paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o bile olmaz emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu halk, bu sınavda hakkı yenen öğrenci, böyle sus pus oturduğu sürece sokaklarda binlerce kişi toplanmadığı sürece , biz herşeyi zaten onların adamı olmuş basından beklediğimiz sürece, hiç bir halt olmaz, hayır bu ünivlerde hak özgürlük diye yırtınan dayak yiyen öğrenci şimdi gerçekten haksızlığa karşı hak aranması gereken bir noktada üstelik halkın gücünüde arkasına alabilecekken nasıl sus pus otururlar neden örgütlenip eylem başlatmazlar bunların öğrenci liderleri neyi bekliyor! çok enterasan gerçekten Muhalefet chp tam seçim arifesi ulan ortada büyük skandal var , bunun kanıtları gün gibi ortada, yaptıkları açıklamalar bir bir çürütüldü, bu iddaları çürütmesi gereken chp iken bizler uğraştık hocalar öğrenciler uğraştı ve skandalı ortaya çıkarttı, ve chp hala ama hala susuyor, ulan koparsana kıyametı seçim öncesi bundan iyi fırsatmı olur, bu skandal hükümet devirir yaw ama chp hala otursun dursun, sonra aman akp kazanmasın diye chp ye oy verelim, bu beceriksizlere oy felan atılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: öğrenci liderleri neyi bekliyor! belki vize haftasıdır? said: bunun kanıtları gün gibi ortada henüz gün gibi ortada olan bi kanıt yok yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 nasıl yok yaw!!! farklı farklı kitapçıklarlada sistem uygulandığında 20 civarında soru çözdüm ben 2 farklı kitapçıkla hemde, yani bu kaydırma çember mod mu her neyse her kitapçıkta gayet güzel çalışıyor, bu nasıl kanıt değil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şüpheye sebep vericek bir olgu o sadece. rastlantısal da olabilir, gerçekten de var olabilir böyle bir şey. ankara başsavcılığı zaten inceleme başlattı bu "şüphe" üzerine. ama kanıt dediğin.. pfff.. bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sen gerçekten bunun rastlantı yada tesadüf olabileceğini düşünüyormusun? her kitapçıkta hemde kişiye özel dağıtılan güya birbirinden farklı her kitapçıkta, bu sistemle 30 dan fazla soruya doğru cevap verilebilmesi rastlantımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Master kitapçıkla aynı oran var mı diğer kitapçıklarda? Geçen sayfalarda bikaç kişi kitapçıklara baktı da tutmuyor demedi mi? Elimizde net kanıt var mı? Henüz araştırma safhasında bi durum ve elde "kanıt" yok. Kanıt kelimesinin anlamı çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şifre şifre şifre.. ne güzel ya peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 musun ve mı.. ayrı yazılıyor onlar said: sen gerçekten bunun rastlantı yada tesadüf olabileceğini düşünüyormusun? zıhaha yanlış adrestesin yine. "fazlaca umurumda bile değil, benim sorunum değil çünkü" desem ne olacak ki? ancak sizin anlamadığınız benim düşündüğümün ya da senin düşündüğünün etkisinin 0 olduğu gerçeği. kanıt dediğin olay bunlara bakmaz. "aa dasaaa'da inanıyormuş olm! kesin doğru o zaman" demez. halkın tepkisizliği tamamen ayrı bir konu. ve o konuda da ben bu olayların tamamını hakkettiklerine inanıyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Milyonlarca insanın geleceği sözkonusu. Tesadüflere, rastlantılara bırakılacak bir şey değil. Bunun tamamen tesadüf olduğu kanıtlansa bile bu sınavın tekrarlanması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Dasaani yidiim hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şu anda tek belli olan ösym nin beceriksiz davrandığı. basın kopyasından filan behsetmiyorum. sorularda kullanılan algoritmadan bahsediyorum. Bu beceriksizliğin bir cezası var ama türkiye de yok. bunun bilinçli olup olmadığını kanıtlaycak savcılara güven var mı o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 paspatur said: Milyonlarca insanın geleceği sözkonusu. Tesadüflere, rastlantılara bırakılacak bir şey değil. Bunun tamamen tesadüf olduğu kanıtlansa bile bu sınavın tekrarlanması gerekir. iyi de, sadece tesadüfse ve en çok basın kitapçığında tutuyorsa, niye rematch yapılsın ki? Tesadüf olduğu kanıtlanırsa kimse bunun farkına varmamıştır. Sınav esnasında "ya mod meridyen bakayım bi" iyen insan olduğunu düşünmüyorum. Tekrar sınava sokup heyecanlı insanları krize sokmaya gerek yok, iyi olmaz bence. Tabi tamamen tesadüf olduğunu varsayarak söylüyorum bunları. Değilse zaten iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 SeaGle said: Master kitapçıkla aynı oran var mı diğer kitapçıklarda? Geçen sayfalarda bikaç kişi kitapçıklara baktı da tutmuyor demedi mi? Elimizde net kanıt var mı? Henüz araştırma safhasında bi durum ve elde "kanıt" yok. Kanıt