DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mithat said: Bende ingilizcem var dıye kasmadım keyif yaptım sonra %50 bursla ozele gitmek zorunda kaldım fazla keyif yapmışım :D amerikan kültürü ve edebiyatı (TC den daha uzun bir ülke geçmişi sadece bir degil birden fazla ulkeden geliyor ve cogu osmanlıdan bile eskiye dayanan ülkeler o yuzden ilk amerikanın kültürü mü varmış ki diyen arkadasa bir adet lolipop hediye edıyorum)palavralara bak.. amerikan kültürü mü varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Puanım bu kadarına yetti ama yine de puanıma göre kendi istediğim bölümü seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 puan düşüktü seçtik bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 küçüklükten beri prof olcam diyodum böle fen lisesine girdim. lisede bi embriyoloji labına girmiştim hatta bikaç kere. embriyolog. işin lab kısmında çalışmak istediğimden biyoloji istiyodum. ilk sene biyoloji yazıcam diyince 340 puan mı ne yaptıydım. ailem DEHADİLAN çekti. bi daha gir mühendislik okursun tıp yazarsın faln derken ben inat ettim. sonra hanze üniversitesine başvurduyduk bu biyoloji ve lab bilimleri diye. oturma iznine kadar alındı böle öss'ye girmesem mi yeaaaa falan diyodum hatta. öss'ye girdim böle sallamadan doğru dürüst yaptım çıktım o kadar çalıştık yapiym bari diyerek. aile bi iflas etti hanze üni yalan oldu. yaptığım öss puanına kalmış oldum. e biyoloji tutuyodu bu sefer bişey diyemediler biyolojiye başka şehir istiyodum böle edvençırır olduğum için kendim yaşiym falan derken ege biyolojiye girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sonra benim 2 senede aldigim kadar dersi bi donemde alip benim mezuniyet notumdan yuksek gpa yapti, onu atlamis. HAYVAN HERIF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 10-15 tane bilgisayar mühendisliği sıraladım.. tuttu işte biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya ben bolumu kendim sectim, gayet sahane de bi bolum CS, sevyorum da, ama bisey yapmiyorum, yani hangi bolumu secsem ayni sey olurdu heralde ama CS en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hobi olarak yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 her turlu yaparim da ruhum tembel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aquila said: ya ben bolumu kendim sectim, gayet sahane de bi bolum CS, sevyorum da, ama bisey yapmiyorum, yani hangi bolumu secsem ayni sey olurdu heralde ama CS en iyi. abi bilardo daha iyi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 merak, koduğumun bilgisayarı ve cep telefonu nası çalışıo ulen die merak ediodum eheheh tabi ailemi kandırmam için başka ornekler vardı aılede, o raat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 puanım yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kendi isteğimle seçtim bölümümü ve üniversitemi. iki tane bölüm yazmıştım biri geldi. aile baskısı kısmına gelirsek benim üniversite okumam zaten direk aile baskısıydı. bana kalsa evden kaçıp sinema setlerinde yamak olacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 19 tercih yaptım 13.süne girdim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 busecim bölüm neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çog idealistim. anaokulunda ben çizgi film yapacam dedim. hala yapacam....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rusça okumak istedim, sonra benlik trolleyip Proust okursun, Balzac okursun dedi, hayatım kaydı Fransız Edebiyatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 meendiz kafalı bi adamım. resme vs. de yeteneğim var. ama sorunlu bi velettim. ilkokuldan beri bi boka çalışmadım. neyse ki ilkokuldan anadolu lisesini kazandım farkında olmadan geliştim, ingilizce falan öğrendim. neyse bu ön bilgiden sonra (tabii FMciydim) üniye kadar halen hiç çalışmadığım aşikar. sonuç olarak saçma sapan bi puan aldım, lise sonrası tekrar girecem lan bu kez adam gibi puan da alıcam dedim. olmadı tabii, benzer bi puan aldım çalışmadığım için. sonra gittim tercih konusunu nası yapsam diye düşünürken rehber hoca "zonguldak işletme yaz bak istersen hem yakın" dedi. hemen sonra da "yok ama zonguldakı sevmezsin sen, boşver." dedi. aklımda kalmış zonguldak lafı, 19. tercihe yazmışım. tuta tuta o tuttu. sonuçta 5 sene sürekli şehre, okula, bölüme verilen eğitimin "kalitesine" küfür ve lanetle geçti. bildiğin gittiğim anadolu lisesinden daha düşük seviyedeydi eğitim. ingilizce hocasından daha iyi ingilizcem vardı, derslerine gitmedim, salak kadın devamsızlıktan bıraktı. sonradan (okulla pek ilgilenmediğim için) bu dersin zincir olduğunu öğrendim, ilkini vermeden diğerini alamıyomuşsun falan. böyle gerzek bi tercih yaptım yani. işe yaradığı tek şey askerliği 6 ay yapmak oldu. bi de burnum sürttü işte parasız kalıp saçma sapan insanlarla yaşayınca. yazmayı unuttum: biraz olsun anlaşabildiğim kişiler hep mühendisler oldu, bölümüdeki (hatta fakültemdeki) hemen hemen hiç kimse muhabbet etmeye kalktığımda bahsettiklerimden haberdar bile olmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ekoonmi konuşmak irdelemek hoşuma gidiyordu.. keşke sadece hobi olaerak kalsaydı ahasf ama bir şansım daha olsaydı ya iç mimamrlık okurdum ya da grafik tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben... neyse hiç başlamayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çocukken salak salak vantilatör motorundan buzdolabı yapmak gibi bir hayalim vardı, ondan dolayı arkeoloji seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 küçüklükten beri okumayı sevmiyorum, gittim yine mühendislik okumaya çalıştım hala okuyorum fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 baba ve kardeşler mühendis olunca bende mühendis olayım yeeaa dedim, bilgisayar başında oyun oynarken 15 tane mühendislik yazdım geçtim.. elektronik mühendisliği okuoz. allah belamı versin. 5. yıla girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 benim puanım tam yetmedi bi de geçiş yaptım tırmanarak o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ulan hale bak. sistem resmen ne olmak istemiyosan senden onu yapmaya yönelik. sçarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar