throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dasaaa said: 99 depremlerinde arkadaşlarım ölünce seçtim.. biraz pişmanım.. bazen ise iyi yaptım diyorum.. kalan kısmında ise "hmm bilmiyorum" diyorum.. bölümün nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 inş müh.. şimdi de deprem müh. yüksek lisans yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abi bi dk. Sen şimdi deprem mühendisi olunca proje olsun falan diye deprem yaparsın olmadı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 her gece deprem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 VUHUUU BEYBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 isteyerek seçtim kitap okumayı seviyordum rahat rahat kitap okuyabileceğim bi bölüm olsun istedim edebiyat seçtim. Bölüm pek beklediğim gibi çıkmasa da memnundum ama şu an y.lisans yaptığım alandan memnuniyetsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 son sene yattım, 1 ay çalıştım, abartı puan gelince nereye gireceğimi şaşırdım yıldız elektroniğe girdim. neden ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 İsteyerek geldim ben de bölüm değiştirme yöntemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sanki çalışma aşkıyla yanıp tutuşuyomuşum gibi tıp seçtim, bi de gidip ıspartada seçtim bunu. şuanda fml diye geziyorum. birinci sınıfı balagöte geçtim de 2de napıyorum ben acaba. gerçekten lanet olsun, istanbulda ankarada okusam, fotoğrafçılıkla ilgili adam akıllı eğitim alabileceğim biyerler olsa şehrimde, bi canlı müzik dinlemek istediğimde harbiden kaliteli insanları oturup dinleyebilecek olsam falan. ÇOK MU KÖTÜ OLURDU LAN?!? tercih zamanı beni tanıdığı halde beni bu noktalar üzerine oturup düşünmeye yöneltmeyen, ergen kafamın çalışmaması için her şeyi yapan herkese teşekkürler, bu noktaları atlayıp geçen kendime de çok yüce küfürler. bütün insanlar yaşasın ^^ diye okula geldim, tüm insanlar ölsün de dünya kendi halinde güzel güzel dönsün diye ilerliyorum, bakalım nasıl çıkıcam. okuduğu bölümü kendi seçip yine de pişman olanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fede`yi gazladım, tobb işletme yazdırdım, kendim de tobb elektronik yazdım. o kazandı ben kazanamadım. tobb için itici güç laptop vermesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 makine ya da endüstri arasında gidip geliyordum tercihlerin son günü yıldız makineyi yıldız endüstrinin üstüne koydum, yıldız makine geldi bazen bölümde 150 gram kız olması naaptım ben dedirtse de, genel olarak memnunum bölümümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 esogü makina son sınıfım,makina veya elektronik istiyordum makina geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 forum makinacı doluymuş lan. bende random mühendislik döşedim, makina çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hakkaten makinacı doluymuş forum yani toplansak forumu döveriz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lisede hiç alakam olmamasına rağmen anadolu teknik lisesi çatısı altında 4 yılım boşa geçti sonra aklım biraz başıma gelmeye başlayınca öss dönemi geldi, girdik malumunuz tek şans tef başka bi halt yok, kazandım da ama öğretmenlik hiç bana göre değil dedim, istanbulda iki yıllık yazdım gittim, sonrada dikeygeçişle kou elektronik haberleşme müh. geldim şu an sorsan altyapı yetersizliğinden dolayı bölüm kol gibi geliyor ama pişman değilim. bölümü seçmemdeki en büyük etken roketadamdır kendisine içten selamlarımı iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NO OFFENSE but ne kadar elektrik elektroniğe puanı yetmeyen adam varsa makine'ye girmiş. Yazılanlardan bunu çıkardım. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 madem o kadar makineci var sorayım, geçen hafta Ankara'da makine mühendisleri odası öğrenci üye kurultayı vardı, katılan oldu mu hiç aranızdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Birçok kişinin odaya kayıt olduğundan şüpheliyim yada aktif olduğundan sebebi ise odanın siyasi etkinlikler dışında pek bir cacık yapmaması. Bir kere gittik Tkp miting alanına dönmüştü ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hah ben de o konu hakkında görüşlerinizi merak ediyordum da, bu kurultayda da yine aynı muhabbetler döndü, hatta bir iki oda daha başında ayrıldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bence hoş birşey değil bunu bir başka parti yapsa chp akp ot parti zort parti dahi olsa hoş bakmazdım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 evt odanın öyle bir yönü var fakat sunu da söyleyim mak müh odası eskişehir şubesi ögrenciler için bir cok güzel etkinlik düzenliyor,örnegin sanayiden calısan müdür proje sorumlusu argeci ne kadar cesit muhendis varsa ogrenciler icin bedava seminerler düzenliyor,catia autocad solid gibi cad cam programlarını piyasanın cok cok altında komik bir rakama denk gelen ucretlerde egitimler veriyor hatta param yok sonra vereyim deseniz tamam sıkıntı degil diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ailenin durumu özel üniversitelere yetiyo, koç da bunlara dahildi. Bana da en müsait bölüm bilg müh dedik girdik. Ne özel üniversiteler ne de puanın yettiği en iyi bölüm.. Hepsi hikaye. Sadece sevdiğin işi yapıp parayı kovalamayı bırakmak mutlu yaşamak için tek çözüm. Bide insanlar birbirlerini sürekli bişey için suçlayıp üstten bakıyolar. ÇOOOOOK başarılı insanlar var ama 90% 'ından fazlası kim olduğunu keşfedememiş, kafasına üst seviyeden insanların soktuğu fikirlerle robot gibi yaşayan, zengin firmalara girmeye çalışıp "daha kaliteli köle" olmaya meraklı ve aptal insanlar. Sonra hepimiz ayağa kalkıp daha iyi köle olanları alkışlıyoruz. FML & FYL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Makine mühendisleri odasından nefret ediyorum. 60 sayfalık bir dergi çıkarıyorlar ve derginin 3 sayfasına bilimsel makaleler koyup, kalanını siyasi propaganda + reklam ile doldurup basıyorlar. Hiçbir yaraya merhem olmuyorlar, olacak şekilde çalışmıyorlar. Siyasi parti olarak seçime girseler ve odayı daha iyi birilerine bıraksalar memnun olucam şahsen. Öğrencileri de ayda 1 kez, miting, yürüyüş, eylem falan varsa hatırlıyorlar. 1-2 tane öğrenci temsilci gönderip sınıflara miting haberi verip gidiyorlar. Başka da bi yararları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Makinanın odası bu şekilde, diğer odalarda bu şekilde mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 izmir mmo iyi ama gitmiyorum ben lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar