Memphis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çok karıştı hiç bişey anlamadım sen şimdi amulet olsa tutardımı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Amulet bu patchten önceki gibi oyunda olsaydı tutamazdı diyorum; çünkü onu araştırması falan var, o süreye kadar zaten çok hasar alırdı ya da oyun biterdi. İlk saldırı geldiğinde amulet araştırılmış olsaydı tutardı tabii ama gökten zembille mi gelecek upgrade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Memphis said: _Spartacus_ said: Amuletle alakası yok. Storm bitene kadar bile oyun çoktan bitmişti zaten, gerisi formaliteydi. amulet olsa tutardı Memphis said: çok karıştı hiç bişey anlamadım sen şimdi amulet olsa tutardımı diyosun? asdad sasda qwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Grubby 2. maçı da kaybetmiş bu arada. Losers'dan gelmeye çalışacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 amulet olsa tutardı.grubby 3-3ken adam 0-0dı.10-15 tane gateway ünitesi warpladı hiç bir iş yapmadılar.amulet olsa terranın ordusu yokken grubbynin 10 tane adamı olurdu en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yani diyosunuz ki amulet>grubby? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hayvanlar ya.. bi an HQ alıpta teknık sorunlardan dolayı olusan seyler ıcın paranızı ıade edces dıcek sandım.. bıdahakı MLG de beles ızlersınız HQ dedı herıfler lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Tyrannus said: amulet olsa tutardı.grubby 3-3ken adam 0-0dı.10-15 tane gateway ünitesi warpladı hiç bir iş yapmadılar.amulet olsa terranın ordusu yokken grubbynin 10 tane adamı olurdu en azTrollüyor musunuz abi ben mi anlatamıyorum :D Amuleti araştıracak zamanı yoktu, stormu bile oyunun bitmesine yakın bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 _Spartacus_ said: Trollüyor musunuz abi yoo ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 uyumayan kaldımı bilmiorum ama mlg canlandı idra hallicunationları görünce cıkmıs oyundan XDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HuK'da func var kim bilir kaç yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sabonis said: HADİ BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kaydını buldum http://www.justin.tv/jabba_sp/b/282868451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HuK always has his manners with him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Desu said: kaydını buldum http://www.justin.tv/jabba_sp/b/282868451 Hahahaha :D Adam resmen BM'lık kasıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Off sabah neşesi oldu bu. :D :D :D Desu link için çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HAHAHAHA YOK ARTIK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abı sakamı yapıyosunuz siz... nasıl olur öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 AHAHAHAHHA IDRA YA. adam son zamanlarda iyice sapıttı geri zekalı. süper kapak olmuş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 youtube da videosu var idra vs huk diye atarın dakika 9 a gidin day9 falan kitlenip katlıyor hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://s3.majorleaguegaming.com/140-22322.html 1 il 3. maçın replayi var şurada. ama 2.nin yok o halusanisyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 İdra zihinsel olarak biraz daha güçlü olsa dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olur. Yetenekleri tartışma götürmez ama psikolojisi oyununu çok etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 _Spartacus_ said: İdra zihinsel olarak biraz daha güçlü olsa dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olur. Yetenekleri tartışma götürmez ama psikolojisi oyununu çok etkiliyor. işallah ders olur ona. betadan beri çok kötü bi gg timingi var, çok erken bırakıyor bazı oyunları. OH OLSUN gerçi zaten adamda gg timing yok da. gg olmadığı için dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 BW'de de böyleydi :D http://www.youtube.com/watch?v=HpmnIr_787w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar