Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 250bintl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben 500 diye biliyorum ayrıca 500 bin tl kazandı+80 bin katılma parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 unlulerden biri kazanirsa 500'un yarisi bagislanacak diye anlasmislar. o yuzden 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gençlik rahat olun, nihat doğan'ın bölüm başına aldığı para 5.000 tl. Üzüntüleri 200 binin üstüne bi 250 bin daha katamadıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tüm ünlüler bölüm başı aldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oylamalarda sonuç açıklanırken derya ağzı açık sırıtıyordu çok net. tanerde sessiz bekliyor. acun evet acıklıyorum dedıkce deryanın agız dahada acıldı, kıllandım iyice. kaldı ki tanerle kimse sms e kalmak istemiyordu o yarışmada, bence var birşeyler, oyları açıklasın acun görelim ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 deryanin o dans yarismasinda da cok hayrani vardi, sms olaylarinda deli gibi oy aliyordu. taner vs deryada deryanin almasi garip degildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Acun kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mum_Chamber said: adam yuzucu. oturusundan, durusundan belli zaten adamin parayi kazanirsa duzgun bir yatirim yapacagi. Olimpiyatlara hazirlanicam diyince niye ajitasyon olsun. ajitasyon cunku su ana kadar hic olimpiyatlarda finale kalamamis bir sporcu madalya getiricem, olimpiyatlara hazirlanacam diyor. hem de aylarca antreman yapmamis survivor hedesine ki yuzme sporu oyle boslamaya gelen bir olay degildir, basarili sporcularin yilin 364 gunu havuzdan cikmadigini gorursunuz biraz arastirinca. kaldi ki deryanin kariyerinde hicbir olimpiyat final yarisi yok. bu parayla mi 1 sene icinde hazirlanacakmis? lol. yine ayni kisi 10 bin dolar maas + amerikada antreman ve konaklamayi begenmeyip olimpiyatlara gitmem! diye atar yapmis, gittigi turnuvada katilim belgelerini unutmus, ufak capli krize sebep olmus sorumsuz bir sporcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nihat'ın parayı almasından iyidir derya'nın alması, en azından tırı vırı yapmadı sessiz sakin takıldı yarışma boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deryanın kazandığına sevinmedim ama Nihatın kaybettiğine acayip sevindim. Keşke Nauma kafasını gözünü adada yarsaydı da buralara gelemeden hastanelik olsaydı. Kısmet artık, bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yuzuculer milli takimi en iyi dereceyi yapan olduklari icin temsil ediyorlar. yani cikarabildigimiz en iyi yuzucu derya. bunun lami cimi yok. daha da otesi, sizinle aci bir gercek paylasayim, bu size sok edici bir gercek gibi gelebilir ama, duzenli olarak olimpiyatlara katilabilen bir ulke degiliz. belki bir iki bransta (genelde halter ve grekoromen) duzenli katiliyoruz, onun disinda basarilarimiz genelde ithal sporculara endeksli. yani "derya cok rerero" ya da "hic finale kalamamis" demek cok anlamsiz. eger derya finale kalamadiysa finale kalabilecek bir tane yuzucu cikaramadigimiz icindir. yani derya beceriksizse bile aramizdaki en becerikli beceriksizdir. daha da onemlisi, adam bu parayi kazanip cocuguma ev alicam ya da karimla tatil yapicam demiyor. milli takim icin ugrasicam diyor, bu parayi milli takima hazirlanmak icin harciycam diyor. siz de begenmiyorsunuz.. bir garipsiniz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mum_Chamber said: yuzuculer milli takimi en iyi dereceyi yapan olduklari icin temsil ediyorlar. yani cikarabildigimiz en iyi yuzucu derya. bunun lami cimi yok. daha da otesi, sizinle aci bir gercek paylasayim, bu size sok edici bir gercek gibi gelebilir ama, duzenli olarak olimpiyatlara katilabilen bir ulke degiliz. belki bir iki bransta (genelde halter ve grekoromen) duzenli katiliyoruz, onun disinda basarilarimiz genelde ithal sporculara endeksli. yani "derya cok rerero" ya da "hic finale kalamamis" demek cok anlamsiz. eger derya finale kalamadiysa finale kalabilecek bir tane yuzucu cikaramadigimiz icindir. yani derya beceriksizse bile aramizdaki en becerikli beceriksizdir. daha da onemlisi, adam bu parayi kazanip cocuguma ev alicam ya da karimla tatil yapicam demiyor. milli takim icin ugrasicam diyor, bu parayi milli takima hazirlanmak icin harciycam diyor. siz de begenmiyorsunuz.. bir garipsiniz valla sen de bunu yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yillardir kendi imkanlariyla idman yapip turnuvalara hazirlanan bir adamin bundan sonra da yine kendi imkanlariyla turnuvalara hazirlanacagi vaadini yedim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bok atmak bedava .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Nihat Dogan'in karsisinda degil Derya, adadaki hindistan cevizlerinden biri olsa, ben hindistan cevizinin kazanmasini isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Türkiye'de son yıllarda olimpik spor branşlarında ençok yarışan, en çok umut bağlanan sporcu bu durumlara düşüyorsa olimpiyat komitesinin, Gençlik sporgenel müdürlüğünün ve kulüplerimizin kendilerini tekrar gözden geçirmesi gerekir. Derya sporu bıraktıktan sonra bunları yapsa anlarım da daha sporcu olarak verebilecekleri varken bunları yapması "neden olimpiyat şampiyonları çıkartamıyoruz ?" sorusunun en güzel cevabıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ha bu arada o kazansin bu kazansin falan benim ilgilendirmiyor, zira yarismayi takip de etmedim. deryanin bu kolpa aciklamalarini gorunce yazma ihtiyaci duydum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nihat doğana neden bu nefret abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 derya bu yarışmaya katılmak için bırakmadımı yüzmeyi hatta federasyon maaşını kesip ceza verdi falan deniyordu adam yüzme yarışına katılmıcak idmana çıkmamış falan bu program için sonrada şimdi milli takıma harcıcam demesi paraları banada inandırıcı gelmedi açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: nihat doğana neden bu nefret abi yavşak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Olimpiyatlar için harcıcak aga tabikiiii, et yiyicek, spor arabaya binicek falan böyle motivasyon olucak ki kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 babam nihatla foto çektirmiş batsın bu dünyaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 forgiver said: babam nihatla foto çektirmiş batsın bu dünyaaaaa soyadın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar