Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

survivor ünlüler-gönüllüler

Artariel

Öne çıkan mesajlar

ABİ AHAHAHAHAHA
nihat az önce dedi ki son ödül oyunu için "ben karışmadım bile stratejiye. nasıl isterseniz yapın dedim..."
hasiktr lan ahaha ölcem gülmekten adam yarıştan önce aldı sazı eline sen bunu yap sen şunu yap diye komutan gibi görev verdi. şizoya bağladı.

ayrıca vedat ve taner arasında taner kalırsa... gönüllüler gg. öyle diyim ben size. vedata oy atın benim yeirme de
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu son olucak eleme için tek bişey söyliyim geçen survivor son finalide hileli gelmişti bana ve bu son elemede taner gitmese artık 100 de 100 ınanıcam, acun da haklı taner gitse gönüller adasında hiç aksiyon olmucak, ama sahtekarlık yapıcaksanda git yemekteyiz gibi roleplay bir program çek adı survivor olmasın. bu arada tanerin gitmiceğinden eminim zaten, sözde bir oylama var ama nerden ne kadar atılmış, kaç kişi atmış bir istatistik yok, e diceksiniz ozaman didem'de reyting kazandırıyordur o niye gitti, çünkü didem dengesiz yarın öbürgün ben dayanamıcam ayrılmak istiyorum dicek potansiyelde extrada çok sevimsiz biri yani onun kazanması kadar oylamanın hileli olduğunu kanıtlıcak başka kazanma olamazdı, o yüzden o riske girmez.
Sosyal ağlarda paylaş

nihat elencek diyenler hala dürüst bir eleme var sanıyolar galiba, 1 hafta önceki msg ıma bakın tanerin gitmiceğini yazmıştım, zeynep elenebilir, ama eğer nihatı seçerlerse nihatın karşısına kim çıkarırlarsa nihat eler, hala adil bir oylama mı var zannediyorsunuz bu yarışmada ne kadar akıl sağlığı bozuk haraket o kadar yerin acunun gözünde sağlamlaşıyor.tamamen acun ayarlıyor oylamayı artık tamamen eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi acı olan ne biliyormusunuz nihat herkesi elicem diyo ya, aslında doğruda söylüyo adam herkesi bir bir elicek, kendi zannedicekki tanrının chosen one'ı olduğu için halbuki acun arkasında var, a diceksiniz niye taktın bu kadar sürekli masaüstü olsun pc olsun paladin oynayan biri olduğum için haksızlığa tahammülüm yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...