rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben bu aralar tayyipten uluslararası bir polemik, arıçtan da sağlam bir yumurta bekliyorum. yedeklerden melih de bombayı patlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kitapçıkların hepsinin konmadığını söylüyorlar. abbas abi öle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bu olay da örtbas edilecek ve olan genclerimize olacak.. Belki göstermelik bikac kisinin ipini cekerler ama secim öncesi kendilerine zaten toz kondurtmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bence çoktan edildi bile örtbas. dün akşam trtde deliyle dalga geçer gibi "ya yok başbakan emir vermiş de şifrelenmiş de khkhkh bunlar boş işler khkhkh" diye kendileri çalıp söylüyordu, oturtmuşlar üç tane yandaş yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bence esas sorun hangi adaya hangi cevap kagıdının giecek olması yani siz kagıdınızı açtığınızda belki size özel hazırlanmış şifresini sizin bildiğiniz veya hatta abartalım özel işaretli veya daha da abartalım önceden doldurulmuş kagıdınız bile gelebilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 simdi yeni bi vaktim oldu kurcalamaya kendi sitelerinde verdikleri sorular ve cevap anahtari uzerine denedim 40 soruda 33 dogru 7 yanlis a ulastim yaptiklarim Not: x, y ,z varsa sirasiyla 1 2 3 yazdim yada p, q, r yada x, y, z. Roma rakamlarinida 1 2 3 olarak aldim I diyorsa 1, 1 ve 2 diyorsa 12 olarak aldim. yaptiklarim. 1-Kucukten buyuge siralamak a) Tek bir sik denk geliyorsa; dogru olan odur. b) Cevap anahtari da kucukten buyuge siraliysa her zaman A sikki dogru c) 'yukarida ki b' sikki hacicinde birden fazla sik denk geliyorsa; son denk gelen dogrudur d) Hic bir sik denk gelmiyorsa; 2'ye geciyoruz 2- Buyukten kucuge siralamak a)Tek sik denk geliyorsa dogru olan odur b)Birden fazla sik denk geliyorsa son denk gelen sik dogrudur Benim yaptiklarim bunlar 40 da 33 oldu, buyuk ihtimal yapilmistir gerci de insan kendiside yapinca WTF? oluyormus ps: hatam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yaw simdi fen e bakem dedim fende de hep tutmasada baya tutuyormus yuhanesburg edit: 13 soruya baktim sikildim 11 dogru 2 yanlis ayni seyleri yaptim tek farki 3. kural geliyor kucukken buyuge yada buyukten kucuge tutmuyorsa hicbirsey kucukten buyuge siralanmis halini bir saga kaydiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahah tinu çok iyi gidiyor. YAKALIM HEPSİNİİ !!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 jacabo öyle saçma yöntem olmaz yau. nerden bilecek adam küçükten büyüğe mi büyükten küçüğe mi sıralayacağını? iki türlü de farklı cevap çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ilk once kucukten buyuge deniyorsun hic bir sik denk gelmezse buyukten kucuge siraliyorsun niye nasil bilsin hata yapmis olabilirim dedim zatende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu sınav iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 peki smarthan bu yöntemlerle tesadüfen mi tutmuş 33/40 ve 11/13? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu arada fendeki m n k l filan diye sorularda bile tutuyor alfabetik dizdiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aluriel said: peki smarthan bu yöntemlerle tesadüfen mi tutmuş 33/40 ve 11/13? valla abi bilmiyorum. 4 5 kitapçığa baktım hiçbiri tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aydınlık gazeteside bugün manşet yaptı. Burdurda sınava giren 11172.12980 şifreli öğrencinin kitapçığıda oluyormuş Medyan Sistemiyle. Ayrıca Maltepe Dersaneleri'nin öğrencilerine "ygsde başarılı olmak istiyorsanız medyan sistemine iyi çalışın" dediğinide iddia etmişler. Dersaneden cevap yok. Aydınlık sınav iptal edilene kadar bırakmaz olayın peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kotrol edilsin kitapçıkalr, üstüne bu şekilde yazan çizen varsa alsınlar kenara asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yayinladiklarinda denedim ben, baska kitapcikta olur mu bilemem. bir de zaten kisiye ozelse neden istediklerine istenilen kitapcigi veremesinler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: Aluriel said: peki smarthan bu yöntemlerle tesadüfen mi tutmuş 33/40 ve 11/13? valla abi bilmiyorum. 4 5 kitapçığa baktım hiçbiri tutmadı. ver numaralarını baktığın kitapçıkların bi de biz bakalım. bence sen tutturamıyorsun asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eah ne bileyim rasgele baktım du bakayım bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fen 2. sorusu 2 tane tutmus mesela son tutan dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu soruda dene mesela kitapciklarda elbet fark olabilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kitapçıkları indirin, adım adım yapın. sonra olanların kod'larını ve doğru olan şıkları, yanlış şıkları gazetelere yollamaya başlayın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 vakerimasta böyle mi yazılıo la bu sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sözelde de buna benzer bir şifre vardır zaten. ama mevzu şifrenin varlığı değil. şifre tek başına yetmez iptale. sızdırıldığının kanıtlarının yayılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar