Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] grooveshark,fizy,jango,lastfm tarzı siteleri kullanma rehberi.

scorch

Öne çıkan mesajlar

evet başlıkta belirttiğim gibi bu fizy başta olmak üzere bu tarz siteleri kullanmaya yetemiyorum ben.

en hakim olduğum last fm o da paralı. ben böle random benim dinlediim müzik tarzına uygun şeyler calıcak bisi istiorum bu fizy fln da var o özellik denio ama hic anlamıyorum fizy benim yetebildğim kadarı ile arattırıp bulduğun şarkıyı calmaktan başka bi işe yaramıo o şarkı da coğu zmn zor bulunuo fln ben random calsın istiorum yahu bana böle hic bilmediim grupları da bulsun istiorum. jango öyle ama onun kullanımı da bi zor liste yapıosun neyin ne listesi olduğu belli değil bu işlerden anlayan bi 101 dersi verebilir mi fizy de böle kullanılıo suna tıklıosun sunu yapıosun diye. grooveshark icin de geçerli aynı soru. grooveshark benim anladığım mediaplayer over web browser baska bisi değil playlist yapıosun kendi arattırdığın isimli müzikleri yada sanatçıları başka bi olayı yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

- hiç bilmediğin grupları, şarkıları sana bulup çalmasını istiyorsan http://musicovery.com/ var. sitesi değişmiş ama işlevi gene aynı. mesela positive blues seçiyorsun, sana o tarz şarkılar çalıyor. ya da dark rock seçiyorsun, o moodta rock müzikleri çalıyor vs.

- lastfm'i liste oluşturmak ve şarkılarımı dizmek için kullanıyorum. beğendiğim grupların "radyo"su oluyor. kısıtlı şarkı var ama radyo ile farklı gruplar ve şarkılar görmüş oluyorum. ayrıca radyo gibi dinleme (random şarkı) imkanı da güzel.

- aradığım şarkıları tek tek bulup dinlemek için grooveshark kullanıyorum. o açıdan iyiler. fizy bana biraz daha kısıtlı gibi geldi ama o da tek tek şarkı dinlemek için iyi.

benim tavsiyelerim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizy'nin avantajı video sitelerinden müzik sitelerinden felan kapıyor şarkıları, kendi içinde çalıyor.
lastfm'de tek tek şarkı dinleme olayı yok sanırım (bazı şarkılarda 30 saniye olayı mı ne var), o yüzden şarkı dinlemek için grooveshark ve fizy iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben last.fm'de şeyi merak ediyorum esas.

bazı şarkıcıların şarkıları yok, bazı şarkıları var. neye göre oluyor bu şarkılar?
ben şarkı dinlerken skroplarken yükleyebiliyor muyum aynı anda olmayan şarkıyı?
ya da olmayan şarkıları biz ekleyebiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...