Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bu gece Türkiye Saati İle 01:30'da (gece) başlayacak organizasyon. NASL daha başlamadığı için şu anda ABD deki en büyük sc2 organizasyonu denebilir. Oyuncular aşağıdaki gruplarla sınırlı değil. Başka oyuncular da var benim ulaşabildiğim gruplar bunlar. Groups: Group A: ROOT.KiWiKaKi EGIdrA aTn.Socke Gretorp Group B: dignitas.SeleCT FXOqxc Liquid`Ret dignitas.SjoW Group C: LG.PainUser ROOT.SLush TLAF-Liquid`TLO EG.iNcontroL Group D: ROOT.Drewbie TLAF-Liquid`Tyler Agh EG.Machine Notable Players Naniwa (Debut MLG appearance) Naama (Debut MLG appearance) Grubby (Debut MLG appearance) Destiny (Debut MLG appearance) coLCruncher (Debut MLG appearance) ThisIsJimmy Antimage Avilo coLrsvp coLStalife coLryan EGAxslav EGLzGaMeR EGStrifeCro Fayth FnaticMSIFenix FnaticMSIKawaiiRice FXOmOoNan FXOpTiKzErO FXOSheth (LOLYARITEHEWONTSHOW) Future-SC iNkA KingSpades LiquidHayprO Pokebunny ROOTCatZ ROOTMinigun Shew Sixjax_CocoA Sixjax_dde Sixjax_Mihai Sixjax_ViBE SLoG TorcHgaming vVvMurDeR vVvRigid Whiplash-VT Zelniq checksixboo başlarkene link verilir mutlaka. MLG nin streami kendi sitesinden genelde. Bedava streami var paralı streami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bunun muydu şu gerzek netin içine turp suyu sıkan octohede programı ? öyleyse imkanı yok izlemem. restream olursa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kaede said: bunun muydu şu gerzek netin içine turp suyu sıkan octohede programı ? öyleyse imkanı yok izlemem. restream olursa belki açıkçası hatırlamıyorum ben de. ama eskiden ESL kullanıyodu octoshape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o zaman kuruyemiş stoklama vakti gelmiş batılı oyuncuların oyunları birbirine daha yakın oluyor gibi geliyor bana. belki daha az izlediğimdendir ama keyifli geçiyor bu yüzden maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kaede said: o zaman kuruyemiş stoklama vakti gelmiş batılı oyuncuların oyunları birbirine daha yakın oluyor gibi geliyor bana. belki daha az izlediğimdendir ama keyifli geçiyor bu yüzden maçları bence hemen stoklama. dedigim gibi hatırlamıyorum bunlar da octoshape kullanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben de octoshape kullanıyor diye hatırladım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bu sefer Octoshape kullanmayacaklar diye bir şey hatırlıyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Octoscope kullanıyorlardı hep ama şimdi kullanıp kullanmıcaklarını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 octoshape gicik birsey bakalim aksama neler olacak. Idra bisiler yapmali diye düsünüyorum bir bakima NASL icin isinma turlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 HQ için octoshape normali için bi şey yok die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Show, featuring DJ Wheat and Day[9]. oh be. bu yeter. bu gece uykusuz kalmaya degecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kiwikaki, idra'yı yensin.başka bir şey istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cruncher'la idra'nın karşı karşıya gelme ihtimali nedir? (en erken ne zaman yani?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 erken final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yatacağım için izliyemiyeceğim ama 2-3 hafta önce (bir clan war'da) kiwikaki idra dahil tüm EG'yi sıradan geçirdi, bugün de farklı olmaz diye düşünüyorum :) Artık yarın replay-vod peşine düşeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 e site çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok mu başka bi yerden stream? geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 daha yarım saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 pre-show için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bende hala çökük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Restream falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "MLG Twitter" said: Tournament play and the live stream is being held right now until issues are fixed so that you will not miss any matches. #MLGDallas stream : http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savsatli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu stream çalışmıyor sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abandılar streame patladı ıste.. duzeltmeye calısıyorlarmıs adamlar.. o lınkten ızlersın duzelınce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fail ki ne fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar