Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Neden? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 O klasik mantık sisteminin bir yasası: http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_bivalence ama fuzzy logic vs gibi yerlerde geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 fuzzy logic abi, dedinmi duracan sole bi etrafina bakican, sonra devam edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 fuzz-eeeey, wicked problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 İkilem =/= Çelişki ama şöyle güzel birşey okumuştum, sana da yardımcı olabilir. Contradictions do not exist. Whenever you think you are facing a contradiction, check your premises. You will find that one of them is wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bi fikrim yok. hatası nerede onu da anlamadım.. bilim tekniğe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 reyou said: fuzzy logic abi, dedinmi duracan sole bi etrafina bakican, sonra devam edicen +1 gerci konu fuzzy logic oldu mu devam etmek mumkun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 xunn said: İkilem =/= Çelişki ama şöyle güzel birşey okumuştum, sana da yardımcı olabilir. Contradictions do not exist. Whenever you think you are facing a contradiction, check your premises. You will find that one of them is wrong. hah işte şu altını çizdiğim niye yani. Ardethin linkine bakıorm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 başlığı benim ilk okuduğumda iklimler niye doğru olamazlar diye okumam.. bu ne demek yahu demem.. iklim modellerinin tutarsızlığı mı var diye düşünmem.. rüzgarların ve hava akımlarının dağılımlarını az çok biliyoruz ama ya gibi bişiler demem.. sonra "yok benim bi bilgim yok bu konuda şimdi." diye yaklaşmam konuya.. epic fail^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar