Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Oyun basit. Daha önce bizim server'ın forumunda oynamıştık. Yüzlerce sayfa gitmişti. SS'in zorluğu arttıkça daha bir keyifleniyor oyun. Örneğin oyuncular görünmüyorsa falan... Ben başlıyorum: edit:bir resim çözümlenmeden (resim sahibi ivet budur demeden) yenisi konmuyor. iş uzarsa ss'i uploadlayana baskı kuruluyor o da söylüyor film adını
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 try pro 4 3 de olabilir bilemedim şimdi bak
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahah 2yrypro4.jpg yazıyo zaten.ne tahmini daha.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 evet hatta o sirt ata demirerin galiba.
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 demet akbağın klarnet çalarken ata demireri gördüğü sahne hatta :)
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dsfg fail dönmüş ufak çaplı. ciddi post atayım bari, vavien olabilir mi acaba çocuğun fap fap yaptığı sahne
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hayır abi eyvah eyvah dertleniyo ata demirer terzide çalıyo edit: postları okumadan post atarsan böyle rezil olursun dinan
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dusuncelihayvan said: eyvah eyvah sıra sende koy resim
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Cystein said: Oyun basit. bla bla.. iş uzarsa ss'i uploadlayana baskı kuruluyor oyunun amacı anlaşıldı dağılabilirsiniz
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: bunu bilen var mı? Mr.Nobody den bu
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 oha kimse bilememiş =) yeni bir filmdi oscar adayları arasında ismi geçti ama oscar a aday olamadı. based on true story filmi =)
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben bu filmi izledim ama adını hatırlamıyorum. 2 kardeş mi ne bunlar, milletin evine girip abur cubur yiyolardı. polis birini yakalıyodu hatta o demi?
Öne çıkan mesajlar