Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW:7,8,9 ??


eldar

Öne çıkan mesajlar

said:
eldar, 24 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 24 Ağustos 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
eline iyi vermişler ama...

tobe tobe... :)


fesatsınız :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lucas'ın yapmadığı SW SW değildir başka birşeydir. Ağaçsız yaprak filan gibi birşey olur. Bu arada kaynak olarak beyazperde.com verebiliriz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki ya Lucas amca ölünce? Aaa o olmadan sw olmaz. Sömürmeyelim şimdi, milyon dolarcıklar da cebimize girmeyiversin mi diyecekler?

Ayrıca bayhan resmi ps ms diil, elinde bariz lightsaber tutuyo...

ps: coldwind imzana yeni dikkat ettim, cidden taciz eden olmuş muydu? :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 24 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Lucas'ın yapmadığı SW SW değildir başka birşeydir. Ağaçsız yaprak filan gibi birşey olur.
zaten lucas ın yapmadığı bi sw asla olmicak. olmasın da...

said:
axedice, 25 Ağustos 2004 02:10 tarihinde demiş ki:
Peki ya Lucas amca ölünce? Aaa o olmadan sw olmaz. Sömürmeyelim şimdi, milyon dolarcıklar da cebimize girmeyiversin mi diyecekler?
lucas ölürken "lucas film" firmasını emin ellere teslim edicek we telif hakları olayının sürekli peşinde olmaya dewam edicek. yani elin ezik yönetmeni we senaristi çıkıp da "nası olsa lucas öldü ben serisini kafama göre dewam ettiriyim bari" diemeyecek. "lucas film" izin wermicek bu tiplere[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 25 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla bence lucas kendisi elin ezik senaristi ve yönetmeni, başkasına geçse proje daha iyi olur(episode 5-6 çok güzeldir 4 suxxor)
ama episode 7 8 9 çekilmeyecek bunu açıkladı lucas aynen söyle diyerek
"ya yıllardır çekiyoruz şurda iki tane ışın kılıcı sallatıyorum milyar dolar kazaniyorum ama bana bile gına geldi fanlar baymadi 5 ferrarim var daha 5 kez binemedim ondan tatil yapcam ben hadi bye"
aynı zamanda episode 7 8 9'u anlatan kitaplar var ve çok kötü bu kitaplar tam yılan hikayesi.
ama new jedi order çekilebilir yeni bir sw serisi olarak :)[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh tabii ki filmin telif hakları olucak ve kimse Lucas Films den izinsiz çekemeyecek, o kadar da saf değilim :)
Ama ben diyorum ki şu anda 7,8,9 un çekilmesinin önündeki engel Lucas amcamdır, biraz duygusal davranıyor heralde. Belki de filmlerin çekilmesi ve piyasaya sürülmesi için uygun zamanın o öldükten sonra olduğunu biliyor. Lucas öldükten sonra "bana ne bana ne çektirmem işte" diyen bi yönetici kalmayacak Lucas Filmsde, e starwars da yan ürünleri, burger king anlaşmaları vs. siyle iyi para getiren bi marka. Neden sömürmesinler bunu? Sömürecekler tabi, belki 5 yıl belki 10 yıl sonra.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Bence george amcamız yeni bir 3'lü yapıcak cünkü calışanlarına gizlilik anlaşması imzalatmış... eğer dışarda yeni seri hakkında konuşursam topum gibi .. :) tabi bu işin geyik kısmıydı.. Kesinlikle cekilmemeli güzelim alien serisinin içine ettiler bari bunu rahat bıraksınlar.. :([signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 24 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
lucas'in şey dediğini duydum ben.. nerden duyduğumu hatırlamıyorum da.. "Ömrümün 25 senesini Sw ile geçirdim.. artık tatil yapmak istiyorum.." gibisinden birşey.. Yani 7-8-9 için belli bir senaryo var.. ama george lucas yapmayacak.


George Lucas bu lafını etti ama yine de akılda soru işaretleri kalıyor.Şirketinin çalışanlarıyla birtakım gizlilik anlaşmaları imzalamasının yanında, yeni üçleme'nin ilk filmi TPM'yi çekmeden birkaç ay önce de bir daha SW filmi çekmiycem gibisinden açıklamarda bulunmuştu.
Zaten SW filmlerini çekerken, kendi gizlilik ilkelerine ne kadar bağlı olduğunu biliyoruz.
Tüm bunlar, George Lucas'ın insanları şaşırtmayı seven bir yapısı olduğunu gösteriyo.Ancak Episode 6'nın sonrasında geçen yepyeni bir üçleme çekerek,SW hayranlarını abartılı bir şekilde şaşırtır mı....Açıkçası herşey olabilir gibi gözüküyor.[signature][hline]

"Now, I am the master..."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...