kelimesinin anlamı çok farklı. dene kendin çok basit , indir bir tane kitapçık ,soruların yerleri ve şıkları master kitapçığa göre her kitapta farklı ama bu farklılığıda bir düzen içinde yaptıkları için, master kitapdaki sistem diğer kitapçıklarda da çalışıyor, ben 2 farklı kitapçıkta denedim ki hiç anlamam matematikten felan o yüzden en basit dizilişteki soruları seçtim, a)20 b)40 c)25 d)15 e)80 gibi, çoğunda tuttu arka sayfalarda bir yerde yazmıştım hatta 16 17 sorudan 11 tanesi doğru buldum, iki farklı kitapçıkta. adamlar şifre yok , 1700 000 farklı kitapçık ve cevap anahtarı var dediler doğru olmadığı ortaya çıktı, medyaya dağıtalan kitapçıkta çalışır o sistem cunku doğru cevabı sabit tuttuk dedileri, öğrencilere dağıtan kitaplarda da çalıştığı ortaya çıktı, valla bu saatten sonra tepkisiz kalmak ,bütün bunlara rağmen hala somut kanıtlar aramak, kafanı deve kuşu gibi toprağa gömmekten farksız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http said: şifre şifre şifre.. ne güzel ya peh.. AA GEMLİK DİYO KİKİKİ yanlız gemlik'de 2 den fazla cemaatçi vardır beyler sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kalma o zaman birader tepkisiz, git yok baskanina yumurta at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Adaletin temelidir somut kanıtlara dayanmak. Somut kanıt aramamak garip olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 SeaGle said: paspatur said: Milyonlarca insanın geleceği sözkonusu. Tesadüflere, rastlantılara bırakılacak bir şey değil. Bunun tamamen tesadüf olduğu kanıtlansa bile bu sınavın tekrarlanması gerekir. iyi de, sadece tesadüfse ve en çok basın kitapçığında tutuyorsa, niye rematch yapılsın ki? Tesadüf olduğu kanıtlanırsa kimse bunun farkına varmamıştır. Sınav esnasında "ya mod meridyen bakayım bi" iyen insan olduğunu düşünmüyorum. Tekrar sınava sokup heyecanlı insanları krize sokmaya gerek yok, iyi olmaz bence. Tabi tamamen tesadüf olduğunu varsayarak söylüyorum bunları. Değilse zaten iptal olur. Herhangi bir tesadüf olmamasını sağlamak da yine ÖSYM 'nin görevidir demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 somut kanıt aramak için , somut olmayan kanıtların üstüne gidilmesi gerekir, ama cumhurbaşkanı dahil olmak üzere bütün bu iddaları araştırmadan veya sonucunu görmeden evet ben inandım yeterlidir bu açıklama diyorsa , olay bitmiştir zaten. Bu örtbas etmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sana güzel haberlerim var, soruşturmayı cumhurbaşkanı yapmıyor, savcı yapıyor. Rahat ol o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya bişey sorucam. bu şıkların sıralaması değişmiyor olayı ne derece doğru? yeri değişiyor fakar sıralama değişmiyor falan diyordu birileri sanki. varmı bunun aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 izleyip görücez savcı ne kadar bağımsızmış, gerçi şimdi bir haber düşmüş, hurriyetde var TÜBİTAK da devreye girmiş incelemeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mal said: kafamdan senaryo yazıyorum. şimdi 1.7 milyon kitapçık hazırlandı. bu kitapçıklar master kitapçıktan bilgisayar yardımıyla mod medyan algoritması sayesinde şıkları karıştırılarak hazırlandı. bu işlemin başında olan, bilgisayarın şıkları mod medyan algoritmasıyla karıştırdığını bilen biride bunu şaakirlere yada batuhanlara söyledi. olaya fransız olan bir arkadaşda bu şakir yada batuhanlardan birinin sınava 2 gün kala mod medyan çalıştığını görüp aha bunlara bilgi gelmiş diyip mod medyan çalıştı googleda aradı arkadaşlarına söyledi felan. bu olabilecek en iyi ihtimal. eldeki argumanların gerçekliğine bakınca (algoritma ve bu algoritmanın sınavdan önce birileri tarafından biliniyor olması) en iyi ihtimal yukarda yazdıklarımdır. iyi ihtimal diyorum çünkü bu ihtimalde algoritma kopya çekilsin diye hazırlanmıyor. birileri bu algoritmayı abuse ediyor. kötü ihtimalse bu algoritmanın direk kopya çektirmek için düşünülmüş, hazırlanmış ve uygulanmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "TÜBİTAK’ta görevli istatistikçi ve matematikçiler, rastgele seçilen kitapçıklar üzerinde yapacakları inceleme ile “1 milyon 700 bin kitapçıktan kaç örneklem incelenirse, genele ilişkin en doğru yanıta ulaşılır?” sorusunun cevabını arayacak. Basına dağıtılan kopyalarda doğru cevabı bulmak için geçerli olan formülün gerçek aday kitapçıklarında da olup olmadığı kontrol edilecek. Araştırma sonucunda hazırlanan rapor, savcılık ve ÖSYM ile paylaşılacak." bakalım ne çıkacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya bu şifreli kitapçıktan başka örnek varmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar