Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ABİ AHAHAHAHAHA nihat az önce dedi ki son ödül oyunu için "ben karışmadım bile stratejiye. nasıl isterseniz yapın dedim..." hasiktr lan ahaha ölcem gülmekten adam yarıştan önce aldı sazı eline sen bunu yap sen şunu yap diye komutan gibi görev verdi. şizoya bağladı. ayrıca vedat ve taner arasında taner kalırsa... gönüllüler gg. öyle diyim ben size. vedata oy atın benim yeirme de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Abi şu son olucak eleme için tek bişey söyliyim geçen survivor son finalide hileli gelmişti bana ve bu son elemede taner gitmese artık 100 de 100 ınanıcam, acun da haklı taner gitse gönüller adasında hiç aksiyon olmucak, ama sahtekarlık yapıcaksanda git yemekteyiz gibi roleplay bir program çek adı survivor olmasın. bu arada tanerin gitmiceğinden eminim zaten, sözde bir oylama var ama nerden ne kadar atılmış, kaç kişi atmış bir istatistik yok, e diceksiniz ozaman didem'de reyting kazandırıyordur o niye gitti, çünkü didem dengesiz yarın öbürgün ben dayanamıcam ayrılmak istiyorum dicek potansiyelde extrada çok sevimsiz biri yani onun kazanması kadar oylamanın hileli olduğunu kanıtlıcak başka kazanma olamazdı, o yüzden o riske girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 AHAHAHH TANER tam bir gerizekalı eleman saldırdı sonunda buna.allahım nihatla bunu aynı adaya koy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 -gafesimi niye gırıyon? :D haklı adam. bide 2 kişi dalıyolar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi izleyen yokmu nihat gene vietnamda esirleri kurtardı, nasıl bir seviniş triplerdir o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Nihat doğan elenicek lan galiba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nihat elenmez.yeterki karşısına nouma konmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Beyler nihat elenir falan diyenleriniz varmış? Bu konuşmalara yine nihat veriyor cevabı: "Burası sorvayvir beyler burası sörvayvır. Kaybetmek yok. Burda şaka yok, herşey gerçek." Sörva-yi Vır (3:32) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ee abi kimse sevmiyor adamı sdf.Diğer ünlüler karar vermiyor mu kimin eleniceğini?Nasıl işliyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nihat elencek diyenler hala dürüst bir eleme var sanıyolar galiba, 1 hafta önceki msg ıma bakın tanerin gitmiceğini yazmıştım, zeynep elenebilir, ama eğer nihatı seçerlerse nihatın karşısına kim çıkarırlarsa nihat eler, hala adil bir oylama mı var zannediyorsunuz bu yarışmada ne kadar akıl sağlığı bozuk haraket o kadar yerin acunun gözünde sağlamlaşıyor.tamamen acun ayarlıyor oylamayı artık tamamen eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bi tsunami olsa şu adada acun dahil hepsini temizlese imba olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aynen oylama sonucunda nihat bile çıksa acun nihat'ın bu kadar gitmesine izin vermez.oynar o oylama sonucuyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Oylama olayını bilmiyorum gerçi.Diğer ünlüler nihata sövünce elenir sandım adsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bi kadın gördüm acaip korkunç lan, mike jagger gibi bişe http://images.askmen.com/galleries/men/mick-jagger/pictures/mick-jagger-picture-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yanlız elini sürmüyor yarışmalara falan, bireyselleri bekliyorum falan diyor. KIZ TRİBİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi nihattan muhteşem frp oyuncusu olur ha adam tam hayal dünyasında yaşıyor nedensiz yere düşman oldu herkese birden lonenly hero tavırlarında herkese meydan okuyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bollywood oyuncusu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ahaha Taner ya ne mal adam ya sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ABi açın behzat ç izleyin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi acı olan ne biliyormusunuz nihat herkesi elicem diyo ya, aslında doğruda söylüyo adam herkesi bir bir elicek, kendi zannedicekki tanrının chosen one'ı olduğu için halbuki acun arkasında var, a diceksiniz niye taktın bu kadar sürekli masaüstü olsun pc olsun paladin oynayan biri olduğum için haksızlığa tahammülüm yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Laorx said: bi kadın gördüm acaip korkunç lan, mike jagger gibi bişe http://images.askmen.com/galleries/men/mick-jagger/pictures/mick-jagger-picture-1.jpg lol zeynep tunuslu'dur o, cidden benziyomuş biraz eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ay konuşuyo şimdi sese gel ya içim çömeldi resmen ABİ ÇOK KOMİK YA HFDSH sirk gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sorvivor dediğinde meme falan olur o da yok yeteri kadar Ne biçin sörvayvır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Burası survivor siıgıl burda memeler gerçek, burda silikon yok!!11!!!1!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Silikonlar istanbula gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar