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

OYun güzeldi fakat modifikasyon olaylarını ben beyenmedim.Açıkcası Motor City Online'daki gibi birşey koyarlarsa çok daha iyi olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk olarak ben bundan sonra cikacak oyunun duzgun fabrikasyon yol arabalari olmasini istedim, 2 side underground cok playstation oyunu olmus, egzos sistemi tak, suspansiyon sistemi tak, git yaris cok atari oyunu oluyor, daha porsche unleashed gibi her bokunun ayarlandigi birsey olsa efsane olur[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...