GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 1,5 saat once , thunderbirdden gmail sifremi kabul ettiremedim, ana siteden gireyim dedim. Hesabinizda garip bir aktivite var diye dondurduk uyarisi verdi, telefon numaranızı girin dedi. Teli girdim (almanya) google aradı, 6 haneli şifre verdi telesekreter, onla girince şifremi değiştirtirdi ve hesabımın kontrolünü bana verdi. Googleda en aşağıda son 12 girişi iplemiş, pop3 thunderbird de çağırsam, browserdan da girsem gösteriyor. Baktım belçikadan 80.236.246.175 ipsi girmiş. Sıçtık mı ? Saçma sapan bir link yollanmış mailimden 8 kişiye ama google engellemiş bunu. Gmailimde kullandığım şifre nadir de olsa bazı yerlerde kullandığım bir şifreydi, nasıl oldu oldu böyle bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xss yemis olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gmailde ikseses yoktu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Anlayamadım ama fena tırstım şu anda. Önlemi nedir bunun, şifreyi değiştirdik ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 XSS ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hmm benim mail'e çin'den bir ip üzerinden hesabıma girildiğini ve şifremi değiştirmem gerektiğini içeren mesaj almıştım.senin hesabına giren denyo büyük ihtimal virüslü birşey atmaya falan kalkmıştır arkadaş listene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Floridsdorf said: gmailde ikseses yoktu diye biliyorum yokta dolayli yoldan var tiklaman lazim soleki mesela sen emailini acarken ajax ile get yolluyorsun adam o get i aliyo linke koyuyo sen tiklayinca execute etmis oluyosun adam oda attach edip cookie bilgilerini araklamis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bunu yapan yanı sıfrelerımı almıs olabilir mi ? veya şifremi hiç görmemiş olabilir mi cookieden girme falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 accountuna dolayli yoldan girmis oluyo yani e tabi sifrenide gidip degistirebilir o dakikadan sonra, yada tikladigin bir link bunu trigger etmis olabilir tabi bilgisayarindaki bir viruste olabilir sonucta. virus taramais yaptin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yaptim tarama ve malware. normalden farkli hic bir yere girmedim, bir velet vardi gerci ona 15 saniye pcyi biraktim, o kadar hizli bisi yapmis olabilir mi bilmiyorum. Gmailim bende orda cok bisi yokda ordan kalkip baska sifrelerime gitmesin yeter. Cok can sikici bir durum, mailimden bisi atmaya calismis rasgele kontaklara gmail onu bloklamis, tek umudum kasitli birisi yapmis olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 reyou said: Floridsdorf said: gmailde ikseses yoktu diye biliyorum yokta dolayli yoldan var tiklaman lazim soleki mesela sen emailini acarken ajax ile get yolluyorsun adam o get i aliyo linke koyuyo sen tiklayinca execute etmis oluyosun adam oda attach edip cookie bilgilerini araklamis olabilir. xssi biliyoruz yahu az yapmadık sniffing xss hotmailde gmailde xss açığı yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kız arkadaşıma da oldu aynı şey bugün. biz hayra yormuştuk aaslında hack mi ki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 korkmayın önemli bişey değil, yabancı bi şirketin reklamını yapan bi mail gönderiyo herkese eğer aynı şeyse, Çin'den ve amerikadan garip bi IP ile login olma uyarısı vermişse aynı şeyi yaşamışız. mail geçmişim olan bütün herkese toplamda 50 tane mail atmış, üniversitedeki hocalarım ve ailem dahil. o kadar sinirlendim ki, asistanım cevap attı şifreni ele geçirmişler diye askdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar