Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuduğunuz bölümü nasıl seçtiniz?

Sypro

Öne çıkan mesajlar

sanki çalışma aşkıyla yanıp tutuşuyomuşum gibi tıp seçtim, bi de gidip ıspartada seçtim bunu. şuanda fml diye geziyorum. birinci sınıfı balagöte geçtim de 2de napıyorum ben acaba. gerçekten lanet olsun, istanbulda ankarada okusam, fotoğrafçılıkla ilgili adam akıllı eğitim alabileceğim biyerler olsa şehrimde, bi canlı müzik dinlemek istediğimde harbiden kaliteli insanları oturup dinleyebilecek olsam falan. ÇOK MU KÖTÜ OLURDU LAN?!? tercih zamanı beni tanıdığı halde beni bu noktalar üzerine oturup düşünmeye yöneltmeyen, ergen kafamın çalışmaması için her şeyi yapan herkese teşekkürler, bu noktaları atlayıp geçen kendime de çok yüce küfürler. bütün insanlar yaşasın ^^ diye okula geldim, tüm insanlar ölsün de dünya kendi halinde güzel güzel dönsün diye ilerliyorum, bakalım nasıl çıkıcam.

okuduğu bölümü kendi seçip yine de pişman olanlara selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

lisede hiç alakam olmamasına rağmen anadolu teknik lisesi çatısı altında 4 yılım boşa geçti sonra aklım biraz başıma gelmeye başlayınca öss dönemi geldi, girdik malumunuz tek şans tef başka bi halt yok, kazandım da ama öğretmenlik hiç bana göre değil dedim, istanbulda iki yıllık yazdım gittim, sonrada dikeygeçişle kou elektronik haberleşme müh. geldim şu an sorsan altyapı yetersizliğinden dolayı bölüm kol gibi geliyor ama pişman değilim. bölümü seçmemdeki en büyük etken roketadamdır kendisine içten selamlarımı iletiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evt odanın öyle bir yönü var fakat sunu da söyleyim mak müh odası eskişehir şubesi ögrenciler için bir cok güzel etkinlik düzenliyor,örnegin sanayiden calısan müdür proje sorumlusu argeci ne kadar cesit muhendis varsa ogrenciler icin bedava seminerler düzenliyor,catia autocad solid gibi cad cam programlarını piyasanın cok cok altında komik bir rakama denk gelen ucretlerde egitimler veriyor hatta param yok sonra vereyim deseniz tamam sıkıntı degil diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ailenin durumu özel üniversitelere yetiyo, koç da bunlara dahildi. Bana da en müsait bölüm bilg müh dedik girdik.

Ne özel üniversiteler ne de puanın yettiği en iyi bölüm.. Hepsi hikaye. Sadece sevdiğin işi yapıp parayı kovalamayı bırakmak mutlu yaşamak için tek çözüm.

Bide insanlar birbirlerini sürekli bişey için suçlayıp üstten bakıyolar. ÇOOOOOK başarılı insanlar var ama 90% 'ından fazlası kim olduğunu keşfedememiş, kafasına üst seviyeden insanların soktuğu fikirlerle robot gibi yaşayan, zengin firmalara girmeye çalışıp "daha kaliteli köle" olmaya meraklı ve aptal insanlar.

Sonra hepimiz ayağa kalkıp daha iyi köle olanları alkışlıyoruz.

FML & FYL
Sosyal ağlarda paylaş

Makine mühendisleri odasından nefret ediyorum.

60 sayfalık bir dergi çıkarıyorlar ve derginin 3 sayfasına bilimsel makaleler koyup, kalanını siyasi propaganda + reklam ile doldurup basıyorlar.

Hiçbir yaraya merhem olmuyorlar, olacak şekilde çalışmıyorlar. Siyasi parti olarak seçime girseler ve odayı daha iyi birilerine bıraksalar memnun olucam şahsen.

Öğrencileri de ayda 1 kez, miting, yürüyüş, eylem falan varsa hatırlıyorlar. 1-2 tane öğrenci temsilci gönderip sınıflara miting haberi verip gidiyorlar. Başka da bi yararları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...