dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 TÖRKÖYE YÜZÜCÜSÜNE SÖHÜP ÇÖKMÖYÖÖÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi bu adamı tuttuğumuz yok ama dasaaa'nın deyimiyle "tırto türkücü" olacağına derya olsun daha iyi diyorum en azından ben. ki nihat bence baya baya leş bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 onun sencesi bencesi yok. igrenc bi adam. ya da cok iyi aktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nihat doğan bana göre bi recep ivediktir bi mahsun filmidir bi hülya avşardır eda taşpınardır :) nasıl gündemde olacagını ve milleti sömürüceğini iyi biliyr adam tırtı türkücü.fakat iki tane çalıntı cümle ve benimsediği felsefeci karakter ile gündemden düşmüyor.yoksa şu adamın ünlü diye önümüze sunulması onun başarısı bana göre bu yuzden takdir ediyorum. trollü beslemezsen gider.nihat doğan bakalım nereye kadar devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nihat dogan'i sevmemek ayri mesele ben de sevmiyorum ama alakali alakasiz herkesin her konuda bu adami kucumsemeye calismasi da komik oluyor. zaten su kadar gundemde olmasindan zeki bir adam oldugu belli. onun da otesinde turkiye ortalamasinin da ustunde bir genel kulture sahiptir. ne onun kadar zeki ne de onun kadar kulturlu olmayip koselerinde saklanip bu adamin cikmasini bekleyip onunla dalga gecmek icin sira olan binlerce insan var sadece turkiye internet dunyasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nihat doğan bir fenomen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 nihat doğan hiçbir halt değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sevgili twitter manyağı kardeşlerim, lebron's elbow ayarında nihat'ın ses telleri temalı bir şey yapabilirsiniz. hadi bu da size benim kıyağım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://haber.gazetevatan.com/bu-ne-sorumsuzluk-derya/347937/5/Spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Her olimpiyattan 72 tane madalyayla dönüyoruz, bir bu herif alamıyor, o yüzden öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar