Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 said: Data firmalarından biri olan Strategy Analytics'ten alınan bir rapora göre Playstation 3'ün toplam satışları şu anda Xbox 360 satışlarının önünde. 2010'un sonundan toplanan verilere göre PS3, 43.4 milyon adet satış rakamıyla 42.9 milyon satan Xbox 360'ı sollayarak konsol satışlarında ikinci sıraya yerleşti. Birinci kim mi? Kötü soru. 75.5 milyon adet satan Wii, şu anda bu savaşı açık ara lider götürüyor. Firmaya göre Xbox 360'ın Avrupa ve Asya'ya yeterli desteği vermemesi küresel anlamdaki satış performansını olumsuz yönde etkiliyor. Sene sonuna doğru çıkan Kinect'in bile konsola bu konuda yardımcı olamadığı belirtilmiş. PS3'ün küresel anlamda her yöne daimi hizmet vermesi firma tarafından takdir edilirken son 2 senede Xbox 360'ı geçmesinin normal karşılanması gereken bir durum olduğu söylenmiş ve bu durumun ileriki yıllarda da böyle devam edeceği tahmin edilmiş. Firmanın diğer tahminlerine göre Xbox 360'ın 2011 sonuna dek 13.7 milyon satacağı, PS3'ün ise 15.7 milyon satacağı söyleniyor. Wii satışlarının ise azalmaya devam etmesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 xbox'ı gibi yeto bi aletin kaderi bu ztn. amerikalılar kendi kendilerine oynasınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Haha CHP'nin yaptigi anketlere bakarsan da CHP tek basina iktidar oluyor her secimde. Bircok kaynagin gosterdigi PS3 48 milyon, Xbox 50 milyon seklinde, ikisi de Ocak'in datasi. Ve evet bu sayi, cok kotu Avrupa ve Asya destegine ragmen, bu kisma katiliyorum. Adam gibi destek verilse ne olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 1 sene headstartla bide demekki aynı yılda çıksalar iksbaks kumda oynıyacakmış umad.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bize ne abi, satip da parasini bize mi verdiler. Nelerle urasiyosunuz ya, bi de simdi salak salak kavga edersiniz xbox daha iyi ps daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 1 sene farkla onde olmasi normal ki onu gectim bi sene once cikanin rekabetide yok yane direk 5 e bol 6 ile carp olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bi de u jelly koymus altina, sanki sonynin satis muduru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fanboyluk yapamıyoz şurda 2 rekat ağız tadıyla aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sus, buyukler konusuyo, git odanda atarinle oyna. Olm en dandik konsol wii ikisine de tur bindiriyo onu konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fakin kejuıls bitti işte wii konuşması ahah iksbaks daha iyi penth ms tişörtünü giyip yardıma koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Adam en azindan msten maas aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o zaman direk şikayet edelim esasında bir firmada çalışanların kendi ürünlerini başka kimliklerle övmesi yasak değilmi ahah süper ilke beyi bi tutuşturalım. du bakim nereye mail atmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ole bi yasak uygulanabilir olsa kime viral yaptircaklar asdffds iksboksun bu akdar satmasi amerikalilarin genel zevksizligi direk, apple ida basa bela eden ayni zevksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gerçi evet şimdi düşününce söz konusu olan kurum ms aka viralin kitabını yeniden yazanlar. göz çıkaralım derken promosyon alır ayın virali falan seçilir rezil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 jailbreak yüzünden millet almaya başladı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Wii satisinin 2 sebebi var. Biri nintendo olmasi yane mariodur zeldadir felan milynlarca fanboi olmasi. Ben hic heveslenmedim aldigimda sports icin almistim kendimin olunca 15 dakkada bezdim forumdan birinden almistim gitti gidiyoran birine ustune kar koyup sattim ahahahah yada tersi oldu neyse. Ikinci sebebide kolay oynanabilir oyunlara sahip olmasi cocuklara alinabilcek bi konsol olmasi. Yane benimde cocugum olsa wii alirim gidip ps3 almam ne oynucak cocuk ps3de bayonettada ziplayan meme mi izlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bayonettayı oynamasın ps3 te iksbaksta oynasın lan bu kadar kötü port olurmu arkadaş 10 dolarımı geri istiyorum yok efendim patch çıkardık düzelttik yok efendim hddke yüklenebiliyor artık oyun loading timelar gitti lan hala leş gibi screen tearing var. görüntü ikiye bölünmesin diye kamera hızını en düşükte tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 oha apple a zevksizlik denmiş topicde. evde ışıklar yanıp söndü alarmlar çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 multi-platform oyunlarda firmaların tembelliği ve aç gözlülüğü yüzünden ciddi bir xbox üstünlüğü var. Hani multiplatformlarda görsel haz almak istiyorsan gidip Xbox alacaksın, en mantıklısı o Lakin Exclusive oyunlarının kalitesi insanı kesinlikle PS3'e yönlendiriyor. Hani benim zaten PS3 almamın sebebi Exclusive oyunlardır öncelikli olarakta, onun dışında PC'ye çıkmayan konsol oyunlarıdır multi-platform vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mokoko said: xbox'ı gibi yeto bi aletin kaderi bu ztn. amerikalılar kendi kendilerine oynasınlar işte. ayıp oluyo!!!! ki bende ps3 var taaaam ma?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BonePART said: Wii satisinin 2 sebebi var. Biri nintendo olmasi yane mariodur zeldadir felan milynlarca fanboi olmasi. Ben hic heveslenmedim aldigimda sports icin almistim kendimin olunca 15 dakkada bezdim forumdan birinden almistim gitti gidiyoran birine ustune kar koyup sattim ahahahah yada tersi oldu neyse. Ikinci sebebide kolay oynanabilir oyunlara sahip olmasi cocuklara alinabilcek bi konsol olmasi. Yane benimde cocugum olsa wii alirim gidip ps3 almam ne oynucak cocuk ps3de bayonettada ziplayan meme mi izlicek. 3. sebebi unuttun aga http://www.journaldugamer.com/files/2011/02/reggie_fils-aime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar